• achtung, achtung Autor: ~karol [31.0.124.*]
    Choć AmeriGas to firma amerykańska, samoobsługowe maszyny dostarcza jej polska firma Noatech, która specjalizuje się w produkcji kas samoobsługowych i opłatomatów. Noatech produkuje również urządzenia przypominające Paczkomaty, tyle że otwarte dla różnych kurierów. Ten projekt tworzony wspólnie z duńską spółka Swipbox ma być konkurencją dla InPost Rafała Brzoski.
  • Re: achtung, achtung Autor: ~karol [31.0.124.*]
    http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Rewolucja-w-sprzedazy-gazu-Pierwsze-Butlomaty-stanely-wlasnie-przy-Biedronce-i-Kauflandzie,wid,18686831,wiadomosc.html
  • Re: achtung, achtung Autor: ~Pp [46.215.88.*]
    Dzięki ,na przekór w poniedziałek dokupie integer a ty dalej sobie naganiaj hi hi
  • Re: achtung, achtung Autor: ~madmax [178.43.137.*]
    Fajnie,
    dobrze że pierwsze butle zostały puszczone w obieg :)
    Skrzynie otwierają się pewnie za pomocą impulsu elektrycznego, co daje dodatkowy
    dreszczyk emocji przy ich otwarciu.

Zapraszam z informacją na wątek Orlenu
    Gdzieś na pozamiejskich lokalizacjach stacji Bliska, również mają butle.

• Re: achtung, achtung Autor: ~madmax [178.43.137.*]
    Ale tytuł wątku jest naprawdę znakomity :)

• Re: achtung, achtung Autor: ~karol [5.172.236.*]
    Dnia 2017-01-28 o godz. 11:32 ~Pp napisał(a):
    > Dzięki ,na przekór w poniedziałek dokupie integer a ty dalej sobie naganiaj hi hi

nie naganiałem, ostatnio Integera miałem dawno temu, czytałem o butlach i pomyślałem, że może akcjonariusze chcieli by wiedzieć, że być może szykuje się konkurencja. to chyba istotna informacja w dłuższej perspektywie.
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.