A masz chłopczyku te akcyjki, czy tylko... jak zwykle? P.S. Dzięki za precyzyjne analizy i poradę, żeby sprzedać AP. Sprzedałem po 4.30 i baaardzo czekam na "Twoje" 3.50 Jesteś wielki! Rili!
Ciekaweczy on kolorowy rozumie (?), CZY WIDZI(?) jak chora i oderwana OD RZECZYWISTOŚCI jest ta jego analiza.
1. - chodzik księżycowy pożegnał się w niesławie (wyśmiany i znienawidzony) i odszedł ,,NA ZAWSZE" na swojego bloga na którym NIKT nie zechciał z nim pisać, więc wrócił na forum Bankiera.
2. - kamerdyner-profesora NA ZAWSZE rejterował się z forum po tym jak na Hawe przy 0,40 zł zapowiedział koniec, a w kilka dni wybiło prawie 300% do góry, a cale forum wprost trzęsło się od śmiechu.
3. - kolorowy-wiatr - obecnie pod tym nowym nickiem szuka wolnych, nai.wnych słuchaczy ... ( ...ale zniknął z forum JSW po tym gdy przy 9 zł 5 zł zapowiedział, a miast tego wybiło o 800% do góry - hahahaha)
Piątek, to dobry początek. Siedzicie na AP i niech wam się kółka kręcą, ale jak widzę krew was zalewa. Nie patrzcie na BOS bo dostaniecie kuku na muniu.
Jeszcze raz przypominam, że jeśli chodzi o AT, to najpierw ja, potem mój golden a na końcu wszyscy ci co mnie obrażają, bo to jedyny sposób na wyładowanie flustracji. Powiem wam tylko, że wielu z AP przeszło na BOS.
kolorowy, gdzie ty na PZU ten spadek poniżej 10 zł widziałeś? To te twoje AT tak potężnego wzrostu nie pokazało? - hahahaha To ty może lepiej szklaną kulę sobie kup - bajkopisarzu, krosomówco-belkocie.
Ciekaweczy on kolorowy rozumie (?), CZY WIDZI(?) jak chora i oderwana OD RZECZYWISTOŚCI jest ta jego analiza.
jak mozna było stracic na tej społce skoro wciaz rosnie ,straciłas przez siebie skoro sprzedalas ta spółka bedzie w tym roku duzo drozsza od obecnej ceny i kwestia chwili kiedy przekroczy 5zł
"najpierw ja, potem mój golden a na końcu wszyscy"
A tu z Panem kolorowym pierdem trzeba się absolutnie zgodzić co do jego wypowiedzi. Nie ważne, czy AP, BOS, czy jakakolwiek inna spółka - to jego golden go wykupuje i pomaga mu wyjść, lub wejść zbierając przy tym ochłapy jeżeli się uda.
Rasowy Pan NAGANIACZ :P
Bardzo dobrze się określasz, na pewno Twoje wypowiedzi odnośnie jakiejkolwiek spółki będą BARDZO wiarygodne dla ludzi myślących.
Nie dajcie się nabrać. Wczoraj nagle pojawiała się karolina (wszędzie tam gdzie pisze kolorowy) i go wychwala. To jego stary numer. Często gdy dorwie się do innego kompa to udaję jakąś postać która atakuje jego przeciwników, a jego wychwala. On potrafi (dla pozoru) się sam z sobą z innych IP (hahaha) się rzeczowo spierać.
A na KGHM pisał z tego samego IP jako kolorowy-wiatr i lady-forex i wciskał wszystkim, że to inna osoba - hahaha Ciekawym jest, że ta lady pisała tylko na KGHM i jak się pojawiła tak i znikła.
A na marginesie: kolorowy i gdzie na KGHM ten Armagedon? Widziałeś kurs? - hahahahahaha