Nie zaklinaj przyszłości, bo nie jesteś obiektywny, to że kupiłeś dzisiaj za 44,35 jest zrozumiałe że masz parcie aby cena szła na np 60 zł w ciągu jednego dnia. przyjdzie na to czas, tylko ja będę w sumie miał więcej procent zarobionych niż ty wierny przywiązany do akcji, podstawa to nie zaprzyjaźniać się z nim, albo przekazać komuś kto lubi POSIADAĆ i marzyć np. tobie. Pozdrawiam
Ja mam od 27 jak chcesz zobaczyć jaki pakiet to mogę przed sesja w pon pokazać , ale po co Ci to ?
A i na moje ego dobrze to nie wpłynie , dobierałem rano jak pisałem wczoraj .
Tia a ja miałem od kumpla po 10 zł tak po znajomości na bazarze mi sprzedał. Nasza giełda to istny cud wszyscy kupują na dołkach i sprzedają na górkach, widzę że zaliczasz się do nich szacunek, Lepiej nie wystawiaj bo ktoś pomyśli że GRUBY chce robić jakiś ruch i w ten sposób Możesz spowodować efekt DOMINO, i kurs zwalisz, powstrzymaj się i nie strasz dużych inwestorów. nadmienię że nie mówię tu o sobie
W moim portfelu INT jest niestety kieszonce "Spekuła", więc ponowne wejście jest kwestią ceny. Poniżej 40 chętnie, 40-42 może przy sprzyjającym szerokim rynku, powyżej 42 nie ruszam. To jeśli chodzi o przyszły tydzień, jak będzie później na tej spółce nie potrafię sobie wyobrazić. Jeśli będą cicho to może zaczniemy atakować 48, może...
Dokładnie wiadomo piątek to dzień realizacji zysków i po mocnym otwarciu popołudnie przyniesie ochłodzenie. Z całą pewnością dzisiejszy dzień Integer zamknie na plusie, ale bardziej delikatnym niż obecny wystrzał. Bo tak jak wspomniałeś to jest obecnie czysta spekulacja i sztorm na siłach podaży i popytu. Kto miał i dziś sprzedał to na pewno jest zadowolony i miło spędzi weekend. A kto odebrał po 42-44... no cóż... gratulujemy optymizmu.
Autor " Bartek" i " Ja" dzięki za racjonalne profesjonalne myślenie, PODTRZYMUJE!!!!! ja nie mówię że śmieć itd . będę wchodził tylko nie dzisiaj, za dużo PSEUDOoptymizmu na dzisiejszej sesji dzięki czemu większość może pozbyć się tych swoich nie koniecznie dużych pakietów, wolę kase mieć przy tyłku na weekendzie :-);-)