Pogadamy za 1-2 lata. Ja mam czas. Ty pewnie będziesz daleko ujadał. Teraz się cieszysz, że zarobiłeś. Twoje prawo. Niektórzy jednak inwestują w przyszłość.
Dnia 2017-02-02 o godz. 12:16 ~Gonzales napisał(a):
> Ty pewnie będziesz daleko ujadał.
Takie słowa zachowaj dla siebie albo dla swoich najbliższych jeżeli taki masz poziom kultury, ja nie obrażam ciebie więc ty nie obrażaj mnie. Nie będę z tobą dyskutował, wiele razy pisałem tu by pomóc innym drobnym bo sam podejrzewałem tu taki scenariusz, poszukaj po forum i sprawdź w jakim momencie i co pisałem. To że możesz w tej chwili mieć inne zdanie nie uprawnia cię do plucia na kogoś, zrozumiałeś kolego?
Gonzales ma rację co do zakopywania, sappeers zachowuje się identycznie jak apanet. Sorry ze tak często daje jego przykład, ale swego czasu na tej spółce zarobiłem 600%, gdyż wtedy kurs również spadł do groszowek, ale to fundusz wywalał, a te spółki są bardzo podobne (innowacyjność, przyszłość i podobne zachowywanie kursu, a umowy są jak paliwo rakietowe :))
Wykres trochę podobny. Jednak wolałbym, aby podzielił los CLD. Warto poczytać trochę o spółce i ich planach. To naprawdę może być diament. Może za 2-3 lata kurs będzie na poziomach CLD. Teraz wydaje się to nierealne, wręcz absurdalne. Branża jednak jest na tyle ciekawa i rozwojowa, że każdy scenariusz możliwy. Dzisiejsze info potwierdza, że spółka idzie we właściwym kierunku