Po spaleniu 80:1wszystkich akcji było 50k. po 8zl.
Teraz jest 350k. z czego New Gym objął 250k w ramach potrąceń.?:)..
To jaka jest w tej chwili wartość tych akcji bo już się pogubiłem..?
ps. Ekran jesteś z New Gym?
Co to za bzdury w ogóle? W tym momencie M4B to czyste złoto. Jak czegoś nie sknocili to będzie bomba. Jest bardzo niski FF i pracują dla siebie. Nikt się sam nie wyrucha, żeby kilku procentom drobnych akcjonariuszy nie dać zarobić. Czysta logika i finanse. Myślę, że większość ludzi, która trzyma te akcje raczej jest inteligentna i takie prymitywne naganianie na spadki nie przyniesie efektu, ale próbuj. Wszystko się okaże wkrótce.
Na wyniki za IV kwartał? Przecież już teraz spółka jest niedowartościowana.. Z innej beczki: czy wie ktoś, do kiedy powinno zostać podane info o emisji? 30 stycznia był koniec zapisów i trochę od tego czasu minęło..
co wy piszecie o emisji 10mln akcji jak jej nic nie widze ostatnia emisja podajrze w lipcu 2016 290tys akcji objal je New Gym i ma ponad 70% wszystkich akcji, ma tu byc emisja 10mln jeszcze czy nie wkoncu?
Niech mi ktoś mądry wytłumaczy (takie executive summary): Spółka generuje 13 baniek przychodów Robią na tym zysku ponad 3 bańki Płynność - jest Perspektywy i dobra branża - są Firmę się wycenia na poniżej 5 baniek... Albo ja jestem jakiś głupi albo tu powinno faktycznie być ponad 50 zeta za sztukę? Nie kumam tego świata. To samo na MMCPL - tam nie ma, aż takiego Eldorado, ale z 7-8 powinno być, a jest poniżej 5 zeta... A takie śmieci balonowe jak np. JJB mają kapitalizację, taką że PP potrwałby ze sto lat.... Z góry dziękuję za rzeczowe wyjaśnienia...
Tak czasem jest ale do czasu ti moze byc kilkaset zl akcji tylko kilkaset tys policz kapitaluzaxje tu bedzie grubo chyba ze akcji dojdzie sporooo??? Lub te wynika to sciema jakas jaki kiedys na PMI czy uboatline I potem znikly z gieldy wyrucili ich.