• Nadchodzące dni kurs Autor: ~Lekarz [46.76.179.*]
    Witam,
    Jak wielcy tej giełdy przewidujecie dalsze ruchy na tej spółce.Czy jest coś w zanadrzu,co wiedzą tylko nieliczni.
  • Re: Nadchodzące dni kurs Autor: ~leo1975 [91.246.67.*]
    tak jest cos co wiedza nieliczni
  • Re: Nadchodzące dni kurs Autor: ~321 [83.10.95.*]
    /////ogolnie bez dobrego infa nie bedzie szalu////// nizej nie bedzie spadac bo widac bylo brak kupna a i tak niw wywalil wiekszej ilosci//widac ze jest chyba dobrze skupiony..//ja / br/.xyz sami mame ponoc 1,5mln jezeli koledzy podaja prawde
    Dnia 2017-01-28 o godz. 13:35 ~321 napisał(a):
    > /////ogolnie bez dobrego infa nie bedzie szalu////// nizej nie bedzie spadac bo widac bylo brak kupna a i tak niw wywalil wiekszej ilosci//widac ze jest chyba dobrze skupiony..//ja / br/.xyz sami mame ponoc 1,5mln jezeli koledzy podaja prawde

1,5mln szt macie ???? pod co kupujecie lub kupiliscie ??? dobre info ??? jakie ??? wygrali w lotto 10 mln zł ???

• Re: Nadchodzące dni kurs Autor: ~Lekarz [77.114.118.*]
    Panowie mnie nie interesuje kto ile ma,każdy ma swój portfel.Akcji w obrocie jest mało,a ostatnio były zebrane.
    Tym bardziej że poniżej też nikt nie chce oddawać,czuje że tam jest ukryte kupno i czekają na zniecierpliwionych.

A w tym szambie na new connect jest dużo firm gniotów,co nic nie robią,a kosztują więcej.
  • Re: Nadchodzące dni kurs Autor: ~321 [83.10.95.*]
    ///ty kolego to napisz sobie leo2015r bo masz takie pytania jak moj syn .///////moze wprowadz angielski do szkoly on line//moze beda sprzedawac na swojej platwormie gry.//lub cos podobnego../to jest gielda kupowac plotki sprzedawac fakty//ja kupowalem po 9gr//10gr mam 100procent czekajac 3lata//ty moze chcesz kupic po 15gr i zaraz zarobic 100procent//czasami tak jest//moze ci sie uda.//
    Dnia 2017-01-28 o godz. 17:23 ~321 napisał(a):
    > ///ty kolego to napisz sobie leo2015r bo masz takie pytania jak moj syn .///////moze wprowadz angielski do szkoly on line//moze beda sprzedawac na swojej platwormie gry.//lub cos podobnego../to jest gielda kupowac plotki sprzedawac fakty//ja kupowalem po 9gr//10gr mam 100procent czekajac 3lata//ty moze chcesz kupic po 15gr i zaraz zarobic 100procent//czasami tak jest//moze ci sie uda.//

kupowałemw grudniu i tez zarobiłęm , ti sie gra a nie trzyma pod plotki bo plotki na nc to zawsze konczy sie wtopą
[x]
LANGLOO 0,00% 0,04 2019-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.