Wzrosty i wzrosty i brać pod wyniki...... a papier stoi w miejscu i ani myśli wybijać do góry. Ciekawe ile jeszcze czasu taka kiszonka??? Bo ja już` dwa miesiące czekam na wzrosty i tylko czytam jaka to wspaniała perła i ze wkrótce wystrzeli pod wyniki.Ci co zjechali kurs na 0.80 gr to chyba nie zrobili tego pod wyniki.....(:
Dnia 2017-01-27 o godz. 09:58 ~leszek napisał(a): > Wzrosty i wzrosty i brać pod wyniki...... a papier stoi w miejscu i ani myśli wybijać do góry. > Ciekawe ile jeszcze czasu taka kiszonka??? Bo ja już` dwa miesiące czekam na wzrosty i tylko czytam > jaka to wspaniała perła i ze wkrótce wystrzeli pod wyniki.Ci co zjechali kurs na 0.80 gr to chyba > nie zrobili tego pod wyniki.....(:
Naiwny 0,10gr zarząd oddaje tak zwanym funduszom a Ci pchają w NC inwidualny idzie jak frontowiec 18,50 do 0,62 gdzie tu jest zarobiony owszem jest tak zwany uśredniony który nie stracił ale też się nie obłowił spółka jest z ciekawym biznesem w IT i ma zlecenia tylko skąd taka przecena tym powinna zająć się KNF ale oni BANKIEM nie umieli się zająć taki państwo gotówkę niesiesz na giełdę ryzykujesz a oni podatek od zysku co rok a jak strata to na 5 lat to jest lichwa oszustów
Nie mogą sprzedawać bo akcje które kupili nie są dopuszczone do obrotu. Poza tym do tej spółki trzeba mieć zwyczajnie jaja, jak ktoś przetrzyma obniżenie się kursu na niższej płynności to potem wzrosty na dużej płynności to wynagradzają, wystarczy jakieś lepsze info
Dnia 2017-01-27 o godz. 11:24 ~thx napisał(a): > Nie mogą sprzedawać bo akcje które kupili nie są dopuszczone do obrotu. > Poza tym do tej spółki trzeba mieć zwyczajnie jaja, jak ktoś przetrzyma obniżenie się kursu na niższej płynności to potem wzrosty na dużej płynności to wynagradzają, wystarczy jakieś lepsze info > jest taki komunikat od Pani A.Smalskiej 50.000.000.szt po 0,02gr, kupiła w latach 2012-2016 4,78% i nie ma obowiązku informacji o sprzedaży bo nie przekroczyła progu 5%
Dnia 2017-01-27 o godz. 11:24 ~KUP-HU-A napisał(a): > Co zrobiła pani Adrianna Smalska 50.000.000.szt po 0,02gr,to było 4,78% które kupiła w 2012-2016r
Chyba pomyliłeś spółki jak mi się wydaje?
Seria B jest wśród udziałowców i nie jest w obrocie czyli ponad 5,4 miliona akcji zaparkowane i nie dopuszczone do obrotu. Do obrotu dopuszczone są serie A i C czyli lekko ponad 1 mln akcji i tyle
Dnia 2017-01-27 o godz. 11:58 ~thx napisał(a): > Dnia 2017-01-27 o godz. 11:24 ~KUP-HU-A napisał(a): > > Co zrobiła pani Adrianna Smalska 50.000.000.szt po 0,02gr,to było 4,78% które kupiła w 2012-2016r > > Chyba pomyliłeś spółki jak mi się wydaje? >Tak przepraszam informacja dotyczy spółkę na NC -APIS > Seria B jest wśród udziałowców i nie jest w obrocie czyli ponad 5,4 miliona akcji zaparkowane i nie dopuszczone do obrotu. > Do obrotu dopuszczone są serie A i C czyli lekko ponad 1 mln akcji i tyle
myślę, że tutaj dopiero szykują się wzrosty. Spółka nie ma zobowiązań długoterminowych, zaś krótkoterminowych jest niewiele. Kto czytał uważnie ostatni raport ten doskonale wie, co tutaj się rozgrywa. cyt. z ostatniego raportu kwartalnego:" W analizowanym okresie wskaźniki rentowności Spółki osiągnęły ujemne wartości, jednak Spółka spodziewa się, iż w IV kwartale 2016 r. nastąpi dalszy wzrost sprzedaży oraz poprawy rentowności działania w związku z realizacją prowadzonych już kontraktów i zmniejszaniem kosztów rodzajowych." FF jest na żenującym poziomie, a spółka nie ma podstaw do tego żeby spadać - nie doszukałam się żadnej negatywnej informacji/ Co więcej, chcą przejmować podmioty z rynku i rozważają wprowadzenie dywidendy :) Najbliższy raport w połowie lutego powinien wszystko wyjaśnić :)