• CZY WY MACIE ŚWIADOMOŚĆ TEGO, ŻE TA SPÓŁKA 05.2016 KOSZTOWAŁA 16 ZŁ !!!! Autor: ~Tomek [79.191.221.*]
    WIĘC MAMY ZJABE....TY DOŁEK I TE 100% CO ODBIŁO TO TYLE CO NIC
    ZOBACZCIE SOBIE NA WYKRES OD MAJA 2016 I ZOBACZYCIE CO TUTAJ SIĘ DZIEJE :)
    JEST MEGA ODBIERANIE TANICH AKCJI OD LESZCZY CO WIDAĆ PO OBROTACH A 5 ZŁ TO TUTAJ MACIE DO 15.02.2016 JAK WSZYSTKO DOBRZE PÓJDZIE
    POZDRAWIAM ZAPAKOWANYCH I RADZĘ PAKOWAĆ I TO SZYBKO BO DT ZAROBILI ALE ZAROBKI TO DOPIERO BĘDĄ JAK WRÓCIMY NA 10 ZŁ I WYŻEJ !!!!!!!!!!
  • CZY WY MACIE ŚWIADOMOŚĆ TEGO, ŻE TA SPÓŁKA 05.2016 KOSZTOWAŁA 16 ZŁ !!!! Autor: ~greg [79.188.243.*]
    tu nie jedna spólka kosztowała krocie jsw 120zl a dzis 60-70 tez mozna by zarobić
  • Re: CZY WY MACIE ŚWIADOMOŚĆ TEGO, ŻE TA SPÓŁKA 05.2016 KOSZTOWAŁA 16 ZŁ Autor: ~MK [91.206.26.*]
    słuszne spostrzeżenie :) Dzisiaj taki wolumen olbrzymi i cena w dół - to o czymś świadczy...
  • Re: CZY WY MACIE ŚWIADOMOŚĆ TEGO, ŻE TA SPÓŁKA 05.2016 KOSZTOWAŁA 16 ZŁ Autor: ~cwiek [95.160.152.*]
    o czym? serio pytam
  • Re: CZY WY MACIE ŚWIADOMOŚĆ TEGO, ŻE TA SPÓŁKA 05.2016 KOSZTOWAŁA 16 ZŁ Autor: ~Gonzales [83.23.255.*]
    O tym, ze cześć zrealizowała zyski, inni porobili kółka, a inni kupili.
    Zauważ, ze było wielu kupujących, sprzedajacych również.
    Wymiana akcjonariatu.
  • Re: CZY WY MACIE ŚWIADOMOŚĆ TEGO, ŻE TA SPÓŁKA 05.2016 KOSZTOWAŁA 16 ZŁ Autor: rf- [86.63.116.*]
    Największa część dzisiejszego wolumenu to górka
  • Re: CZY WY MACIE ŚWIADOMOŚĆ TEGO, ŻE TA SPÓŁKA 05.2016 KOSZTOWAŁA 16 ZŁ Autor: ~Gonzales [83.23.255.*]
    Z tego co pamietam w ciągu godziny przemieliło się około 500 tys papiera.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.206.26.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Grupa :) Autor: ~Tomek [83.5.115.*]
    Powiem wam tak :)
    Forum to najgorszy doradca i polecam robić odwrotnie do tego co na nim radzi większość ponieważ właśnie ta większość z forum to tak zwani dawcy kapitału, którzy bardzo mało wiedzą o giełdzie o ile w ogóle coś wiedzą i grają na czuja.
    Który z doświadczonych graczy zagląda na forum ???
    Żaden ponieważ oni nie mają na to czasu bo analizowanie obecnej sytuacji na danej spółce zajmuje dość dużo czasu więc jeśli ma się odpowiednią wiedzę to nie trzeba szukać na forum informacji co niby będzie się działo dalej :)
    Ja stworzyłem grupę około 40 osób z którą jestem w stałym kontakcie przez tak prosty komunikator jak GG i to wystarcza aby szybko wymienić się informacjami ponieważ kiedyś działałem sam i moimi spostrzeżeniami dzieliłem się na forum dzięki czemu sporo ludzi zarobiło po kilkadziesiąt % tylko w styczniu 2017, kto grał na Polimku i Gnb ten będzie mnie kojarzył :)
    Ale też bardzo dużo okazji uciekało ponieważ samemu nie jesteś w stanie obserwować całego GPW i NC bo to ponad 500 spółek więc najlepiej gdyby było 500 osób i mam nadzieje, że kiedyś do tego dojdzie po czym każdy dostanie swoją spółkę i będzie się nią opiekował :)
    Większość ludzi którzy dołączyli to mojej grupy to osoby grające z doskoku i niekiedy pomimo wielu lat styczności z GPW nie maja dość wystarczającej wiedzy aby określić dalszy kierunek czy koniec korekty na danej spółce ale ja lubię dzielić się moją wiedzą zdobytą kilkoma latami gry na GPW i NC więc sporo osób bardzo mi dziękuje za zaproszenie i wymianę informacji no i zawsze w grupie raźniej :D
    Jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć do takiej grupy to proszę o kontakt na maila samochod-zastepczy@wp.pl ale proszę nie liczyć na gotowce typu to kupić a to sprzedać bo grupa została stworzona głównie po to aby wspierać siebie na wzajem i w celu osiągnięcia większych zysków nie angażując się 24/7 jak ja czasami :)
    Po stworzeniu grupy postanowiłem skończyć z doradzaniem na forum ponieważ wielokrotnie byłem obrażany jak kazałem kupować po korektach podpierając się AT ponieważ warto zapamiętać sobie moje główne motto KUPUJ JAK SPADA I SPRZEDAWAJ JAK ROŚNIE A NIE ODWROTNIE lecz niestety większość ludzi z forum robi odwrotnie a to może zakończyć się tylko w jeden sposób i każdy z was wie jaki :)
    Oczywiście motto ma w sobie wiele informacji ale to nie na teraz i nie na forumowe pogawędki
    Jeżeli ktoś jest zainteresowany dołączeniem do takiej grupy to proszę o kontakt na podanego maila ponieważ każda dodatkowa osoba i jej wiedza się przyda w celu osiągnięcia wspólnego sukcesu
    Pozdrawiam i życzę wysokich zysków !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Grupa :) Autor: ~drondal [109.233.95.*]
    tomek napisz mi na byku1024@yahoo.pl numer tego gg, chetnie dolacze.
    Nie ukrywam ze dopiero zaczynam, ale poswiecam sporo czasu i nie jeden wyskok w czas ogarnalem,
    problem w tym ze balem sie wielokrotnie wchodzic z braku wiedzy.
    Chociazby ostatnio NFPL :) zauwazylem potencjal przy 0,47 i nie kupilem :D:D

• Re: Grupa :) Autor: ~Posiadam [94.254.147.*]
    To kup NFPL bo tam nie dali jeszcze rosnač swobodnie tak jak na sappeers. W tym tygodniu beda tam teraz obroty i ceny ponad 3 zl za akcje. A sappeers jeszcze urośnie ale juz nie tak spektakularnie. Ktos bardzo ładnie wszystkich wystraszył.
  • Re: Grupa :) Autor: rf- [86.63.116.*]
    No proszę jaki społecznik.
[x]
LUKARDI 0,00% 0,51 2025-05-30 13:25:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.