• Zabawa trwa w najlepsze... Autor: rf- [86.63.116.*]
    O dziwo działa tutaj patent na "5 akcji po taniości", który powoduje reakcję. Spodziewam się w poniedziałek startu w jednym z dwóch wariantów:
    1. start z poziomu 2,1 i UP
    2. sesja bez emocji - uklepanie 2,2 i oczekiwanie na info

Powód? Tutaj zbyt wiele może się wydarzyć by ludzie zaczeli panikować. Widać to doskonale po dzisiejszej sesji. 3 dni po 40% wzrostów, a korektę mamy w granicach 10% Spodziewałem się większego dołka.
    Wszyscy mamy w głowach znacznie wyższe kwoty. Ja także, mimo startu poniżej 1 PLN.

Dzisiejszy wolumen to prawie 800 000 akcji! 2 mln PLN obrotu. Rynek uwierzył w spółkę.
    Teraz wszyscy czekamy na raport.
  • Re: Zabawa trwa w najlepsze... Autor: ~jes [37.47.0.*]
    wiesz jaki plan na poniedziałek?
    Test minimum i wyjazd UP z dalszą konsolidacją...
    trza troszkę odsapnąć
  • Re: Zabawa trwa w najlepsze... Autor: ~inwestor [77.65.87.*]
    korekta to 50% byla dzis od szczytu od 3,19zl wiec a od poniedzialku dalsza jazda na polnoc, spodziewam sie do poniedzialku infa jakiegos i 4zl do wtorku mamy. W dluzszym czasie tu i tak bedzie sporo wyzej jak 4zl wiec mozna spac spokojnie, udany dzien dzis byl bo wywalone po 2,90 i odkupione po 2,22zl :D Pozdrawiam i milego weekendu :)
  • Re: Zabawa trwa w najlepsze... Autor: ~Gonzales [83.23.255.*]
    Dzisiejszy obrót był głównie wygenerowany do południa.
    Później już małe ilości się przewalały.
    Traderzy porobili kółka, niektórzy wysiedli i odkupili, inni wysiedli i czekają, inni tylko czekają.
    Stąd te obroty.
    Wczoraj pisałem, ze dzisiaj możliwa korekta. Wskaźniki schłodzone.
    Póki nie będzie jakiegoś infa to raczej konsolidacja i malejące obroty, nawet do raportu.
    Chyba, ze po drodze trafi się jakieś inne info.
  • Re: Zabawa trwa w najlepsze... Autor: ~martin0 [94.254.174.*]
    Gonzales-cenię Tój obiektywizm.Martin EWP.
    Staram się pisać to co widzę, i ewntualnie prognozować na podstawie AT co może być.
    Z drugiej strony AT na NC często zawodzi.
    Dzisiaj przemielił się blisko 65 % FF. To bardzo dużo.
    Kiedys pewnie sam bym miał niezły w tym udzial. Życie nauczylo jednak, ze najlepsza strategią jest kupić diament na początku drogi i zakopać.
    Jeśli na naszych oczach tworzy się diament to obroty będą siadały, a my i tak pójdziemy na północ.
    Pozdro.

• Re: Zabawa trwa w najlepsze... Autor: ~p-wilkołak [188.114.72.*]
    Ja nadal jestem za burta, czekam na poniedziałek, licze jeszcze ze na otwarciu troche spadnie w okolice 2 zł wtedy dobiore, pozdrawiam Martina i Gonziego.
  • Re: Zabawa trwa w najlepsze... Autor: ~MIECIO [178.43.254.*]
    Dnia 2017-02-03 o godz. 16:46 rf- napisał(a):
    > O dziwo działa tutaj patent na "5 akcji po taniości", który powoduje reakcję. Spodziewam się w poniedziałek startu w jednym z dwóch wariantów:
    > > 1. start z poziomu 2,1 i UP
    > > 2. sesja bez emocji - uklepanie 2,2 i oczekiwanie na info
    > >
    > > Powód? Tutaj zbyt wiele może się wydarzyć by ludzie zaczeli panikować. Widać to doskonale po dzisiejszej sesji. 3 dni po 40% wzrostów, a korektę mamy w granicach 10% Spodziewałem się większego dołka.
    > > Wszyscy mamy w głowach znacznie wyższe kwoty. Ja także, mimo startu poniżej 1 PLN.
    > >
    > > Dzisiejszy wolumen to prawie 800 000 akcji! 2 mln PLN obrotu. Rynek uwierzył w spółkę.
    > > Teraz wszyscy czekamy na raport.
    >to się nazywa chciwość to ostra jazda korekta 1,69 tam był ostatni szczyt przed korektom

• Re: Zabawa trwa w najlepsze... Autor: rf- [86.63.116.*]
    Ludzi popełniających tak rażące błędy powinno się ignorować.
    Teraz będzie łatwiejsza już gra na tym walorze.Balans  straty zamieniony na zysk [ nie spodziewałem się ,że tak szybko zdejmą mnie z haka-1,30zł ]Ale nasza giełda jest nieprzewidywalna-pozytywnie i negatywnie !Teraz zamierzam już grac może tylko-jednodniowo-tak ,by móc natychmiast reagować na wszelkie impulsy z prawej i lewej strony.Ograniczyć w ten sposób wszelkie ryzyko s t r a t y  kapitału !Pozdrawiam Was-również-Martin EWP.
    Mówisz o DT?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.174.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.174.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Obawiam się Martin, ze to może być zła strategia.
    Pamiętasz jak jeszcze kilka dni temu po pierwszym wyskoku wielu wieszczyło spadek do bazy. A tu zonk i odcięcie od akcji.
    W międzyczasie super info i grzanie na północ.
    Teraz bycie bez akcji chyba nie jest najlepszym wyjściem.
    Tutaj naprawdę może być arcyciekawie. Branża super i perspektywy również. Oby zarząd tego nie spieprzył. Póki co im ufam.
    Mam nadzieję, ze nie sparzę się na nich. Wiele spółek z NC zawiodło, a było i jest kilka diamentów.
    Oby nasz SAE również został diamentem.
    Zauważ , że moje wpisy dot.gry-jedniodniowej oraz przyszłego spekulacyjnego tygodnia-KTOŚ systematycznie usuwa !!!!!!!
    Wiesz dlaczego-bo to są wskazówki dla początkujących graczy.
    Co do akcji-zawsze jest odpowiedni czas ,by ponownie zainwestować.Różnica jest taka-że posiadam już kapitał z zysku !
    Pewnie niewidzialna łapa rynku. :)
    Gotówka to gotówka. Z nią się nie dyskutuje.
    Ja tym razem postanowiłem zakopać.
    Kilka razy się przewiozłem stąd ta ostrożność. Mam średnią 80 groni więc nie jest źle.
    Wprawdzie dzisiaj z rana mnie korciło by puścić i odebrać później, ale zrezygnowalem.
    Przyjąłem taką strategię i jej się trzymam.

Każdy ma swoją taktykę gry i z tym się nie dyskutuje.Ty masz inną-poważam Twoją decyzję,bo to Twój kapitał i Twoje decyzje ,tym bardziej ,że masz tak bardzo n i s k ą  cenę waloru !!! Życzę -powodzenia !  Martin EWP.
    Wzajemnie.
    Mam nadzieje, ze wrócisz niebawem.
    Tu może być bardzo ciekawie.
  • Re: Zabawa trwa w najlepsze... Autor: ~p-wilkołak [37.47.1.*]
    Ja licze na powrot w poniedziałek, takze pozdrawiam i życzę wam milego weekendu po tak wspanialym tygodniu.
    No fakt, tydzień był emocjonujący. Kolejny na pewno też będzie
[x]
LUKARDI 19,21% 0,42 2026-05-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.