Wydaje mi się że spółka całkiem nieźle sobie radzi mają fundusze udzielają dalej finansowań a prawdopodobnie od marca wrócą do udzielania finansowań obiektów lokali itp., ponieważ na tą działalność skończyły im się obecnie środki bo wszystkie leasingi wyprzedali tak więc ja czekam.
czekamy, czekamy .... Tez to zauwazyliście, od tych kilku sesji kilka tygodni temu, kiedy przemieliło się sporo akcji przy wzroście kursu aktywność tu, na forum drastycznie spadła. Jakie wnioski ? Ja mam jeden - ktoś lub coś zebrało z rynku co było. Spróbujcie teraz kupić więcej akcji - kurs poszybuje.
Najgorsze że nie można dobrać papieru w rozsądnej cenie w ogóle bardzo mała podaż na rynku mały zakup doprowadza do ruchu około +10% nikt nie chce oddać towaru bardzo dziwne :/
nie dziwne, ale zdrowo rozsądkowe ;) Obroty pojawią się przy 1 pln dopiero, tam nastąpi małe przetasowanie, lekka korekta i dalej w górę. Wspomnicie moje słowa
Myślę, że przełożenie wydania wyroku wiąże się z tym, że firma albo będzie sprzedana dla jakiegoś inwestora strategicznego, albo firma znalazła finasowanie działalności
a mnie ciągle zastanawia, kto tak brał te kilka tygodni temu ? ..... Ten - ktoś lub coś - brał ile się dało i to szybko brał, aż dobiliśmy prawie do 1 zł. Potem zaraz przeszliśmy na podwójny fix , a tu juz tyle sie nie da zgarnąć na odcinku do 1 zł ....