po wyniki za IV kw i cały 2016 rok , czy dorzucą coś do D, bardzo ktoś trzyma na tym poziomie i zbiera intensywnie, wczoraj tez poleciało 900 szt ???????????????? ciekawe ? ciekawe ?
następny zaklinacz deszczu i fantasta. "zbiera intensywnie" co za brednie , mamy taki wysoki kurs bo ten co wywala na siłę i przy okazji jak uzbiera się popytu ze 100 sztuk nie akceptuje jeszcze ceny 150 ale to kwestia czasu . a 900 sztuk to była umówiona transakcja bajkopisarzu , popyt i podaż pojawiły się w tej samej minucie ale dla ciebie to strasznie ciekawe -trzymajcie daleko od tego forum takich mądrali
myślę , że 4q był bardzo dobry , może nawet rekordowy tylko co z tego , ktoś po tych cenach chce sprzedać tysiące akcji a ktoś chce kupić tylko dziesiątki , więc spada i będzie spadać , jak przebije w dół 150 to będę myślał nad kupnem . teraz szykuje się na zapisy na nową emisję unimotu pod warunkiem że będzie w okolicach 40 zotych
ale jak twierdzisz że będzie bardzo dobry IV to liczysz na 150 zeta to raczej nie możliwe bo rynek ta podaż wchłonie wszak wszystko idzie do góry a spółek z tak dobrymi wynikami jest jak na lekarstwo to raczej będzie dostrzeżona
Ja myślę, że to jest dobra gra ktoś trzyma kurs i powoli podkupuję. Jakbym miał kasy więcej też bym tak robił i jeszcze jakbym miał dojście do danych poufnych o firmie. Chociaż i bez tych danych myślę, że wynik firmy może być ciekawy i dość spory.