Martin sprzedałes? bo ja trzymam, dla mnie tu nastąpiło klasyczne wybicie z kilku miesiecznego trendu bocznego i spadkowego, na poteznych obrotach, dzis widzimy potwierdzenie tego wybicia, a w dluzszej perspektywie bedzie szlo do gory, tutaj tworzy sie historia za rok beda poziomy o jakich sie nam nie snilo, pozdrawiam Martin
Witaj-wybrałem wariant drugi-odłożyłem na półkę-tak ,jak wcześniej pisałem-Spółka ma potencjał rozwojowy i tylko szalona wyprzedaż[ trudno o jego argumenty ] spowodowała tak znaczny spadek ceny waloru-z ostatnich notowan 4,69zł do 0,66 groszy Zawsze -nie wolno tracić nadziei !!! Pozdrawiam-Martin EWP
Ta sztuczna wyprzedaż miała na celu wyrwanie cennego walora. Przecież nikt rozsądny kto zna plany spółki nie będzie brał z prawej. Wali PKC na lewo i leci do własnych koszyków. A średnia cena się obniża. Teraz wszystko się wyjaśniło.
Masz rację-inaczej trudno byłoby kupić akcje poniżej 1 zł-trzeba jednak przyznać,że było to mistrzowskie zagranie-bardzo ryzykowne.Dobrze, że jeszcze na tamtych poziomach uśredniłem swoje akcje,chociaż wkradał się wątek zwątpienia w tego celowośc.Giełda jednak uczy dużej cierpliwości-oczywiście ,jeśli dotyczy to spółki o dużym potencjale rozwojowym.Teraz nadal czekać na dalszy rozwój zdarzeń !
Póki co jest korekta w locie. Papier zbyt gorący aby zostać bez niego. Ja swoje zakopałem i czekam ze spokojem na realizację strategii spółki. A może nawet dywidendę. Mam czas.
W duszy gra nam to samo,z tym ,że ja odważyłem się napisać.Przyjacielu-teraz czekamy i nie podejmujemy pochopnych decyzji.Z akup akcji-na pewno-tylko cena do ustalenia !
Zauważ tylko jedno- wzrost ceny akcji nastąpił z poziomów -80 groszy do ceny ponad 3 zł.Więc korekta,bądż korekty już w tej drodze powinny być-jeżeli i ich tam nie było-bo kurs został jeszcze wzmocniony komunikatem spółki[może celowo ? ! ]-to ona musiała nastąpić.Każdy wiedział , że to będzie dzisiaj-tylko pytanie-o której godzinie.Przekroczono cenę -3 zł-i to był już sygnał,że korekta wisi w locie-zsumuj przy tej cenie wskaźniki AT !
Co niektórzy robią kółeczka więc i obrót będzie duży. Jednak widzę, że popyt co chwila kąsa prawą stronę po kilka kilo. Wystarczy impuls i kończymy powyżej 3 zeta.
Witaj-widzę,że idziemy tymi samymi śladami-ja oddałem pozostały pakiet za 3,60 zł.Trochę się pospieszyłem , bo walor doszedł do 4 zł.Ale -strach i bojażń przed ponowną korektą,spowodowała taki ruch na 3,60zł. TERAZ NIE MAM JUŻ AKCJI,DLATEGO NIE PISZĘ JUŻ NA FORUM-taką mam zasadę ! Dziś panika na walorze-i potwierdziło to moją intuicję o korekcie..Narazie-odpoczywam od tego waloru-trochę zjadło mi nerwów z tym hakiem na 1,30zł-na ale wyszło - S U P E R ! Pozdrawiam-Martin EWP. p.s.-bardzo sobie chwalę ten wirtualny kontakt z TOBĄ.-potrafiliśmy znaleźć wspólne zdanie i współny cel.
Ciesze sie ze wyszlo tak dobrze, spory zarobek, ja juz nie mam zamiaru wchodzic w sap. To info wystraszylo i zniechecilo mnie na dobre. Pozdrawiam i życzę sukcesów, moze gdzies się spotkamy na forum innej spolki.