Witam. Bawiłem sie dzisiaj na dogrywce, niestety i na 27 gr i na 28 gr i 29gr jest ukryta S chyba ok 50K. Wiem, że to niewiele, pod jednym jednak warunkiem, zwiększenia popytu. Zejście do 10-15 groszy jest chyba dużo łatwiejsze niż podejście pod 30 gr (przynajmniej w ilości sztuk). Pozdrawiam
Dnia 2017-02-02 o godz. 21:39 ~maro66 napisał(a): > Witam. > Bawiłem sie dzisiaj na dogrywce, niestety i na 27 gr i na 28 gr i 29gr jest ukryta S chyba ok 50K. > Wiem, że to niewiele, pod jednym jednak warunkiem, zwiększenia popytu. Zejście do 10-15 groszy jest chyba dużo łatwiejsze niż podejście pod 30 gr (przynajmniej w ilości sztuk). > Pozdrawiam
Witam, To "prorokujesz" że będzie 10-15 groszy ? Nie myślałem że jeszcze wrócimy na te poziomy. ale giełda jest nieprzewidywalna niestety.
mam nadzieję, że nic takiego się nie wydarzy, ale możliwość jest i to przy niewielkiej ilości akcji. Może w końcu nasz Jacuś coś namiesza, w co osobiście wątpię. Dzisiaj raport z tym, że co tam może być.......... Martwić może ukryta sprzedaż i brak informacji ze spółki (poza dziwnymi połączeniami) o pozyskanych funduszach, ale z kolei jak mieli cokolwiek pozyskać jak (chyba) nie składali wniosków :(. Cierpliwości życzę
jak ostatnio zeszło na 15 groni to ktoś kupił 700 tyś ustawka ja kupiłem sto kilo i potem wróciło na 24 gronie także nikt nie ma akcji z tych okolic LOL.....
Dnia 2017-02-03 o godz. 13:08 ~kwiatu33 napisał(a): > jak ostatnio zeszło na 15 groni to ktoś kupił 700 tyś ustawka ja kupiłem sto kilo i potem wróciło na 24 gronie także nikt nie ma akcji z tych okolic LOL.....
Witam. Kiedy była taka transakcja 700 tyś po 0,15 groni ? Nie przypomina mi się taka sytuacja, wiem że ktoś wystawił na chwile na sprzedaży koło 700 tys akcji i szybko zdjął. Co niektórzy kupili nawet po 0,13 groni.