Wczoraj beatka kupił 300 k i nawet sam zaczyna naganiac bo widzi co się dzieje... Dziś sprzedał trochę żeby posiac panike. Liczą na to że Kowalski się wydyga i sprzeda. Nie dadzą zarobić póki nie wykupią tego czego chcą! Mogą narzucać swoją cenę ponieważ mają przewagę w każdym aspekcie.. mogą się zdziwic jak zostanie im zgarniete wszystkie paczki i capa praca psy w d... Wtedy już nie będzie tak łatwo i ktoś inny będzie dyktował warunki. Dajcie rozsądną cenę to ludzie zaczną sprzedawac. Kompromis albo nici z interesu. ...a widać że zależy bo popyt jest:D kto chce kupić 300k za 16 gr?? Ten kto chce sprzedać po 10 gr? Jestem 100%pewien że za 15 i 14 groszy oferty siegalyby 500k... Nikt mi nie powie że ten papier nie ma mocy!!
Jeszcze ma czelność podpisywać się Jozek i udawać że chce kupić jeszcze tylko 100 k. Jak sprzedałeś to teraz się ustaw w kolejce jak wszyscy. Już zostałeś delikatnie wyleszczony a gra się dopiero rozpoczyna :D Będzie ostro!! Może w końcu zaczną sypać po 15 gr to i może ja się załapię na jakiś konkretny kąsek :D Koledze też powolutku zaczną topnieć zapasy a wtedy pogrążycie się w agonii. Pozdrawiam Grubych ;)
Czysta prawda lecz widać że ktoś na siłę chce zepchnąć ten temat na dolny pułap. To chyba był strzał w dziesiątkę. Nadal nie ma chętnych do sprzedaży więc jutro można się spodziewać konkretnych ruchów. Ten kto jutro skupi ten będzie na wygranej pozycji:) Szkoda że nie mam kasy ;p hehe
W sumie nawet dobrze niech sprzedają może faktycznie lepiej się obkupić po 13 groszy zamiast na 15 ;p Od dzisiaj cisza w eterze i zobaczymy jak się to potoczy.
Sprzedadzą paczkę po 16 groszy potem po 15 itd.. aż ktoś pęknie i sprzeda bo już tego nie wytrzyma . Nie ma co przeciągać nieuniknionego, Ktoś się mocno napalił na ten papier. Po 16 gr jest chętny na prawie 300000 szt, na 15 gr jest 500000 szt na 14 groszy 90000 szt a na 13 szt 80000 szt.
Ludzie idą spadki!!! Sprzedawać bo ta firma idzie ku upadłości :D
Jutro nawet zagrożone 12 gr i nie widać perspektyw na lepsze czasy!
a kto te zlecenia wystawił jak nie grubi spekulanci , wiszący tu na haczyku,biedaczki próbują wszystkich sposobów aby pozbyć się trefnego kwita i wyjść z jak najmniejszą stratą . mają czas do juta ,bo potem to kiszonka i kapitał zamrożony na ruski rok
No jutrzejsza sesja częściowo odpowie jak jest. Myślę że spekula juz nie będzie ryzykować żadnej podbitki i juz od rana może być sypanie. Ale jeśli serio ktoś chce akcje bo liczy ze w przyszłości się tu coś urodzi to w sumie tanio może je kupić. Tak czy inaczej grupa jaguar okazała się kolejna maszynka do robienia kasy przez prezesów. Posty na fb jaka to piękna spółka, jakie obroty, obiecanki o rozwoju a tu nagle wniosek do sądu bo kasy puste. Jak to nazwać?