• Co wy ludzie piszecie !!!! Autor: ~frodo [93.105.226.*]
    Jeden Pisze że koniec eldorado... Drugi że mizerna dywidenda ... Dla mnie to jest właśnie eldorado!!!!!! Jeszcze przed rozpoczęciem roku dostałem część dywidendy która wyniosła ok 15 % ... Jeżeli sprawdziły by się przewidywania i spółka wypłaci jeszcze 35-40 gr to razem będzie przeszło 20%. To jest Mało??? Oby Takie były w przyszłych latach to będzie super. Siedzę już tu od początku 2016r i zapewniam was że na echo nie jestem w plecy!!!! Dla Mnie cena docelowa Przy takich wynikach to 15-20 zł i też taniej nie sprzedam.!!!
  • Re: Co wy ludzie piszecie !!!! Autor: ~Franko [5.63.186.*]
    Spokojnie, to piszą trolle lub osoby, które uwierzyły chińczykom i sprzedali akcje.
    Każdy wie jaka jest rzeczywistość, jakim potentatem na rynku jest Echo.
    Również jestem to od początku 2016r. i ta spólka w postaci dywidend wróciła mi ponad 50% nakładów inwestycyjnych w te akcje. Nigdzie tyle nie dostałbym w rok jak tutaj, stąd nie śpieszy mi się ze sprzedażą akcji - Trzymanie akcji Echo jest jak stała emerytura, a za jakiś czas akcje spłacą się całkowicie.
    Pomijam już fakt, że przy takich dochodach oraz przedsięwzięciach jakie spółka się podejmuje dawno powinno tutaj być ok. 20zł.
    Uważam, że spólka jest bardzo niedowartościowana, ale pożyjemy zobaczymy - narazie niech zbiera fejm.
  • Re: Co wy ludzie piszecie !!!! Autor: ~xxx [83.6.212.*]
    - wypłacone dywidendy-brawo TY
  • Re: Co wy ludzie piszecie !!!! Autor: ~zenek [178.235.41.*]
    Poczytałem, popatrzyłem i dałem się namówić na zakup. Może 5000akcji to nie dużo, ale do emerytury się przyda dorobić,
    jeżeli w 2017r będzie 15% dywidendy. Moim zdaniem ta spółka jest niedowartościowana na takie dochody.
    Zobaczymy pod koniec I kwartału jak się będzie zachowywać.
  • Re: Co wy ludzie piszecie !!!! Autor: ~Lobo [94.254.130.*]
    Jestem na echo od połowy zeszlego roku. Systematycznie dobieralem po każdym odcięciu. Kursowo jestem na zero, dywidendy dostalem w gratisie. A kupowalem tez po 8 zeta. Kolego, tu nie stracisz.
[x]
ECHO -1,13% 4,83 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.