• LE-SZCZE-NIE Autor: ~zmartwiony [173.44.55.*]
    Na tym fkd leszczą na całego. Niby są kontrakty, niby wyniki mają być dobre i co? I nic. Kurs grzęźnie przy pie.prz.ony.ch 70 gr od prawie roku i co zaczyna się jakiś mocniejszy strzał to od razu zasypują nas batonami i tonami akcji. A my mali cierpimy na tej gierce grubasa, mam tego dosyć, czas wywalić papier do 2018 nie będę czekać.
    Zwłaszcza że takie mgames rosną jak na drożdzach, a my?
  • Re: LE-SZCZE-NIE Autor: ~jr [87.207.2.*]
    co ci moge powiedziec gierki to technologia, w drewnie dlubali juz praprzodkowie wiec nie ma szalu, kazdy moze sobie w drewnie podlubac wiec innowacji tam malo to z czego mialoby rosnac?
  • Re: LE-SZCZE-NIE Autor: ~Witek [178.167.254.*]
    Chłopie wywal tego śmieciucha, ja to dawno wywaliłem jak zaczęło sie bujanie. Ubierają leszczy jak nic. Jest tyle fajnych spółek co rosną stabilnie i nie ma problemu zarobić. Tylko marnujesz i kisisz swoje pieniądze.
  • Re: LE-SZCZE-NIE Autor: ~henk70 [78.9.132.*]
    daj przykłady ,
  • Re: LE-SZCZE-NIE Autor: ~jr [87.207.2.*]
    ja moge dac plrzyklady - celon pharma, selvita, synthos, cdprojekt, to jest technologia a nie jakies drewniane konstrukcje
  • Re: LE-SZCZE-NIE Autor: ~Michałz [185.24.68.*]
    Spółka może i dobra, ale co z tego jak tylo podrosnie to ktoś wali papier az miło?

Kiszonka forever
  • Re: LE-SZCZE-NIE Autor: ~cieslazmazur [176.64.151.*]
    JA tu jestem bo popieram ten fach .
    Ale Ty ,hmm, nie wiem .
  • Re: LE-SZCZE-NIE Autor: ~Drewniak [83.10.95.*]
    Biznes to biznes, gdy są zyski to można łupać kamień... to pierwsza zasad biznesu. Kurs jest taki sam jak rok czy dwa lata temu, wtedy Spółka była przeciętna. Dziś się to zmienia i ty dobrze o tym wiesz. Trwa zbieranie. Mi wpadło już przez 2dni 14k i jeszcze 6 dokupie. A jak spadnie niżej to więcej zamierzam. Jestem leszczem ale takich okazji jak to mało. Ryzyko jest bardzo niskie, bo spółka wartościowa, ma kontrakty i zwiększa przychody i przede wszystkim niedowartosciowana a tych atutów nie mają te Spółki co podałeś. Jedno pozytywnie info i mamy potężna lukę i drogę na 2zł otwartą. Papier jest od pół roku akumulowany i to widać po wykresie. Możliwe że spekula już siedzi i czeka na ostatnie akcje by im nie wadzily... a może to tylko inwestor większy? Za 2 tygodnie wyniki i weryfikacjia deklaracji Zarządu.
  • Re: LE-SZCZE-NIE Autor: ~zmartwiony [173.44.55.*]
    Widać te wspaniałe wzrostowe perspektywy i akumulacje po wzroście kursu :) skoro jest tak świetnie to czemu kurs jeszcze nie przebił 1zł tylko się kisi?
    Raport może i będzie dobry, co z tego jak gruby ma inne plany i zbija wszelki ruch w górę od roku?
    Pewnie skończy się tak jak na graalu i marvipolu i zdejmą ich z giełdy kosztem drobnicy.
  • Re: LE-SZCZE-NIE Autor: ~Witek [178.167.254.*]
    Ja też mogr dać przykłady dobrych spółek: ING, Onico, Autopartner, Stelmet itd , itp. Jest ich wiele. A tu spekuła swoje robi i sie bawi wami. Takie infa, kontrakty i nic. Ubierają na zime, zaraz zima przeminie i zostanie ręka w nocniku.
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.