• Bingo, oswiecilo mnie Autor: ~Leszcz [89.67.97.*]
    Kazdy kto tu pisze jakikolwiek post jest umoczony powyzej obecnej ceny. Nikt inny tu nie pisze.
  • Re: Bingo, oswiecilo mnie Autor: ~MAŁYBOSS [77.65.95.*]
    po przemyśleniach doszedłem do wniosku że
    przykładowo oczywiście
    za swoje akcje czyli 100 000 mam 4 tyś zł , po sprzedaży
    za nie zabieram 360 000 akcji z PP
    a resztę niech kupi sobie parówa bo grosza więcej nie wydam niż to co posiadam
    w akcjach
    liczba akcji się zwiększy a tych drogich się pozbędę

FAJNIE MYŚLĘ ? PARÓWKA ?

• Re: Bingo, oswiecilo mnie Autor: ~Tomek [217.96.242.*]
    Tylko czy będą notowane
  • Re: Bingo, oswiecilo mnie Autor: ~MAŁYBOSS [77.65.95.*]
    jak się zrobi tak jak ja to będą
    a jak wykupi się cały pakiet nie zostawiając nic dla nich to nie bedzie im zależało na wprowadzeniach podbijaniach i.t.p
  • Re: Bingo, oswiecilo mnie Autor: ~aboco [79.184.252.*]
    właśnie na to czekają, że drobnica da te 2 bańki, które się szybko rozejdą zanim dojdzie do wprowadzenia akcji do obrotu.
  • Re: Bingo, oswiecilo mnie Autor: ~Rafpia [185.136.92.*]
    A mi się wydaje ze te akcje po 1 gr. to ostatnia szansa wyciągnięcia kasy od drobnicy, nie wierze żeby spółkpa która zatrudniała 4 osoby miała odbić się od dna dzięki tej emisji sam zapisałem sie na te akcje ale coraz to bardziej wątpie w powodzenie, te akcje są womitowane dla tych którzy kupili powyżej ceny obecnej żeby sobie" Uśrednić" żeby ich tak serce nie bolało jak na to patrzą. Wiec tak naprawdę jest to wypompowanie pieniędzy od ludzi w maksymalny sposób wierzycie w to ze 260 mil. akcji wejdzie do obrotu podskoczy do 1 zł i nagle bedzie spółka warta ponad ćwierć miliona złoty??? hehe brzmi to naprawdę naiwnie.
    Są to niestety pieniądze wyrzucone w błoto, Oczywiście na pewno się mylę, i bzdury gadam .
[x]
HETAN 50,00% 0,03 2017-12-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.