ja tam już sprzedałem :-) Coś kombinują, przesuwają terminy,,,,,,,,, oj czyżby inwestor się wycofał? Teraz walne, może dodruk akcji? Trzeba uważać! Ja tam pasuje.........
patrzac na poprzedni komunikat, gdzie firma podała info o zmianie profilu dzialalności to kurs poszedl w gore dopiero jak firma podala ów info, wiec pozostaje nam czekanie. Grunt zeby ich strategia sie spelnila, tj zeby sie znalazl inwestor na obligacje to bedzie dobrze. :) . Sam pewnie dokupisz jesli infgo o objeciu obligacji sie pojawi:), nieprawdaz??
ps. 40 ml akcji ma wlasciciel. kolejne , tj 10 ml niby ma reszta.. ale nie wierze ze ulica ma az tyle.
no nic zobaczymy i czekamy mały pakiecik mam tylko nie wiem czy tam na s nie ma ukrytej po 0,2 obroty tragiczne ale tak jak ipszecie jedno info dobre i kosmos
skoro masz mozliwosc kupic teraz po 18 gr a nie po 30 jak chcesz wchodzisz to czemu nie kupisz teraz? obroty narazie zerowe. Wszyscy czekaja na jakis komunikat ze spółki. Deweloperka wstaje z kolan powoli, wiec kto wie... moze byc ciekawie.