• Kiedy rozpoczniemy spacer Autor: ~Senior [83.24.245.*]
    po wyniki za IV kw i cały 2016 rok , czy dorzucą coś do D, bardzo ktoś trzyma na tym poziomie i zbiera intensywnie, wczoraj tez poleciało 900 szt ???????????????? ciekawe ? ciekawe ?
  • Re: Kiedy rozpoczniemy spacer Autor: ~tommy501 [212.33.86.*]
    Na spacer mamy cały 2017 rok. Tak ciekawy zakup 900 szt., wcześniej któregoś dnia też coś ok. 600 szt. zakupiono.
  • Re: Kiedy rozpoczniemy spacer Autor: ~onic [37.47.44.*]
    Wow!!! To jeszcze 70 tyś. i podaż zgarnieta. A czekają kolejne pakiety do wywalenia. W sam raz na codzienną podaż przez parę lat
  • Re: Kiedy rozpoczniemy spacer Autor: ~tommy501 [212.33.86.*]
    Tak dobra inwestycja to i kilka lat można poczekać jak akcja mocno wzrośnie
  • Onic Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    nie siej propagandy = motywacyjne nie są w obrocie
  • Re: Kiedy rozpoczniemy spacer Autor: ~wudu [37.47.75.*]
    następny zaklinacz deszczu i fantasta.
    "zbiera intensywnie" co za brednie , mamy taki wysoki kurs bo ten co wywala na siłę i przy okazji jak uzbiera się popytu ze 100 sztuk nie akceptuje jeszcze ceny 150 ale to kwestia czasu .
    a 900 sztuk to była umówiona transakcja bajkopisarzu , popyt i podaż pojawiły się w tej samej minucie ale dla ciebie to strasznie ciekawe -trzymajcie daleko od tego forum takich mądrali
  • Re: Kiedy rozpoczniemy spacer Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    wudu  a Ty czekasz na 150 czy niżej ???????????

a co będzie strata w IV kw ???????????
  • do wudu Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    poczytaj  na tle rynku paliw

http://www.biznesradar.pl/wycena/ONICO
    myślę , że 4q był bardzo dobry , może nawet rekordowy tylko co z tego , ktoś po tych cenach chce sprzedać tysiące akcji a ktoś chce kupić tylko dziesiątki , więc spada i będzie spadać , jak przebije w dół 150 to będę myślał nad kupnem .
    teraz szykuje się na zapisy na nową emisję unimotu pod warunkiem że będzie w okolicach 40 zotych
  • Re: Kiedy rozpoczniemy spacer Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    ale jak twierdzisz że będzie bardzo dobry IV to liczysz na 150 zeta to raczej nie możliwe bo rynek ta podaż wchłonie wszak wszystko idzie do góry a spółek z tak dobrymi wynikami jest jak na lekarstwo to raczej będzie dostrzeżona
  • Re: Kiedy rozpoczniemy bieg Autor: ~tommy501 [212.33.86.*]
    Ja myślę, że to jest dobra gra ktoś trzyma kurs i powoli podkupuję. Jakbym miał kasy więcej też bym tak robił i jeszcze jakbym miał dojście do danych poufnych o firmie. Chociaż i bez tych danych myślę, że wynik firmy może być ciekawy i dość spory.
    po 170 ile tylko dusza pragnie tego towaru jest do wzięcia , proponuje nie kupować , jak nie będzie popytu to odda po 150 , to już będzie dobra cena
[x]
ONICO 0,00% 15,50 2026-05-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.