• Brak sprzedających Autor: ~thx [62.179.0.*]
    Niebawem podaż się skończy, akurat pod wzrosty po wynikach
  • Re: Brak sprzedających Autor: ~rafi [95.108.74.*]
    obserwować GRAPHIC bo robi się powtórka z zeszłego roku

MOCNE ODBICIE PRZED NAMI, bedzie mocno grane

• Re: Brak sprzedających Autor: ~leszek [31.0.122.*]
    Wzrosty i wzrosty i brać pod wyniki...... a papier stoi w miejscu i ani myśli wybijać do góry.
    Ciekawe ile jeszcze czasu taka kiszonka??? Bo ja już` dwa miesiące czekam na wzrosty i tylko czytam
    jaka to wspaniała perła i ze wkrótce wystrzeli pod wyniki.Ci co zjechali kurs na 0.80 gr to chyba
    nie zrobili tego pod wyniki.....(:
  • Re: Brak sprzedających Autor: ~MIECIO [178.43.253.*]
    Dnia 2017-01-27 o godz. 09:58 ~leszek napisał(a):
    > Wzrosty i wzrosty i brać pod wyniki...... a papier stoi w miejscu i ani myśli wybijać do góry.
    > Ciekawe ile jeszcze czasu taka kiszonka??? Bo ja już` dwa miesiące czekam na wzrosty i tylko czytam
    > jaka to wspaniała perła i ze wkrótce wystrzeli pod wyniki.Ci co zjechali kurs na 0.80 gr to chyba
    > nie zrobili tego pod wyniki.....(:

Naiwny 0,10gr zarząd oddaje tak zwanym funduszom a Ci pchają w NC inwidualny idzie jak frontowiec 18,50 do 0,62 gdzie tu jest zarobiony owszem jest tak zwany uśredniony który nie stracił ale też się nie obłowił spółka jest z ciekawym biznesem w IT i ma zlecenia  tylko skąd taka przecena tym powinna zająć się KNF ale oni BANKIEM nie umieli się zająć taki państwo gotówkę niesiesz na giełdę  ryzykujesz a oni podatek od zysku co rok a jak strata to na 5 lat to jest lichwa oszustów  
  • Re: Brak sprzedających Autor: ~thx [62.179.0.*]
    Nie mogą sprzedawać bo akcje które kupili nie są dopuszczone do obrotu.
    Poza tym do tej spółki trzeba mieć zwyczajnie jaja, jak ktoś przetrzyma obniżenie się kursu na niższej płynności to potem wzrosty na dużej płynności to wynagradzają, wystarczy jakieś lepsze info
  • Re: Brak sprzedających Autor: ~KUP-HU-A [178.43.253.*]
    Dnia 2017-01-27 o godz. 11:24 ~thx napisał(a):
    > Nie mogą sprzedawać bo akcje które kupili nie są dopuszczone do obrotu.
    > Poza tym do tej spółki trzeba mieć zwyczajnie jaja, jak ktoś przetrzyma obniżenie się kursu na niższej płynności to potem wzrosty na dużej płynności to wynagradzają, wystarczy jakieś lepsze info
    > jest taki komunikat od Pani  A.Smalskiej 50.000.000.szt po 0,02gr, kupiła w latach 2012-2016  4,78% i nie ma obowiązku informacji o sprzedaży bo nie przekroczyła  progu  5%

• Re: Brak sprzedających Autor: ~Bimbrownik [89.64.16.*]
    Serii B sprzedawać nie będą.
    Ale seria A i C jest w obrocie.
    W tym spora część obejmowana po nominale czyli 10gr.
    Co zrobiła pani Adrianna Smalska  50.000.000.szt po 0,02gr,to było 4,78% które kupiła w 2012-2016r
  • Re: Brak sprzedających Autor: ~thx [62.179.0.*]
    Dnia 2017-01-27 o godz. 11:24 ~KUP-HU-A napisał(a):
    > Co zrobiła pani Adrianna Smalska  50.000.000.szt po 0,02gr,to było 4,78% które kupiła w 2012-2016r

Chyba pomyliłeś spółki jak mi się wydaje?

Seria B jest wśród udziałowców i nie jest w obrocie czyli ponad 5,4 miliona akcji zaparkowane i nie dopuszczone do obrotu.
    Do obrotu dopuszczone są serie A i C czyli lekko ponad 1 mln akcji i tyle
    Dnia 2017-01-27 o godz. 11:58 ~thx napisał(a):
    > Dnia 2017-01-27 o godz. 11:24 ~KUP-HU-A napisał(a):
    > > Co zrobiła pani Adrianna Smalska  50.000.000.szt po 0,02gr,to było 4,78% które kupiła w 2012-2016r
    >
    > Chyba pomyliłeś spółki jak mi się wydaje?
    >Tak przepraszam informacja dotyczy spółkę na NC -APIS
    > Seria B jest wśród udziałowców i nie jest w obrocie czyli ponad 5,4 miliona akcji zaparkowane i nie dopuszczone do obrotu.
    > Do obrotu dopuszczone są serie A i C czyli lekko ponad 1 mln akcji i tyle

• Re: Brak sprzedających Autor: ~ICO [78.8.123.*]
    No dziś to już nikt nie oddaje :)
  • Re: Brak sprzedających Autor: ~MK [91.206.26.*]
    Kto z Was kupował jak to stało powyżej 10zł na początku?
    Ja brałem po 1-1,10 nie oddałem po 1,6 bo uważam że będzie więcej, dobrałem po 0.78-0,82 i cierpliwie czekam :)
  • Re: Brak sprzedających Autor: ~MK [91.206.26.*]
    myślę, że tutaj dopiero szykują się wzrosty. Spółka nie ma zobowiązań długoterminowych, zaś krótkoterminowych jest niewiele. Kto czytał uważnie ostatni raport ten doskonale wie, co tutaj się rozgrywa. cyt. z ostatniego raportu kwartalnego:" W analizowanym okresie wskaźniki rentowności Spółki osiągnęły ujemne wartości, jednak Spółka spodziewa się, iż w IV kwartale 2016 r. nastąpi dalszy wzrost sprzedaży oraz poprawy rentowności działania w związku z realizacją prowadzonych już kontraktów i zmniejszaniem kosztów rodzajowych."
    FF jest na żenującym poziomie, a spółka nie ma podstaw do tego żeby spadać - nie doszukałam się żadnej negatywnej informacji/ Co więcej, chcą przejmować podmioty z rynku i rozważają wprowadzenie dywidendy :) Najbliższy raport w połowie lutego powinien wszystko wyjaśnić :)

Do raportu to już będzie wyżej dużo wyżej :)
  • Re: Brak sprzedających Autor: ~aliss [37.47.83.*]
    tu może być teraz niezła jazda w górę .... nie zdziwię się jak dojedzie w okolice 4 zł ... ma z czego odbijać ....

[x]
LUKARDI 0,00% 0,42 2025-11-17 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.