Zakładana produkcja to około 16 000 ton rocznie ( w roku rozruchu może być nieco mniej ) ,zakładając 40% zysku to jest okolo 6,5 mln rocznie . Nieźle co ???
Jak zakładasz wątek ,to napisz coś merytorycznie. naganiaczu na spadki.
znawcy.. .. uruchomienie prostego zakładu według wszem znajomej wiedzy z zakresu wdrożeń produkcji, ekonomii etc. moc produkcyjna w pierwszy roku - max 30% moc produkcyjna w drugim roku do 80% pełna moc produkcyjna nowego zakładu w najlepszych przypadkach jest osiągana w 3 roku istnienia zakładu
Przykład reprezentatywny: FORD fabryka pelletu w Zielonej Górze OPEL GlobalMalt ( produkcja słodu ) Bydgoszcz Forte Browar Okocim etc.
"Autor: ~Pati [77.253.32.*] 2017-01-26 15:56 Ostatni dostępny kurs: 1,57 zł Re: zakładana produkcja na 2017 Zgłoś do moderatora Ale co ja piszę, tyś pewnie z drużyny Damiana i tak bredzisz trzy po cztery ,żeby tylko coś pisać :) "
hahah... merytorycznie do Ciebie ... nie jestem z żadnej drużyny nawet Actimela haha pozdrawiam
do podeszw sandałka inteligencją i polotem ,ani ty pati,ani tym bardziej raxa -NIE SIĘGACIE :) Poza tym "sankometr"-obecność pati na forum,oznacza zawsze jedno-ZJAZD KURSU
Dnia 2017-01-26 o godz. 16:00 ~Vincent_Vega napisał(a): > do podeszw sandałka inteligencją i polotem ,ani ty pati,ani tym bardziej raxa -NIE SIĘGACIE :) Poza tym "sankometr"-obecność pati na forum,oznacza zawsze jedno-ZJAZD KURSU
Nawet nie chce mi się za bardzo ci cokolwiek odpisać plugawa brylująca po forach bankiera inteligencjo , manipulancie skończony :))))
Dnia 2017-01-26 o godz. 16:45 ~Pati napisał(a): > Dnia 2017-01-26 o godz. 16:00 ~Vincent_Vega napisał(a): > > do podeszw sandałka inteligencją i polotem ,ani ty pati,ani tym bardziej raxa -NIE SIĘGACIE :) Poza tym "sankometr"-obecność pati na forum,oznacza zawsze jedno-ZJAZD KURSU > > Nawet nie chce mi się za bardzo ci cokolwiek odpisać plugawa brylująca po forach bankiera inteligencjo , manipulancie skończony :))))
w postaci mini pawika,na wyglancowane ,tu do wyboru: meszty,laczki :) ,półbóty męskie z krokodylej skóry ,mokasynki firmy "salamander" lub inne obuwie . Pati donosi drinki,jako prac. fluida
Dnia 2017-01-26 o godz. 17:04 ~Vincent_Vega napisał(a): > w postaci mini pawika,na wyglancowane ,tu do wyboru: meszty,laczki :) ,półbóty męskie z krokodylej skóry ,mokasynki firmy "salamander" lub inne obuwie . Pati donosi drinki,jako prac. fluida
wyrafinowany polonisto :) półbuty :)) upss :))) wiem, najlepszemu zdarza się kiks czasami :)
Dnia 2017-01-26 o godz. 17:31 ~Miodek napisał(a): > i inteligencję :) wygrała:no...:) laczkí misio wytarte ,krawat swojaczka zmieniony.Panowie "fkrutce "wydadzą info :)spłodzą wieści w celu DYCHACZA
swoją drogą to jak nie będzie niedługo jakiegoś infa to kurs zaczerwieni się na dłużej skoro otworzyli zakład z pompą to jakieś informacje by się przydały a nie tylko zdjęcia w lokalnych mediach i krótkie info
Wypowiedź pana Prezesa przytoczona przez Radio Kielce może sugerować, że Zakład nie tylko nie będzie płacił za pozyskiwanie substratów, ale może na ich utylizacji dodatkowo zarobić. Warte uwagi jest również ostatnie zdanie w notatce Radio Kielce http://www.radio.kielce.pl/post-51227
posłuchaj sam siebie ..wszystko będa wszyscy dawać ..nic w zamian i będa dopłacać że dają.... ....będzie robił coś z niczego ... kurde chyba to perpetum mobile II rodzaju raz wprawione w ruch się nie zatrzyma haha
Dnia 2017-01-26 o godz. 16:21 ~Ulica napisał(a): > Tadziu, twoja wypowiedź jest trochę bełkotliwa, ale generalnie masz rację. To może być perpetum mobile drugiego rodzaju.