• 30 stycznia poniedziałek, optymalizuje portfel Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    No cóż, ja tam pamiętliwy nie jestem, niech was kolega namawia na kupowanie a sam sprzedaje. Czy to się nazywa optymalizacją portfela, czy zwykłym świństwem, nie moja rzecz. Ważne, że mnie posłuchał i sprzedał, a część z was jego akcje odkupiła po wysokich cenach.
    Fakt pozostaje faktem, że dalej leje się na moją głowę pomyje, a już wyraźnie widać, że zgodnie z tym o czym pisałem wielokrotnie
    akcje AP zaczynają wchodzić w mocną korektę i kurs się zacznie walić. Tym wszystkim, którzy tego nie widzą polecam vosion super
    optyk i okulary korekcyjne. Tak jak napisałem, ośmieszę wszystkich tych, co z takim zapałem, nie mając pojęcia o rynku w tak chamski sposób się wypowiadali o mojej osobie. Oczywiście to nie dotyczy, naszego bohatera, który bardzo poważnie potraktował moje słowa i jak wiecie optymalizował portfel. Najpierw jednak trzeba ten portfel mieć a nie pustą sakwę.
    Co dalej ? Dalej mości panowie, kierunek 3.50 i to bez kozery.

kolorowy wiatr
    Jeszcze czas opuścić pokład, zanim szalupa spokojnie zatonie.
    Wy na AP w dół, ja na BOŚ w górę
    miłego poniedziałku

• Re: 30 stycznia poniedziałek, optymalizuje portfel Autor: ~spokojny [62.87.155.*]
    DALEJ JĘCZYSZ? Po grzyba się tu wypowiadasz NAGANIACZU jak Cię nie interesuje ta spółka?

Jęczałeś przy 4,2 przy 4,4 teraz przy 4,7.... pewnie powyżej 5 też będziesz jęczał....
  • Re: 30 stycznia poniedziałek, optymalizuje portfel Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Ja tylko pozdrawiam twojego kolegę, który spokojnie zoptymalizował portfel.
    Kupiłeś może od niego akcje ?
  • Re: 30 stycznia poniedziałek, optymalizuje portfel Autor: ~max [62.233.223.*]
    ty lepiej Miszczu AT napisz o sobie i o twoich manipulacjach
  • Re: 30 stycznia poniedziałek, optymalizuje portfel Autor: ~spokojny [62.87.155.*]
    Jego sprawa co zrobił.... każdy inwestuje według własnych zasad... może woli większe ryzyko i potencjalnie większe zyski.

Moja średnia tu to 2,xx więc o czym Ty do mnie piszesz. Jak ja tu wchodziłem to nawet nie wiedziałeś co to jest AP...

Jesteś zwykłym naganiaczem, nikim więcej... jak to Ty od niego kupiłeś akcje...
  • Re: 30 stycznia poniedziałek, optymalizuje portfel Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Kolorowy a Ty dalej swoje.

Nie kupisz auto partnera po 3,5 zł !!! zrozum to.

Jedyna możliwość to jak przyjdzie bessa ale na razie na nią się nie zanosi.

Próbujesz mnie oczernić w oczach innych forumowiczów? Ze swoimi akcjami mogę zrobić co chcę, chciałem Ci

nawet 10 akcji po 3,5 oddać:)

Kolorowy na bosiu trafiłeś na auto partnerze poległeś a jednak dalej próbujesz udowodnić, że białe jest czarne.

Dlaczego Ty tak męczysz ludzi, nawet jak Cię obrazić to i tak przyjdziesz!!!

Czy Ty wiesz co to honor?

Zakończ ten słaby spektakl i nie pojawiaj się tutaj dopóki nie będziesz akcjonariuszem, ok?

Tak , sprzedałem połowę auto partnera i kasiorka leci w inny temat.

A teraz Kolorowy napisze, że Marcin oszukał........

• Re: 30 stycznia poniedziałek, optymalizuje portfel Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Tak Marcinie, ja wiem co to honor i nigdy nie zrobiłbym tego co zrobiłeś TY.
    Namawianie ludzi, do kupowania akcji a jednocześnie sprzedawać swoje, to rzeczywiście godne pochwały.
    Na dodatek, przez swoją głupotę chwaliłeś się tym faktem publicznie.
    Przez to swoje EGO i chęć pochwalenia się przede mną, znalazłeś się w bardzo niewygodnym położeniu i jak rynek zacznie spadać to wiadomo,
    uznałeś moje ostrzeżenia za prawdziwe i wcisnąłeś akcje innym, najpierw ich namawiając do kupowania.
    Ja urośnie, to tez fatalnie, bo wtedy potwierdzisz, że sprzedałeś pod moim wpływem i kolorowy wpuścił cię w maliny.
    Tak czy inaczej jak będziesz w przyszłości coś ,,optymalizował,, to nie zapomnij o swojej głowie.
    Przyznam szczerze, że tak zagonić się w ślepą uliczkę, to nawet fryzjer się nie daje.
  • Hawe 37 gr wiatr napisał, że to już KONIEC, a tu sruuu 270 % do gory : ) Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.68.*]
    Dnia 2017-01-30 o godz. 10:34 kolorowy_wiatr napisał(a):
    > Namawianie ludzi, do kupowania akcji a jednocześnie sprzedawać swoje, to rzeczywiście godne pochwały.
    > Na dodatek, przez swoją głupotę chwaliłeś się tym faktem publicznie.

..................................................................................

I kto to pisze - hahahaa
    twoja kolorowa hipokryzja nie ma granic : )
    A honor? - hahaha - Przecież niedawno odszedłeś ... NA ZAWSZE - buhahahahahaha
    Ale i tak kiedyś przyjdzie dzień, że zwiejesz z podkulonym ogonem, wyśmiany przez wszystkich i kolejny raz zmienisz nicka (jak na Hawe gdzie po twojej wizji o sprzedaży i spadku wywaliło 300% do góry i nawet najwięksi laicy wyyyyyyyyyyyyli ZEŚMIECH, aż forum się trzęsło - hahahaha)

Hawe 37 gr wiatr napisał, że to już KONIEC, a tu sruuu 270 % do gory : )

• miał być hit Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    No masz racje fryzjer, nic dodać nic ująć, dlatego znikam z tego forum, bo znalazłem zupełnie dziewiczą spółkę do obserwacji i nie mam już czasu na duperele, przynajmniej na obecną chwilę. Wyrażam nadzieję, że przetrząśniesz całego Bankiera i znowu się spotkamy. A jak tam MIT ? Czas mija a ty ciągle nie możesz tego przeżyć.
  • Re: 30 stycznia poniedziałek, optymalizuje portfel Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Czy Ty naprawdę myślisz, że sprzedałem połowę swoich akcji dlatego ,że Kolorowy powiedział, że spadną?

Czy Ty naprawdę myślisz, że jak akcje wzrosną to będę miał do Ciebie pretensje? :)

Nie Kolorowy tak nie jest !!!

Zostałeś tutaj ośmieszony i nie możesz sobie poradzić, na siłę chcesz nam coś udowodnić.

Spójrz na ten wykres auto partnera, od połowy pażdziernika mamy sekwencje coraz niższych dołków i wyższych szczytów!! z korektami na małych obratach ( nie liczymy tego zjazdu bo to ewidentnie przeparkowanie akcji było)

Nikt tu nie jest ślepy, wiadomą rzeczą, że chcesz ten papier odkupić jak najtaniej, nawet miałeś okazję po 4,20 i co zrobiłeś?

Nie wykorzystałeś okazji a na dodatek zacząłeś wyśmiewać się z akcjonariuszy i dlatego Cię ludzie nienawidzą.

• Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~Mirek Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.68.*]
    Poczytajcie poniżej link ze Sfinksa gdzie kolorowy (wtedy chodzik księżycowy) został ponownie wybrany ... : )

Chodzik, gratulacje :-) Autor: ~Mirek [159.205.148.*]2013-12-30 16:08
  • " Antywskaźnik Roku 2015 " - GRATULACJE dla kolorowego : ) Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.68.*]
    A ty link z form Tauronu gdzie kolorowy znów został laureatem - hahaha

" Antywskaźnik Roku 2015 " - GRATULACJE dla kolorowego : ) Autor: ~wiatr-balwan2015 [81.190.152.*]2015-12-14 14:32
  • Re: " Antywskaźnik Roku 2015 " - GRATULACJE dla kolorowego : ) Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    taj jak napisałem rano
    AP w dół, BOŚ góra
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.57.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Koko [79.24.108.*]
    PROSZĘ IGNOROWAĆ WSZYSTKIE POSTY TEGO BURAKA kolorowego I NIE ODPISYWAĆ ANI SŁOWA!
  • Re: " Antywskaźnik Roku 2015 " - GRATULACJE dla kolorowego : ) Autor: ~max [31.178.136.*]
    faktycznie wali w dół aż miło...normalnie polewka z gościa na całego..widzę ,że dekiel całkiem obluzowany
  • Re: " Antywskaźnik Roku 2015 " - GRATULACJE dla kolorowego : ) Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Spokojnie Maksiu, spokojnie !
    Tak ci się obluzuje dekiel, że wszystko wypadnie.
    Mamy wtorek 31 stycznia
    Autopartner minus 1.5%
    Bos plus 8

Napisałem szczerze, za te wszystkie podłe wypowiedzi pod moim adresem 3.5 zeta, macie u mnie jak w banku.
    A potem będziemy się wszyscy śmiali, ale wielu z WAS przez łzy.

kolorowy wiatr
    potrzebuję kontakt do osoby, która korzysta z laptopa Apple.
    Z góry dziękuję.
  • Re: " Antywskaźnik Roku 2015 " - GRATULACJE dla kolorowego : ) Autor: ~czarnobiaływiatr [37.47.66.*]
    kolorowy... "weź ty się czep lepiej czyjejś żony" jak to mawiali w kultowym filmie. A dla Ciebie żona znaczy "maciora" żona knura.
  • Re: " Antywskaźnik Roku 2015 " - GRATULACJE dla kolorowego : ) Autor: ~max [31.178.136.*]
    jestem niespotykanie spokojny ale pajacowania nie cierpię...
[x]
AUTOPARTN -0,34% 17,66 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.