Miałem sobie na próbę pakiet kontrolny 5000 akcyjek ze średnią 0,90 zł. Po kilku podbitkach i zjazdach których nie wykorzystałem do sprzedania - teraz sobie mówię: wyskakuję porcjami od 1zł i wszystko sprzedałem już przy 1,30. A tak bez dostępu do notowań dziś obudziłbym się o bogatszy o 10 tysi.
Nie martw się, okazja przeszła koło nosa, ale będą następne, najważniejsze to nie tracić kapitału, ale ci co dziś kupili około 3 mogą mieć niebawem wielki problem
Ok, idę na taki układ ;) Jak fajnie, że są tu jeszcze jacyś normalni ludzie na tym forum, którzy potrafią wesprzeć. Ale nie łamie się bo jednak coś ugrałem, tak po prostu mam - działam małymi kroczkami byle do przodu. Kiedyś może trafi się ta okazja, którą pociągnę do końca. Pozdrawiam
Dnia 2017-02-03 o godz. 09:48 ~Gonzales napisał(a): > A dlaczego ci co kupili mają mieć problem ? > Nie pisz bzdur. > Czy masz czarodziejską kulę i wiesz po ile będzie kurs za 1 rok ? > Więc nie pisz bzdur
Teraz już wiesz dlaczego, strata -20% a to dopiero początek. Widzę że się obkupiłeś i agresją na forum chcesz zatrzymać to co oczywiste? Ja tym nie steruję, a na twoją agresję też kurs nie będzie reagował, zobaczymy czy wytrzymasz kilka miesięcy pod wodą na stracie - 60% czy nawet -80% i zobaczymy czy jesteś taki twardy. A skoro chcesz odgrywać twardziela to może przyznaj się publicznie ile posiadasz akcji i jaką średnią obecnie posiadasz? Zobaczymy czy jesteś taki mądry tylko w gębię?
A jeśli się nie doczekasz? Żaden z nas nie wie czy uderzy jeszcze tyle w dół. I nie pisz, że "to bankowe" bo nic na GPW nie jest pewne i oczywiste, więc żadne AT i inne pierdoły tutaj nie pomogą (zwłaszcza na NC) :) No to, dawaj, co zrobisz jak nie dojdzie do 2,2?