• Zakochaj się w Onico Autor: ~tommy501 [212.33.86.*]
    W końcu podali terminarz raportów w Onico i w tym roku 14 lutego. Termin dla zakochanych w firmie:)
  • Re: Zakochaj się w Onico Autor: ~Granny [83.20.255.*]
    Szukałam informacji o Onico i zaciekawił mnie ten temat :) myślałam że jakąś akcję zorganizowali z okazji Walentynek
    W Onico zakochałam się na tyle, że piszę o nich pracę zaliczeniową. Swoją drogą świetna spółka z szeroką wizją na przyszłość
  • Re: Zakochaj się w Onico Autor: ~dragon [83.7.29.*]
    Widać, że spółka Onico nieustannie się rozwija, rosną i przychody i zyski i to w ogromnym tempie. W porównaniu do 2015-go roku zyski i przychody zwiększyły się ponad dwukrotnie, w tym roku prawdopodobnie wyniki będą prawdopodobnie jeszcze lepsze. Warto na bieżąco obserwować tą spółkę. 
  • Re: Zakochaj się w Onico Autor: ~wudu [37.47.79.*]
    to nie jest prawda , kłamiesz aż strach
  • Re: Zakochaj się w Onico Autor: ~Jakub [37.28.152.*]
    Zakochać w ONICO można się również z innego powodu... Nieustannie wspiera sportowców i domy dziecka. Jakiś czas temu, podczas targów sportowych w Gdyni, na swoim stoisku spółka umieściła dwie bieżnie na których za przebiegnięcie jednego kilometra przekazywało 10 złotych na swoją fundację!
  • Re: Zakochaj się w Onico Autor: ~mpire [31.0.126.*]
    Dnia 2017-01-24 o godz. 18:27 ~tommy501 napisał(a):
    > W końcu podali terminarz raportów w Onico i w tym roku 14 lutego. Termin dla zakochanych w firmie:)

Zakochany w firmie jestem od dawna, jednakże nie tylko z powodu daty - duże wrażenie zrobiło na mnie to, że mimo sukcesu, jakiego udało się jej osiągnąć, nie zapomniała o sportowcach i fundacji, którą systematycznie wspiera!
  • Re: Zakochaj się w Onico Autor: ~Młody [78.10.223.*]
    Spółce spada dynamika, rentowność a przez brak komunikacji nie wiadomo co tak naprawde się w niej dzieje.
    Wspieranie sportu i fundacji, ma tutaj raczej negatywny wydźwięk. Z tego co wiemy Amber Gold też wspierał różne szczytne cele np. film o Walęsie
  • Re: Zakochaj się w Onico Autor: ~Iza [37.28.152.*]
    Na blogu Onico przeczytałam, że zmiany dotyczące podatku akcyzowego mogą mieć duży wpływ na wszystkie firmy działające w sektorze paliwowym. Jak myślicie - jak wpłyną one na działanie spółki?
[x]
ONICO 3,12% 16,50 2026-04-14 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.