• ROB Autor: ~mango [82.240.229.*]
    ROBYG
    3 luty o 10:26 · 
    Ponad 2200 lokali w ofercie ROBYG!
    Specjalne promocje ROBYG – ceny już od 5899 zł/m2!
    Grupa ROBYG już w ten weekend zaprezentuje nowe etapy projektów Young City 2 i Forum Wola podczas stołecznych targów Mieszkań i Domów EXPO XXI. Deweloper posiada obecnie w ofercie ponad 2200 lokali, a w budowie jest ok. 3 000 mieszkań. Spółka ponadto dysponuje bankiem ziemi w Warszawie i Gdańsku wystarczającym na realizację ponad 14 000 lokali. Zaletą inwestycji ROBYG, które cieszą się dużą popularnością, jest fakt, że w każdym lokalu za darmo instalowany jest innowacyjny system Smart House. Z pełnym portfolio dewelopera będzie można zapoznać się 4 i 5 lutego na targach Mieszkań i Domów – przy ulicy Prądzyńskiego 12/14 w budynku EXPO XXI, w godzinach 10 – 17.
  • Re: ROB Autor: ~zenek [178.235.41.*]
    Nie wiem gdzie zniknął mój wpis.
     Niech się skończą wpisy o dobrych informacjach z spółki. Każdy umiejący czytać i analizować i wie, że spółka jest b.dobra.
    Niech Zarząd w trybie pilnym rozważy możliwość skupu akcji własnych, tak jak to robią inne szanujące się spółki.
    Mimo, że mam akcje od dawna to zastanawiam się nie raz po co je trzymam.
    Panowie coraz więcej inwestorów małych od was ucieknie i co wtedy będziecie wymieniać się akcjami między sobą (OFE).
    Pozdrawiam i oczekuję zdecydowanych działań.

[x]
ROBYG -0,25% 3,98 2018-03-01 16:49:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.