• Do MartinaEWP Autor: ~p_wilkołak [83.238.211.*]
    Martin sprzedałes? bo ja trzymam, dla mnie tu nastąpiło klasyczne wybicie z kilku miesiecznego trendu bocznego i spadkowego, na poteznych obrotach, dzis widzimy potwierdzenie tego wybicia, a w dluzszej perspektywie bedzie szlo do gory, tutaj tworzy sie historia za rok beda poziomy o jakich sie nam nie snilo, pozdrawiam Martin
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~martin0 [94.254.172.*]
    Witaj-wybrałem wariant drugi-odłożyłem na półkę-tak ,jak wcześniej pisałem-Spółka ma potencjał rozwojowy i tylko szalona wyprzedaż[ trudno o jego argumenty ] spowodowała tak znaczny spadek ceny waloru-z ostatnich notowan 4,69zł do 0,66 groszy
    Zawsze -nie wolno tracić nadziei !!! Pozdrawiam-Martin EWP
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~p_wilkołak [83.238.211.*]
    dzieki.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.164.*]
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~martin0 [94.254.171.*]
    Nadal trzymam akcje-super info !!!! Martin EWP.
    ja takze, tu dopiero beda infa, min. kto kupil,itp..., teraz jestem pewien zmiany trendu, a gamonie niech czekaja na 80 groszy,
    Przyjacielu-rok 2017-rokiem naszej Spółki-pisałem o tym kilka tygodni temu ,gdy walor chodził poniżej 1 zł.P O W O D Z E N I A.
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~Gonzales [79.190.167.*]
    Ta sztuczna wyprzedaż miała na celu wyrwanie cennego walora.
    Przecież nikt rozsądny kto zna plany spółki nie będzie brał z prawej.
    Wali PKC na lewo i leci do własnych koszyków. A średnia cena się obniża.
    Teraz wszystko się wyjaśniło.
    na razie takze bede milczal i nie mam juz zamiaru reagowac na oszolomow ktorzy widza tu 80gr. pozdrawiam Martina i gonziego
    Obecna cena może być niebawem wspomnieniem.
    Widać, że spółka zaczyna prowadzić właściwą politykę informacyjną.
    Ciekaw jestem wyników za IV kwartał.
    Masz rację-inaczej trudno byłoby kupić akcje poniżej 1 zł-trzeba jednak przyznać,że było to mistrzowskie zagranie-bardzo ryzykowne.Dobrze, że jeszcze na tamtych poziomach uśredniłem swoje akcje,chociaż wkradał się wątek zwątpienia w tego celowośc.Giełda jednak uczy dużej cierpliwości-oczywiście ,jeśli dotyczy to spółki o dużym potencjale rozwojowym.Teraz nadal czekać na dalszy rozwój zdarzeń !
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~martin0 [94.254.166.*]
    Pierwsza realizacja zysku-poziom 3,15 zł-korekta-jak głęboka ?Ponowny zakup--jaki poziom- ?
    hej Martin nie uwierzysz ale ja tez sprzedalem po 3,15 , czekam co dalej korekta musi byc, powodzenia
    Póki co jest korekta w locie.
    Papier zbyt gorący aby zostać bez niego.
    Ja swoje zakopałem i czekam ze spokojem na realizację strategii spółki.
    A może nawet dywidendę. Mam czas.
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~martin0 [94.254.166.*]
    W duszy gra nam to samo,z tym ,że ja odważyłem się napisać.Przyjacielu-teraz czekamy i nie podejmujemy pochopnych decyzji.Z akup akcji-na pewno-tylko cena do ustalenia !
    dzisiaj musialo sie tak skonczyc, mamy dolne i zastanawiam sie czy nie odkupic, ale widze ze strasznie sie spiesza ze sprzedaza

• Re: Do MartinaEWP Autor: ~mka [185.74.85.*]
    Kto zdążył to zarobiony, ogólnie ciekawa sytuacja.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.166.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.166.*]
    Mam wrażenie, że jeszcze dzisiaj na plusie zakończymy.
    Zaliczyliśmy zniesieni fibo 38,2 %, co przy tak gorącym papierze powinno wystarczyć.
  • Re: Do MartinaEWP Autor: rf- [86.63.116.*]
    Brawo Gonzales
  • Re: Do MartinaEWP Autor: rf- [86.63.116.*]
    Wilczek, odkupiłeś? :)
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~martin0 [94.254.174.*]
    Zauważ tylko jedno- wzrost ceny akcji nastąpił z poziomów  -80 groszy do ceny ponad 3 zł.Więc korekta,bądż korekty już w tej drodze powinny być-jeżeli i ich tam nie było-bo kurs został jeszcze wzmocniony komunikatem spółki[może celowo ? ! ]-to ona musiała nastąpić.Każdy wiedział , że to będzie dzisiaj-tylko pytanie-o której godzinie.Przekroczono cenę -3 zł-i to był już sygnał,że korekta wisi w locie-zsumuj przy tej cenie wskaźniki AT !
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~jes [37.47.0.*]
    tu jest wizja wzrostu do 16zł,
    tylko głupiec sprzedaje teraz. Odleszczenie i UP!

nie mówię że to wzrośnie do 16zł w tydzień czy miesiąc....
    Co niektórzy robią kółeczka więc i obrót będzie duży.
    Jednak widzę, że popyt co chwila kąsa prawą stronę po kilka kilo.
    Wystarczy impuls i kończymy powyżej 3 zeta.

• Re: Do MartinaEWP Autor: ~p-wilkołak [188.114.72.*]
    Hej, Martin trzymasz bo ja oddalem 3 dni temu po 3,40
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~martin0 [94.254.173.*]
    Witaj-widzę,że idziemy tymi samymi śladami-ja oddałem pozostały pakiet za 3,60 zł.Trochę się pospieszyłem , bo walor doszedł do 4 zł.Ale -strach i bojażń przed ponowną korektą,spowodowała taki ruch na 3,60zł.   TERAZ NIE MAM JUŻ AKCJI,DLATEGO NIE PISZĘ JUŻ NA FORUM-taką mam zasadę ! Dziś panika na walorze-i potwierdziło to moją intuicję o korekcie..Narazie-odpoczywam od tego waloru-trochę zjadło mi nerwów z tym  hakiem na 1,30zł-na ale wyszło - S U P E R  ! Pozdrawiam-Martin EWP.  p.s.-bardzo sobie chwalę ten wirtualny kontakt z TOBĄ.-potrafiliśmy znaleźć wspólne zdanie i współny cel.
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~p-wilkołak [188.114.72.*]
    Ciesze sie ze wyszlo tak dobrze, spory zarobek, ja juz nie mam zamiaru wchodzic w sap. To info wystraszylo i zniechecilo mnie na dobre. Pozdrawiam i życzę sukcesów, moze gdzies się spotkamy na forum innej spolki.
  • Re: Do MartinaEWP Autor: ~martin0 [94.254.173.*]
    Trzymaj się Wilkołak-mój Przyjacielu !Do zobaczenia na innych spółkach !!!!Gratuluję również Tobie-brawo !!!DO ZOBACZENIA-Martin EWP.
[x]
LUKARDI -11,60% 0,44 2025-10-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.