• Citi Autor: ~rara2 [31.2.20.*]
    Jak ktoś będzie miał informacje dotyczące citi, to proszę o wklejanie. Bo ja nadal mam widoczne akcje, no i nie było oficjalnego komunikatu o wycofaniu z giełdy. Poza tym w wielu dokumentach udziałowiec City był wykazywany, więc niby dlaczego jego roszczenia nie zostały uznane.
  • Re: Citi Autor: ~VGA [95.40.98.*]
    No kurczę trochę to dziwne jest też mi akcję widnieją na koncie, a po takim czasie zawiechy to powinni wycofać spółkę z GPW ciekawe.
  • Re: Citi Autor: ~softblue [185.122.61.*]
    Akcje będą widniały jeszcze bardzooo dłuugo,tak mam z "ubotline"
  • Re: Citi Autor: ~KapitanPompka [37.47.15.*]
    kiedy odwiesza perełke?
  • Re: Citi Autor: ~Rwn [94.254.226.*]
    Nigdy
  • Re: Citi Autor: ~aaa [37.47.0.*]
    nigdy
  • Re: Citi Autor: ~Jer [83.22.41.*]
    Nigdy nie mów nigdy.A może Borys ma racje.
  • Re: Citi Autor: ~aaa [37.47.40.*]
    a może Borys nie ma racji fiufiufiufiufiufiu
  • Re: Citi Autor: rara [91.222.215.*]
    a co to za 'merytoryczne' wpisy? Widzę że toś tu nie ma akcji i na siłę chce zniechęcić ludzi do walki o swoje.
    Przepraszam bardzo, ale czy ktoś poza pisaniem na forum i podpisaniem petycji, która nie ma żadnych skutków prawnych, zrobił coś w tej sprawie? Czy ktoś zawiadomił już KNF i prokuraturę o możliwości popełnienia przestępstwa? Przecież ta cała upadłość to czysta fikcja. A niby jak można zadecydować o upadłości spółki bez zgody (pominięcia) udziałowca większościowego? Przecież cała ta inscenizaca jest zupełnie bezpodstawna. A to co zostało poddane do wiadomości to jakaś manipulacja w celu wystraszenia leszczyny. Po co fundusze zamieniały obligacje na akcje? I co niby żaden 'gruby' się bardziej tą sprawą nie zainteresował? Przecież jest komu bronić swoich interesów oraz interesów zwykłych akcjonariuszy. Ludzie piszcie tutaj !!!! bo tak będziecie czekali...... i czekali........ aż sprawa się przedawni........
  • Re: Citi Autor: ~Jer [83.7.65.*]
    .Złodziejstwo jak wszędzie .
  • Re: Citi Autor: ~softblue [185.122.62.*]
    Dnia 2017-02-11 o godz. 10:38 rara napisał(a):
    > a co to za 'merytoryczne' wpisy? Widzę że toś tu nie ma akcji i na siłę chce zniechęcić ludzi do walki o swoje.
    > Przepraszam bardzo, ale czy ktoś poza pisaniem na forum i podpisaniem petycji, która nie ma żadnych skutków prawnych, zrobił coś w tej sprawie? Czy ktoś zawiadomił już KNF i prokuraturę o możliwości popełnienia przestępstwa? Przecież ta cała upadłość to czysta fikcja. A niby jak można zadecydować o upadłości spółki bez zgody (pominięcia) udziałowca większościowego? Przecież cała ta inscenizaca jest zupełnie bezpodstawna. A to co zostało poddane do wiadomości to jakaś manipulacja w celu wystraszenia leszczyny. Po co fundusze zamieniały obligacje na akcje? I co niby żaden 'gruby' się bardziej tą sprawą nie zainteresował? Przecież jest komu bronić swoich interesów oraz interesów zwykłych akcjonariuszy. Ludzie piszcie tutaj !!!! bo tak będziecie czekali...... i czekali........ aż sprawa się przedawni........

to wymieńmy się emailami i niech ktoś bieglejszy napisze wzór,pozwu-skargi podpiszmy i wyślijmy gdzie trzeba
  • Re: Citi Autor: tartom [193.59.167.*]
    Jestem za
  • Re: Citi Autor: ~ABC [79.135.176.*]
    Ja też jestem za.
  • Re: Citi Autor: ~wiesiunio [37.47.18.*]
    Jestem za również
[x]
NEWWORLDR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać