wczoraj zredukowałem impex i skubię powoli krezusa. Myślę że Karkosikowe będą jeszcze ciągnąć troszkę impex,ale krezus jest po dużym spadku i może o wiele mocniej wybić. WIG 30 powoli robi sie przegrzany i myślę że wielu realizujących zysk na tych poziomach będzie lokować kasę w spółkach z szerokiego które są na dnie.
duzo nowych na forum i duzo nadzieji sie pojawiło 7 10 zł hahahaha ja sie tak kiedys nabrałem i obkupilem po 3,5 teraz oddałem po prawie 4 i żegnam spółke złodzieja Romusia. Porada darmowa dla swieżaków na impexie ...... nie żyjcie marzeniami bo Roman wam rozp....... łeb i portfel hehe. Ta spólka nie wypłaci dywidendy i nigdy nikt duzy jej nie ruszy. Życze wam powodzenia. Cała ta pisanina przekonuje mnie ze lokalnie to jest szczyt.
stin , nie jest głupi , na karka trzeba uważać to grożny typ , wydymał ludzi na Hutku , krezusie , skotanie itd itp , nikt nie wie co bedzie na impexmetalu czy borku ...
Jest takie powiedzenie : " Jeżeli coś wydarzyło się jeden raz to jest prawdopodobieństwo że nie wydarzy się już nigdy. Jeżeli coś wydarzyło się dwa razy to jest pewne że wydarzy się ponownie. "
To wygląda jak jakaś jedna wielka manipulacja kursem, cały rynek rośnie a tu ustawki, manipulacje a wycena P/E 3 wartość księgowa 6,7 zł aluminium rośnie na giełdach i jest 1800$. Straszny ten papier, śmierdzi na kilometr przekrętami