Mateusz Kierzkowski - Prezes Zarządu -POLINWESTORZY zapisy z prawa poboru do 30 stycznia a zapisy HETAN TECHNOLOGIES Mateusz Kierzkowski - Prezes Zarządu do 01.luty wnioski proszę wyciągać - i co spryciarze!
a jednak dobrze że się zapisałem jedziemy na jeden gr aż do uzyskania PP ???????????? potem scalenie na 1 zł i ci co zostali na 4-5 gr ożenili się ze spółką musiało być mało zapisów więc oni zgarną wszystko po 1 gr
Przyznam, że zapisałem się na połowę akcji jaką miałem mozliwość zarówno na hetan jak i PIS. Sprawy pewnie groszowe w porównaniu z innymi. Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi? Zainwestowałem 1000 PLN na akcje pp po jeden grosz (100000), a dziś na koncie mam tych akcji za niecałe 80 pln (prawie 8000 akcji jpp). Gdzie jest reszta pp lub pieniędzy?
Taka sama akcja jest na letusie - papier z pp trzepymaja ponad 1,5 roku, a tam lepsza jest kondycja finansowa spolki, niz to lajno. Wiec, co z tego ze jeden z drugim usrednil, jak nie da sie tym handlowac. Teraz to jest dobrze zbierac, bo realnie mozesz papierem obracac, a pp to zamrozona kasa, jak nie stracona, gdzie kolega wyzej napisal.