cześć, jestem tutaj totalnie nowy, i zanim zasiade do analizy chcialem zapytac jaka atmosfera na papierze? czego sie spodziewacie w wynikach za kwartal? co sie dzieje ciekawego od strony fundamentalnej? pozdrawiam
/// JAK TAM TWOJE MARCO KUPIONE PO 1.40..NIE BADZ PA...... M...WCZORAJ MIALO BYC...JUA NIGDY TAKIEJ CENY NIE BEDZIE,,,A LANGLOO SMIGA NA ILE,,, SAM NIE WIEM,,KAPITALIZACJLA LANGLOO TO 5MLN,,MARCO 100MLN.. TO MAMY POTENCJAL,,,,HA HA UBRANI DO KONCA ZYCIA..
Dnia 2017-02-03 o godz. 12:29 ~321 napisał(a): > /// JAK TAM TWOJE MARCO KUPIONE PO 1.40..NIE BADZ PA...... M...WCZORAJ MIALO BYC...JUA NIGDY TAKIEJ CENY NIE BEDZIE,,,A LANGLOO SMIGA NA ILE,,, SAM NIE WIEM,,KAPITALIZACJLA LANGLOO TO 5MLN,,MARCO 100MLN.. TO MAMY POTENCJAL,,,,HA HA UBRANI DO KONCA ZYCIA..
Dnia 2017-02-03 o godz. 09:36 ~cierpliwy napisał(a): > cześć, jestem tutaj totalnie nowy, i zanim zasiade do analizy chcialem zapytac jaka atmosfera na papierze? czego sie spodziewacie w wynikach za kwartal? co sie dzieje ciekawego od strony fundamentalnej? > pozdrawiam
dobrze ze nie kupiłes !!! miałbys zmartwienie :)))