• Panikarze wystąp Autor: ~Kontrarian [46.134.181.*]
    Sprzedawajcie jak naszybciej przecież jest promocja.
    Wisi też zlecenie K w promocyjnej cenie więc sprzedajcie te parzące akcje w dobre ręce.

• Re: Panikarze wystąp Autor: ~bankrucik [31.6.197.*]
    no pewnie, że sprzedamy. Ty od na kup po 0,40 i ciesz się przez chwilkę z okazji, a potem my się będziemy śmiać z ciebie jak będziesz się prosił, by ktoś od ciebie odkupił po 2 grosze, powodzenia :)
  • Re: Panikarze wystąp Autor: ~jota [95.41.154.*]
    Dnia 2017-02-01 o godz. 12:39 ~bankrucik napisał(a):
    > no pewnie, że sprzedamy. Ty od na kup po 0,40 i ciesz się przez chwilkę z okazji, a potem my się będziemy śmiać z ciebie jak będziesz się prosił, by ktoś od ciebie odkupił po 2 grosze, powodzenia :)

"bankrucik" - a ja mialem cie za goscia....... ale po tym wpisie rewiduję swoja opinie
    juz przebiłeś "ja"
    a obecne zachowanie kursu firmy i sam sposob prowadzonej dzialalnosci przez wladze I3D to juz zupelnie inna para kaloszy

pokusisz sie o rzeczową analizę zachowania kursu i przyczyn dla ktorych ktos tak łatwo topi kase kupując po 40 pare gr podczas gdy wystarczy juz tylko poczekac na te 2 grosze ?

chyba nie, he he bo to wymaga wiedzy, duuuuzej wiedzy, doswiadczenia i rzekłbym pewnych, nie dla kowalskich przeznaczonych informacji
  • Re: Panikarze wystąp Autor: ~Obserwator [65.27.229.*]
    a moze ktos sie pod bankrucika podszywa?
  • Re: Panikarze wystąp Autor: ~bankrucik [31.6.197.*]
    hehe, widzé, że jak spada to pojawiają się nawet teorie spiskowe, hahaha....!
    TO proste, ja sprzedałem wszystko w przedziale 0,52-0,60 i teraz patrzę z boku jak to spada, tyle w temacie...
  • Re: Panikarze wystąp Autor: ~Drożyzna [46.31.38.*]
    a nadyskutowałeś ze mną przy 6zł; 5zł i 4 zł jaka to dobra spółka . Leciały obelgi pod moim adresem aż furczało.
    no i masz, naganiaczu :))))
  • Re: Panikarze wystąp Autor: ~jota [95.41.154.*]
    no to jak, bedzie ta analiza ?

mysle, ze wieksza liczba forumowiczow chetnie by sie z nią zapoznała
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.