• TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~Kris [109.95.27.*]
    Przestrzegam, że obecne ruchy wyglądają już jak ubieranie ulicy w papier. Wzrost w pół roku o 100% (wliczając dywidendę), wszelkie fundamenty oraz porównanie z firmami z branży chemicznej wskazywałoby, że kurs 6zł i związana z nim wycena giełdowa firmy już i tak znacząco wykraczają poza zdrowy rozsądek dla tego typu firm (to nie IT). O wskaźnika AT już nawet nie wspominam, które wskazują na kompletne wykupienie.

Potraktujcie to jako braterską radę Nieźwiedzia dla Byków.
  • Re: TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~ing-inwestor [94.251.216.*]
    rownie dobrze mozesz napisać to o KGHM i parunastu innych wielkich spólkach. Synthos to poważna firma anie jakiaś tam psełdo spólka jak IFC. Zatem przestan pisac takie farmazony na forach bo niemasz bladego pojecia o czym piszesz. W czasie hossy ceny spolek ida 1000%.
  • Re: TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~tomek [46.112.140.*]
    ing-inwestor, nie obraź się... ale to raczej Ty piszesz bzdury... kris przytoczył tylko fakty...z powyższego można wnioskować, że to Ty nie masz bladego pojęcia,a ani o AT, ani o AF...
  • Re: TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~konrado24 [80.110.73.*]
    tak, ubieraja ulice w pakiety po 100k albo wieksze...
  • Re: TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~Guru [188.146.21.*]
    Jesteś śmieszny. Popatrz jaką procentową ilość (nie wielkość) transakcji stanowią te do 100 tysięcy złotych i będziesz miał potwierdzenie mojej tezy. Inna sprawa to spójrz o ile zwiększyła się ilość komentarzy na forum między sierpniem a teraz. Na forum żadne grubasy nie siedzą!
  • Re: TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~ubrany [87.207.2.*]
    o kurcze, to zostalem ubrany w synthosa, niedobrze co ja teraz zrobie.... mam na razie tylko 40% zysku +dywidenda....
  • Re: TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~konrado24 [77.119.128.*]
    dokladnie. ubieraja juz pol roku i ubrac nie moga...
  • Re: TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~Guru [188.146.21.*]
    Ja miałem 75% przy wyjściu ale kupujcie dalej i po 10zł. Ja bym na waszym miejscu od razu wystawił zlecenie na 10k akcji po 7zł bo taniej nie będzie.
  • Re: TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~Tomek [193.109.244.*]
    przecież Kris nie pisał o kupujących Synthosa po 4 zł czy 4,5 zł, tylko o kupujących obecnie po ok 6zł
  • Re: TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~informator [94.251.216.*]
    dzisiaj zapewne zamkniemy na nowych poziomach ...
    Trend wzrostowy trwa ...
    czy sie oplaca wchodzic ?? Sa dwie możliwości
    1. będziecie żałować jak kurs będzie na 6,5 -7 zł
    2. spadek na 5,5 zł i tańsze wejście.(euforia ynwestorów)

Większej przeceny na razie niema co brac pod uwagę, bo fakty świadczą o kontynuacji wzrostów.
  • Re: TRWA UBIERANIE ULICY Autor: ~Guru [188.146.16.*]
    Test tej tezy już w poniedziałek :)
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.