• CZY WARTO ZEBRAĆ pp Autor: ~MAŁYBOSS [77.65.95.*]
    Przy zakupie po 1 gr jest 500% na wejściu
    jednak trzeba wejść
    bo jak oni to zbiorą
    I ZCALĄ Z 1 GR DO 1 ZŁ to do 5gr czyli 5 zł będzie ciężko podbić
  • Re: CZY WARTO ZEBRAĆ pp Autor: ~rg [31.182.69.*]
    Też się zastanawiam bo nieopatrznie zostało mi trochę Hetana i Polinw i załapałem się na PP ale czy je objąć to juz inna sprawa . Rozważam objęcie w Polinw ale to już raczej loteria co się będzie działo po zapisach, bo nie ma pewności kiedy i czy w ogóle te akcje wejdą do obrotu.
    Raczej wybiorę Polskich Inwestorów bo chociaż nazwa ładniejsza a w Hetanie nie ma nikogo oprócz prezesa więc chleba z tego raczej nie będzie. Sam nie wiem co z tym zrobić.
  • Re: CZY WARTO ZEBRAĆ pp Autor: ~Tomek [83.20.100.*]
    Mam,to samo więc zapisałem się trochę na Hetana i P.I.,a akcje opyliłem dzisiaj po 8gr,na plusie,a na Hetanie ustawiony jestem po 5gr,
    Ja tego błędu ze sprzedażą nie popełnię drugi raz . Na platynie sprzedałem jak tylko puścili po 45 a poleciało na 1,7 i jeszcze chodzi w okolicy 0,9. Przecież nowe akcje wejdą nie wiadomo kiedy a do tego czasu jest cały czas 10 mil w obrocie i nie muszę mówić co może się dziać z akcjami .jedyne co mnie blokuje to zapis że akcję mogą nie wejść do obrotu z tego czy innego powodu i wtedy klapa jesteś bez akcji i bez PP.
  • Re: CZY WARTO ZEBRAĆ pp Autor: ~MAŁYBOSS [77.65.95.*]
    To prosta matematyka
    nie chcesz to nie kupuj , nikt Cię nie zmusza
    ja już pewną część upłynniłem po 4 i resztę też puszczę
    bo scalenie wejdzie
    a ja zostanę zawieszony zbyt wysoko
    tak że wybieram lepsze zło kupując PP

Nie chodzi o to że coś kupię albo nie ale o fakt ,że po tych zakupach spółki typowo spekulacyjne będą stanowić ponad 20% portfela a to nie jest komfortowa sytuacja dla mojej głowy bo różne rzeczy na gpw już widziałem.
  • Re: CZY WARTO ZEBRAĆ pp Autor: ~Dziada [89.72.60.*]
    Dnia 2017-01-30 o godz. 21:26 ~rg napisał(a):
    > Też się zastanawiam bo nieopatrznie zostało mi trochę Hetana i Polinw i załapałem się na PP ale czy je objąć to juz inna sprawa . Rozważam objęcie w Polinw ale to już raczej loteria co się będzie działo po zapisach, bo nie ma pewności kiedy i czy w ogóle te akcje wejdą do obrotu.
    > Raczej wybiorę Polskich Inwestorów bo chociaż nazwa ładniejsza a w Hetanie nie ma nikogo oprócz prezesa więc chleba z tego raczej nie będzie. Sam nie wiem co z tym zrobić.

A KTO TEGO PREZESA WYBRAŁ MOŻE ZOSTAŁ WYBRANY W KONKURSIE ???? PRZEZ RADE WYŻERCZO ???? haaaaa... haaaaa... moglibyście mnie oświecic ....
[x]
HETAN 0,00% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.