jakby pieknie bylo, odciecie leszczy na widlach marzy mi sie, ale pewnie bedzie jak zwykle, powolne opadanie kursu i zamkniecie daleko od szczytu, az sie zygac chce
ja to pobierałem akcje na poziomach 0,78-0,81 i sprzedalem poki co juz bardzo duzo ale jeszcze bardzo duzo mam do pchniecia i nie uwazam sie za leszcza ze chce uplynnic to na obecnych poziomach
Dnia 2017-01-31 o godz. 10:18 ~hah napisał(a): > ja to pobierałem akcje na poziomach 0,78-0,81 i sprzedalem poki co juz bardzo duzo ale jeszcze bardzo duzo mam do pchniecia i nie uwazam sie za leszcza ze chce uplynnic to na obecnych poziomach >JESZCZE TAKI JEDEN CO WSZYSTKO WIE TY UŚREDNIAŁEŚ STRATY A TERAZ JUŻ WYWALIŁEŚ I CZEKASZ NA ODKUPIENIE NA 0,97GR
Dnia 2017-01-31 o godz. 09:52 ~MIECIO napisał(a): > Jednym ruchem na 1zł oczyścili przedpole od leszczy teraz widłowy do roboty jeszcze dziś 1.50zł > obroty w s z e c h czasów idziemy na 500tys.
to wywalaj smialo wszystko co tam masz powodzenia, ja poczekam na 4zl chocby to mialo rok trwac wiem ze bedzie, skoro wiem ze bedzie to nie bede ryzykowal i wywalal by taniej odkupic bo moze sie nie udac tym bardziej jak jest na dnie na wykresie, juz poczekam na wybicie wieksze niewazne ile to zajmie, w razie spadku dobiore taniej jeszcze wiecej akcyjek a tym samym wiecej zarobie w pozniejszym czasie kiedy sie juz wybije mocno kiedys :)
bylem na mgames po 3gr jak tez ktos przejmowal spolke i zmienial dzialalnosc a dzis juz po 1,5zl lata teraz na sappeers tez ktos przejmuje a dokladnie to - FTI Capital sp. z o.o.
Poki co kurs oscyluje w danym przedziale-obecnie jest duzy opor tam gdzie zwykle mozecie trzymac albo kupowac w dolkach i sprzedawac na gorkach. kazdy ma swoja strategie
K...a gamoniu wzroslo o 30% a ty piszesz o oporze!?!? Chyba wystarczy jak na jeden dzien, dla mnie moze sie kisic na tym poziomie do konca tygodnia aby taki osZolomy oddaly akcje i jazda dalej
Co niektórzy w gorącej wodzie kąpani. Jutro po takim dniu jak dzisiaj pewnie z rana na plus. Pytanie jak się skończy ? Ja swoje zakopałem bo zbyt wiele dobrego tutaj się dzieje, aby pozbywać się akcji na początku drogi. Myślę, że przy dobrze prowadzonym biznesie możemy tu nawet szczyty pokonać.
Dnia 2017-01-31 o godz. 09:16 ~MIECIO napisał(a): > Raport 3/2017 zarobili jako podwykonawcy firmy ABILE kwotę 1mln.75tys. zł. >1.21zł trzymać idziemy na tak zwany opór 4zł popatrz na wykres a 18,50zł
Pierwszy opór, ale mały jest w okolicach 1,65-1,70. Myślę, że ten w cuglach pójdzie i jutro będzie naszym wsparciem. Większy faktycznie w okolicach 4 zeta. Tam będzie trudniej. Ale przy odpowiednich infach może złamać jak zapałkę.
Początki na ogół są trudne. Ważne czy potrafią ten dobry biznes rozwijać. Plany są arcyciekawe. Jeśli choć w połowie wypalą to maksy historyczne pękną jak zapałka.