• Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~okey [83.11.98.*]
    http://schooloftrading.pl/2017/01/29/b2bpartner-sa-b2b/
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~xyz [37.47.34.*]
    Dnia 2017-01-29 o godz. 14:01 ~okey napisał(a):
    > http://schooloftrading.pl/2017/01/29/b2bpartner-sa-b2b/

dzieki okey za amalize zgodnie z twoja analiza mamy korekte na 12gr i mocne wsp dzieki
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~janek [95.108.74.*]
    GRAPHIC mocne wzrosty przed nami OBSERWOWAĆ
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~xyz [37.47.34.*]
    Dnia 2017-01-29 o godz. 18:54 ~janek napisał(a):
    > GRAPHIC mocne wzrosty przed nami OBSERWOWAĆ

graphic to juz ruch powrotny zrobiony
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~Inwestor [82.145.221.*]
    Dziękuję za analizę
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Witam

Pisalem nie raz i napisze ponownie
    Tu nic nie ma
    Papier jest spekulacyjny były mozliwosci to pojechali do gory i ozenili na gorce papier
    teraz moim zdaniem pojada na dol i to moze jeszcze dzis -))

Zadne AT tu nie obowiazuje

zbliza sie powoli wynik za IV ty kwartał a ten nie musi byc taki dobry jka niektorzy tu oczekuja

Jednym słowem ryzyko wzrasta - dlatego niektorzy juz opuszczja ten poklad
    do 15 lutego jest coarz mniej czasu
    pozdrawiam
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~xyz [37.47.7.*]
    Dnia 2017-01-30 o godz. 14:16 ~wątpiacy napisał(a):
    > Witam
    >
    > Pisalem nie raz i napisze ponownie
    > Tu nic nie ma
    > Papier jest spekulacyjny były mozliwosci to pojechali do gory i ozenili na gorce papier
    > teraz moim zdaniem pojada na dol i to moze jeszcze dzis -))
    >
    > Zadne AT tu nie obowiazuje
    >
    > zbliza sie powoli wynik za IV ty kwartał a ten nie musi byc taki dobry jka niektorzy tu oczekuja
    >
    > Jednym słowem ryzyko wzrasta - dlatego niektorzy juz opuszczja ten poklad
    > do 15 lutego jest coarz mniej czasu
    > pozdrawiam

kolego watpiacy ponoc miales zamilknac a ty dalej swoje klepiesz na forum,a co piekarnia musi troche pokonsolidowac
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    ta piekarnia sie juz od paru lat tak konsoliduje -)))

• Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    Dnia 2017-01-30 o godz. 15:11 ~wątpiacy napisał(a):
    > ta piekarnia sie juz od paru lat tak konsoliduje -)))
    >
    >

ty ośle tutaj ludzie pozarabiali piękne pieniądze a nie ty piszesz jakieś brednie o kilkuletniej konsolidacji k.o.n.do.n.i.e upośledzony a nie tylko jak ty na forum trzepią kapucyna:) buahahahahaha
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~xyz [37.47.7.*]
    Dnia 2017-01-30 o godz. 15:11 ~wątpiacy napisał(a):
    > ta piekarnia sie juz od paru lat tak konsoliduje -)))
    >
    >

oj kolego nie masz pojecia o analizie,juz nie raz pisales jak bylo 10gr ze bedzie 5gr a poszli do 30gr zasieg byl teraz masz ruch powrotny i tyle a okey zrobil bardzo dobra analize ale ty juz ponoc miales tu nie pisac i dalej klepiesz watpiacy wstyd slowo wazniejsze od pieniedzy jakl widac nie masz honoru
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    Dnia 2017-01-30 o godz. 15:25 ~xyz napisał(a):
    > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:11 ~wątpiacy napisał(a):
    > > ta piekarnia sie juz od paru lat tak konsoliduje -)))
    > >
    > >
    >
    > oj kolego nie masz pojecia o analizie,juz nie raz pisales jak bylo 10gr ze bedzie 5gr a poszli do 30gr zasieg byl teraz masz ruch powrotny i tyle a okey zrobil bardzo dobra analize ale ty juz ponoc miales tu nie pisac i dalej klepiesz watpiacy wstyd slowo wazniejsze od pieniedzy jakl widac nie masz honoru

powiem Ci xyz że ten okey jest mega dobry, osttanio wykupiłem u niego dostep i zrobił analizę odnośnie Energi i normalnie wszystko w punkt, aż byłem w szoku
    Dnia 2017-01-30 o godz. 15:29 ~kiki napisał(a):
    > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:25 ~xyz napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:11 ~wątpiacy napisał(a):
    > > > ta piekarnia sie juz od paru lat tak konsoliduje -)))
    > > >
    > > >
    > >
    > > oj kolego nie masz pojecia o analizie,juz nie raz pisales jak bylo 10gr ze bedzie 5gr a poszli do 30gr zasieg byl teraz masz ruch powrotny i tyle a okey zrobil bardzo dobra analize ale ty juz ponoc miales tu nie pisac i dalej klepiesz watpiacy wstyd slowo wazniejsze od pieniedzy jakl widac nie masz honoru
    >
    > powiem Ci xyz że ten okey jest mega dobry, osttanio wykupiłem u niego dostep i zrobił analizę odnośnie Energi i normalnie wszystko w punkt, aż byłem w szoku

okey to jeden z najlepszych analitykow kiki,znamy sie juz pare ladnych lat i nigdy sie nie zawiodlem pozdr a taki watpiacy bedzie mowil ze analiza nie ma znaczenia czasem trzeba poczekac cierpliwie na schlodzenie wskaznikow
    Dnia 2017-01-30 o godz. 15:33 ~xyz napisał(a):
    > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:29 ~kiki napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:25 ~xyz napisał(a):
    > > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:11 ~wątpiacy napisał(a):
    > > > > ta piekarnia sie juz od paru lat tak konsoliduje -)))
    > > > >
    > > > >
    > > >
    > > > oj kolego nie masz pojecia o analizie,juz nie raz pisales jak bylo 10gr ze bedzie 5gr a poszli do 30gr zasieg byl teraz masz ruch powrotny i tyle a okey zrobil bardzo dobra analize ale ty juz ponoc miales tu nie pisac i dalej klepiesz watpiacy wstyd slowo wazniejsze od pieniedzy jakl widac nie masz honoru
    > >
    > > powiem Ci xyz że ten okey jest mega dobry, osttanio wykupiłem u niego dostep i zrobił analizę odnośnie Energi i normalnie wszystko w punkt, aż byłem w szoku
    >
    > okey to jeden z najlepszych analitykow kiki,znamy sie juz pare ladnych lat i nigdy sie nie zawiodlem pozdr a taki watpiacy bedzie mowil ze analiza nie ma znaczenia czasem trzeba poczekac cierpliwie na schlodzenie wskaznikow

a widzisz to ja nawet nie wiedziałem że on tak długo działa więc jeszcze lepsza rekomendacja skoro Ty juz od kilku lat korzystasz z AT od niego i bezbłędnie
    no ja od siebie tylko mogę powiedzieć o Enerdze ale to był dla mnie szok że ta analiza się pokrywała w 1000000% łącznie z tym że już na otwarciu pokryło się to co miało sie wydarzyć, dla mnie to szok
    a wątpiący to zwyczajny mongolski g..pek, nic więcej
    Dnia 2017-01-30 o godz. 15:38 ~kiki napisał(a):
    > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:33 ~xyz napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:29 ~kiki napisał(a):
    > > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:25 ~xyz napisał(a):
    > > > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:11 ~wątpiacy napisał(a):
    > > > > > ta piekarnia sie juz od paru lat tak konsoliduje -)))
    > > > > >
    > > > > >
    > > > >
    > > > > oj kolego nie masz pojecia o analizie,juz nie raz pisales jak bylo 10gr ze bedzie 5gr a poszli do 30gr zasieg byl teraz masz ruch powrotny i tyle a okey zrobil bardzo dobra analize ale ty juz ponoc miales tu nie pisac i dalej klepiesz watpiacy wstyd slowo wazniejsze od pieniedzy jakl widac nie masz honoru
    > > >
    > > > powiem Ci xyz że ten okey jest mega dobry, osttanio wykupiłem u niego dostep i zrobił analizę odnośnie Energi i normalnie wszystko w punkt, aż byłem w szoku
    > >
    > > okey to jeden z najlepszych analitykow kiki,znamy sie juz pare ladnych lat i nigdy sie nie zawiodlem pozdr a taki watpiacy bedzie mowil ze analiza nie ma znaczenia czasem trzeba poczekac cierpliwie na schlodzenie wskaznikow
    >
    > a widzisz to ja nawet nie wiedziałem że on tak długo działa więc jeszcze lepsza rekomendacja skoro Ty juz od kilku lat korzystasz z AT od niego i bezbłędnie
    > no ja od siebie tylko mogę powiedzieć o Enerdze ale to był dla mnie szok że ta analiza się pokrywała w 1000000% łącznie z tym że już na otwarciu pokryło się to co miało sie wydarzyć, dla mnie to szok
    > a wątpiący to zwyczajny mongolski g..pek, nic więcej

no widzisz kiki sam sie przekonales na energa co jest warta analiza u okeya,tak samo przewidzial dolem 8,60:))))oj bylo duzo pieknych analiz np cdred dawny cdprojekt przy 3zl z okeyem bralismy a kurs 60zl,takze warto kupic za 45zl sobie abonament
    Dnia 2017-01-30 o godz. 15:44 ~xyz napisał(a):
    > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:38 ~kiki napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:33 ~xyz napisał(a):
    > > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:29 ~kiki napisał(a):
    > > > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:25 ~xyz napisał(a):
    > > > > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:11 ~wątpiacy napisał(a):
    > > > > > > ta piekarnia sie juz od paru lat tak konsoliduje -)))
    > > > > > >
    > > > > > >
    > > > > >
    > > > > > oj kolego nie masz pojecia o analizie,juz nie raz pisales jak bylo 10gr ze bedzie 5gr a poszli do 30gr zasieg byl teraz masz ruch powrotny i tyle a okey zrobil bardzo dobra analize ale ty juz ponoc miales tu nie pisac i dalej klepiesz watpiacy wstyd slowo wazniejsze od pieniedzy jakl widac nie masz honoru
    > > > >
    > > > > powiem Ci xyz że ten okey jest mega dobry, osttanio wykupiłem u niego dostep i zrobił analizę odnośnie Energi i normalnie wszystko w punkt, aż byłem w szoku
    > > >
    > > > okey to jeden z najlepszych analitykow kiki,znamy sie juz pare ladnych lat i nigdy sie nie zawiodlem pozdr a taki watpiacy bedzie mowil ze analiza nie ma znaczenia czasem trzeba poczekac cierpliwie na schlodzenie wskaznikow
    > >
    > > a widzisz to ja nawet nie wiedziałem że on tak długo działa więc jeszcze lepsza rekomendacja skoro Ty juz od kilku lat korzystasz z AT od niego i bezbłędnie
    > > no ja od siebie tylko mogę powiedzieć o Enerdze ale to był dla mnie szok że ta analiza się pokrywała w 1000000% łącznie z tym że już na otwarciu pokryło się to co miało sie wydarzyć, dla mnie to szok
    > > a wątpiący to zwyczajny mongolski g..pek, nic więcej
    >
    > no widzisz kiki sam sie przekonales na energa co jest warta analiza u okeya,tak samo przewidzial dolem 8,60:))))oj bylo duzo pieknych analiz np cdred dawny cdprojekt przy 3zl z okeyem bralismy a kurs 60zl,takze warto kupic za 45zl sobie abonament

ja kupiłem tylko na próbę na tydzień ale teraz już wiem że na bank przedłużę:)
    Dnia 2017-01-30 o godz. 15:47 ~kiki napisał(a):
    > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:44 ~xyz napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:38 ~kiki napisał(a):
    > > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:33 ~xyz napisał(a):
    > > > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:29 ~kiki napisał(a):
    > > > > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:25 ~xyz napisał(a):
    > > > > > > Dnia 2017-01-30 o godz. 15:11 ~wątpiacy napisał(a):
    > > > > > > > ta piekarnia sie juz od paru lat tak konsoliduje -)))
    > > > > > > >
    > > > > > > >
    > > > > > >
    > > > > > > oj kolego nie masz pojecia o analizie,juz nie raz pisales jak bylo 10gr ze bedzie 5gr a poszli do 30gr zasieg byl teraz masz ruch powrotny i tyle a okey zrobil bardzo dobra analize ale ty juz ponoc miales tu nie pisac i dalej klepiesz watpiacy wstyd slowo wazniejsze od pieniedzy jakl widac nie masz honoru
    > > > > >
    > > > > > powiem Ci xyz że ten okey jest mega dobry, osttanio wykupiłem u niego dostep i zrobił analizę odnośnie Energi i normalnie wszystko w punkt, aż byłem w szoku
    > > > >
    > > > > okey to jeden z najlepszych analitykow kiki,znamy sie juz pare ladnych lat i nigdy sie nie zawiodlem pozdr a taki watpiacy bedzie mowil ze analiza nie ma znaczenia czasem trzeba poczekac cierpliwie na schlodzenie wskaznikow
    > > >
    > > > a widzisz to ja nawet nie wiedziałem że on tak długo działa więc jeszcze lepsza rekomendacja skoro Ty juz od kilku lat korzystasz z AT od niego i bezbłędnie
    > > > no ja od siebie tylko mogę powiedzieć o Enerdze ale to był dla mnie szok że ta analiza się pokrywała w 1000000% łącznie z tym że już na otwarciu pokryło się to co miało sie wydarzyć, dla mnie to szok
    > > > a wątpiący to zwyczajny mongolski g..pek, nic więcej
    > >
    > > no widzisz kiki sam sie przekonales na energa co jest warta analiza u okeya,tak samo przewidzial dolem 8,60:))))oj bylo duzo pieknych analiz np cdred dawny cdprojekt przy 3zl z okeyem bralismy a kurs 60zl,takze warto kupic za 45zl sobie abonament
    >
    > ja kupiłem tylko na próbę na tydzień ale teraz już wiem że na bank przedłużę:)

i dobrze sprobowales przekonales sie i masz teraz rozeznanie ja biore odrazu u okeya na 1-3miesiace pozdr kiki
    pozdrówka xyz
    Witam
    Jak tojest ze nie mam pojecia o analizie a kurs z 29 gr spadl do 10 groszy ? w grudniu ?
    Przeciez pisaliscie o wsparciach na 23 potem na 15 tu potem na 12 tu groszach

a jak lecial kurs to spadl do 9 groszy -))
    zapakowali wszystkim bez wyjatku tym co chcieli po 23 15 12 i 10 groszy
    wszyscy dali sie nabrac -))))

teraz mamy po odbiciu z 10 na 15 groszy i moze byc tak ze dzis wlasnie ostro posypia
    jak Pani p.o. prezesa nie bedzi echcial przedluzyc swej kadencji i znow bedzie lapanka na prezesa tej SPolki -))

Powtarzam tak moze byc a jak bedzi epokaze zycie
    Nie strasze nie naganiam ale pokazuje Wam ze AT mozecie sobie wsadzic w ....pę na takich Spólkach
    -))
    Spolka z stratami co kwartal tracaca kontrakty wygasajace im umowy moze w kazdej chwili nawet zbankrutowac
    oczywiscie kibicuje by tak sie nie stalo ale patrzac na wskaznik altmana raporty kwartalne i przyszlosc jestem b niepewny
    jej przyszlosci

Dzis sesja troszke inaczej wyglada nie ciagana do gory tylko od razu sypia

cóz to moze oznaczac jak myslicie ???

Jak mozna analizowac Spolke na ktorej wycofuja zlecenia kupna na wsparciu 12 cie groszy ??
    -)))
    przeciez to zenada jest na wsparciu nie wycofuje sie zlecen bo inaczej wsparcie pada -)
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~xyz [37.47.10.*]
    Dnia 2017-01-31 o godz. 10:45 ~wątpiacy napisał(a):
    > Jak mozna analizowac Spolke na ktorej wycofuja zlecenia kupna na wsparciu 12 cie groszy ??
    > -)))
    > przeciez to zenada jest na wsparciu nie wycofuje sie zlecen bo inaczej wsparcie pada -)

otoz mozna jak b2 bylo 10gr to okey analize zrobil z zasiegiem do 30gr i dokladnie bylo 31 dotkniete a ty to samo pisales wtedy ze iddziemy na 5gr brak honoru watpiacy codziennie nawalasz posty a miales zamilknac
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.82.181.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Mineło troche czasu od tej pseudo analizy
    "mocne wsparcie na 12 groszach ; ba nawet na 10 groszach zniknelo
    zamiast papier isc do gory poszybowal w dol.
    wychodzi na to iz mialem racje a nie Ci naganiacze co pisza tu wyzej
    wystarczyl jeden komunikat - raport za 4 ty kwartał i cala AT mozna powiesic na kołku

Teraz zas po komunikacie o nowej duzej emisji po 10 groszy wiele widac wiecej -dlaczego te podbitki byly
    z AT to takze nie wiele ma wspolnego.
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: szczekam [87.204.85.*]
    Wszystko się zgadza poza tym, że kolega  ~xyz oszukał Was, bo w tej analizie nie było ANI SŁOWA o mocnym wsparciu na 12 gr. Kto czytał ten wie, że autor tej analizy miał rację. A użytkowników ma LOJALNYCH bo wiedzą, że pisze zawsze kompetentnie i mądrze, więc nie WKLEJAJĄ JEGO PROGNOZ na forum, bo za nie zapłacili i znają ich wartość. 
    Witam Skoro wiedziales ze oszukuje to czemu nie napisales na forum nie zglosiles tego ?
    Wprowadzil niektorych w bład a rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.
  • Re: Analiza techniczna B2BPartner SA (B2B) przed sesją 30-01 Autor: ~xyz [37.47.13.*]
    kolego watpiacy 12 bylo utrzymane i kurs poszedl do 15 tam byl opor,teraz peklo 12gr a to ciebie watpiacy powinno cie zglosic jak przy 10gr klepales o 5gr a kurs poszedl do 30gr
    nie opieram sie na AT a na AF
    at moze byc pomocnym narzedziem gdy Spolka jest zdrowa ma perspektywy tu w tej sytuacji własnie AF wygrywa z AT
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,07 2017-06-14 09:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.