po przemyśleniach doszedłem do wniosku że przykładowo oczywiście za swoje akcje czyli 100 000 mam 4 tyś zł , po sprzedaży za nie zabieram 360 000 akcji z PP a resztę niech kupi sobie parówa bo grosza więcej nie wydam niż to co posiadam w akcjach liczba akcji się zwiększy a tych drogich się pozbędę
jak się zrobi tak jak ja to będą a jak wykupi się cały pakiet nie zostawiając nic dla nich to nie bedzie im zależało na wprowadzeniach podbijaniach i.t.p
A mi się wydaje ze te akcje po 1 gr. to ostatnia szansa wyciągnięcia kasy od drobnicy, nie wierze żeby spółkpa która zatrudniała 4 osoby miała odbić się od dna dzięki tej emisji sam zapisałem sie na te akcje ale coraz to bardziej wątpie w powodzenie, te akcje są womitowane dla tych którzy kupili powyżej ceny obecnej żeby sobie" Uśrednić" żeby ich tak serce nie bolało jak na to patrzą. Wiec tak naprawdę jest to wypompowanie pieniędzy od ludzi w maksymalny sposób wierzycie w to ze 260 mil. akcji wejdzie do obrotu podskoczy do 1 zł i nagle bedzie spółka warta ponad ćwierć miliona złoty??? hehe brzmi to naprawdę naiwnie. Są to niestety pieniądze wyrzucone w błoto, Oczywiście na pewno się mylę, i bzdury gadam .