• gra pod huckelbery games Autor: ~mateusz [85.165.36.*]
    już się zaczyna gra pod debiut Huckekbery Games....sprzedali tylko 104000 tyś papierów....będzie jazda
  • Re: gra pod huckelbery games Autor: ~MA [89.67.186.*]
    No właśnie reszty akcji nikt nie chciał w ofercie kupić... A kiedy debiut, bo chyba to wciąż niewiadoma, a miało być do końca 2016 roku? A może rośnie, bo Arrinera spada około 10% ?
  • Re: gra pod huckelbery games Autor: ~Liub [37.47.194.*]
    Nic się nie zaczyna. Ktoś miał trochę drobnych do wywalenia i padło na erne . Poważny kapitał omija takie spółki z daleka
  • Re: gra pod huckelbery games Autor: ~Kama [5.172.238.*]
    Do tej pory Qubic Games był najtańszą spółką grową, można powiedzieć, że nadal jest...choć nie do końca.
    Obecnie najtańszą jest Bomedia, ze stajni Erne, oraz szykujący się do debiutu Huckleberry.
    Nie zapominajmy o jeszcze jednej perełce ze stajni Erne, czyli VRVisio.
  • Re: gra pod huckelbery games Autor: ~SAR [37.47.4.*]
    Dodaj jeszcze warranty Farmy, które przy dzisiejszej cenie F51 mogą dać Erne ponad 3 mln zysku.
  • Re: gra pod huckelbery games Autor: ~Qwr [37.47.227.*]
    Nic nie dadzą bo sprzedadzą to kiedyś poza rynkiem taniej niż kurs by na to wskazywał. Co innego jakby kupowali. Wówczas kurs w szybkim czasie podbili by o setki procent i dopiero na górce kupili... Jak ich ostatni zakup
  • Re: gra pod huckelbery games Autor: ~Qwr [37.47.227.*]
    Dodać należy że Brno erne pozbyło się jej na dnie
  • Re: gra pod huckelbery games Autor: ~PS [87.105.191.*]
    Na dnie kursowym Qubicgames sprzedali to fakt ok 1,6-1,7 ale i tak z ZYSKIEM! (dużym zyskiem)!, a musiał, żebyś się nie ob$srał jak byś zobaczył minus w raporcie. Po za tym za hajs ten kupili Bomedia.
    Także jest gitarra.
  • Re: gra pod huckelbery games Autor: ~MA [89.67.186.*]
    A czy przypadkiem Erne nie wyceniło QubicGames na koniec 3 kwartału`16 w swoim raporcie po 2.49 zł (zamknięcie 30 września), a sprzedało po 1.60 zł w 4 kwartale (prezes QubicGames kupił 915.000 akcji po 1,60 zł) ? Jeśli tak to strata na sprzedaży kwartał do kwartału na 1.115.000 akcji wyniosła 0,89 zł na akcję, czyli na tej części (1.115.000 *0,89 zł) = 992.350 zł. Zamknięcie QubicGames 30 grudnia było po 1.88 zł, więc pozostałą część pewnie wycenią na koniec 4 kwartału vs 3 kwartał o 0,61 zł niżej czyli 1.035.150 akcji x 0,61 = 631.441,5 zł co daje w sumie niższą wycenę QubicGames na koniec 4 kwartału w porównaniu do 3 kwartału o (992.350 zł + 631.441,5 zł) = 1.623.791,50 zł. Więc jeśli się nie mylę to na wycenie QubicGames - Erne Ventures w raporcie za 4 kwartał wykaże ponad 1,62 mln zł straty vs 3 kwartał? Poprawcie mnie jeśli się mylę?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.117.130.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Wycena aktywów Erne Autor: ~MA [89.67.186.*]
    Już chciałem Ci BogusławTW odpisać jaki to wielki optymista z Ciebie i jaki to przenikliwy masz umysł, aby użyć tyle epitetów pod moim adresem, pomimo, że już na jakimś wątku obiecałeś sam sobie, że już nie będziesz komentował nic, co ja zamieszczam, ale widzę, że nie wytrzymałeś aż post twój został usunięty...

Odnośnie wyceny QubicGames i powyższego wpisu, to, czy fundusz Erne przypadkiem nie wycenia za każdym razem na nowo swoje aktywa, co każdy kwartał? Jeśli tak to wycena QubicGames w portfelu Erne w 4 kwartale powinna być zdecydowanie niższa niż na koniec 3 kwartału`16 ?
  • Re: Wycena aktywów Erne Autor: ~BogusławTW [188.117.130.*]
    Tak tak, jestem tępy i ja oszukuje, a moje wpisy są usuwane z tego waśnie powodu.
    Ty natomiast jesteś mądry i jak tylko się pojawiłeś na forum aby pomagać innym żeby nie kupili akcji ERNE.
    Jesteś cudowny. Szkoda, że nie jestem Tobą.
    Mam nadzieje, że te brednie które wpisywałem na Twój temat nie wpłynie negatywnie na nasze wspólne relację.
  • Re: Wycena aktywów Erne Autor: ~mondry [37.7.170.*]
    debiut Huckekbery Games cena akcji 20 zł będzie z czego lecieć na pysk
[x]
ERNE 20,00% 0,06 2019-04-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.