Dlaczego dublujesz raporty? Nie dość że spółka zdublowała raport p. Kołaczka zmieniając tylko numer raportu z 1 na 4 to ty wklejasz jeszcze raz raport nr 4.
Dnia 2017-01-28 o godz. 07:53 ~obserwator napisał(a): > Dlaczego dublujesz raporty? Nie dość że spółka zdublowała raport p. Kołaczka zmieniając tylko numer raportu z 1 na 4 to ty > wklejasz jeszcze raz raport nr 4.
Ja dubluje czy spółka, nie majacz? Ja podałem linki to opublikowanych raportów przez spółkę a że się pomylili to każdy ogarnięty to widzi a ciebie to boli :) Zresztą oni mają w krwi pomyłki w raportach :)
Dnia 2017-01-28 o godz. 08:02 ~obserwator napisał(a): > A swoją drogą ciekawe, dlaczego nie ma raportu Piotra Olszewskiego ? W marcu 2016 sprzedał akcje uwalając kurs. Jest komunikat o sprzedaży akcji. Nie ma natomiast komunikatu o zwiększeniu udziałów.
Dlaczego nie ma Olszewskiego, zamiast czepiać się mnie to przejrzyj wszystko od początku to zrozumiesz, słowa klucz "sprzedaż, zwiększenie" :)))
Ja nic nie muszę porównywac. Jak tak ci to przeszkadza to zgłos o moderacji, zposprzątaj przy okazji pozostałe idiotyczne wątki :) Jest wykend odpocznij :)
Ja ci porównam obserwatorku jak tak chcesz bo wkleiles dokladnie to samo co on i sam powielasz haha
Obserwatorek napisales: ``To odnośnie magicznych słów, a poniżej, komunikaty opublikowane w bankierze Porównaj z tymi które ty wkleiłeś. Wystarczy że oni się mylą ty ich nie musisz powielać.``
porównuję i jego i twoje linki to dokładnie to samo, sam powielasz ahaha
OGOLNIE TE KOMUNIKATY MOZECIE SOBIE WSADZIC W BUTU BO NA NC SA NIC NIE WARTE TU JEST JEDNA WIELKA SPEKULACJA !!!!! Przyjdzie pora to ruszy i zadne komunikaty ci nie pomoga wiec po co sie produkujecie,spekula rzadzi !!!
Dzięki że zadałeś sobie trud i posegregowałeś te komunikaty. Faktycznie pst wkleił odpowiednio komunikaty. Ja popełniłem błąd nie czytając treści popatrzyłem jedynie na numery komunikatów. Nie dość że, zamieścili dwa komunikaty z różnymi numerami dotyczące jednej osoby to i jeden numer komunikatu przyporządkowali dwóm osobom. Ale to tylko świadczy jakie podejście mają do drobnych inwestorów.
Dnia 2017-01-28 o godz. 18:22 ~obserwator napisał(a): > Dzięki że zadałeś sobie trud i posegregowałeś te komunikaty. Faktycznie pst wkleił odpowiednio komunikaty. Ja popełniłem błąd > nie czytając treści popatrzyłem jedynie na numery komunikatów. Nie dość że, zamieścili dwa komunikaty z różnymi numerami > dotyczące jednej osoby to i jeden numer komunikatu przyporządkowali dwóm osobom. Ale to tylko świadczy jakie podejście mają > do drobnych inwestorów.
No widzisz, sam nie sprawdzisz a czepiasz się innych, pozdrawiam :)
A swoją drogą ciekawe, dlaczego nie ma raportu Piotra Olszewskiego ? W marcu 2016 sprzedał akcje uwalając kurs. Jest komunikat o sprzedaży akcji. Nie ma natomiast komunikatu o zwiększeniu udziałów.