• analiza domdev Autor: chris_abra [31.179.224.*]
    Przeanalizowałem możliwe wyniki i dywidendę na domdev. Więcej info w linku. link  
  • Re: analiza domdev Autor: ~AmiGeniusz [81.7.9.*]
    Kawał konkretnej roboty. Mnie interesuje ta przejmowana spólka. Mają kase na dyw i przejecia to ładnie mozę się okazac 2017 dla nich
  • Re: analiza domdev Autor: zielaczek [195.14.68.*]
    Skąd wy bierzecie te prognozy, że w samym tylko Q4 zysk netto będzie 1,5x większy niż przez dotychczasowe 3 kwartały tego roku.
    "sprzedaż netto: 2 735 lokali netto, w tym 714 lokali w IV kwartale 2016 r"
    Czyli w Q4 sprzedali mniej więcej 25% tego co w całym roku.
  • Re: analiza domdev Autor: ~dom [212.47.192.*]
    bo jeszcze jest
    - przekazania: 2 482 lokale, w tym 1 162 lokale w IV kwartale 2016 r. czyli ponad 40%, no i na dodatek lokal lokalowi nie rowny rozne sa ceny w zaleznosci od rejonu gdzie bylo budowane takze jest duzo zmiennych

• Re: analiza domdev Autor: zielaczek [195.14.68.*]
    No ale przekazania nie maja takiego wpływu na sprzedaż. Z reguły w momencie przekazania lokalu jest on w większości opłacony. Po prostu to co zafakturowali przez cały rok, przekazywali klientom w Q4.

Zgadzam się natomiast z tym że lokal lokalowi nie równy, ale też nie wydaje mi sie żeby w Q4 nagle udało się sprzedać same apartamenty po 150m2.
  • Re: analiza domdev Autor: ~balon [94.254.225.*]
    Fajna spolka, rosnie, rosnie i nie chxe spadac :)
  • Re: analiza domdev Autor: ~Ren [176.221.123.*]
    Dla mnie to strzał w dziesiątkę i po przejściu 62 zł to droga otwarta na nowe szczyty. Zbieram i na dywidendę wysoką liczę.
  • Re: analiza domdev Autor: stefan_1971 [79.191.254.*]
    juz tydzien ktos wywala po 62zł do czego to doprowadzi?
  • Re: analiza domdev Autor: ~domdem [87.207.2.*]
    podbijam temat bo bardzo dobra analize chlop zrobil na stronie warto poczytac i poszukac innych informacji o domdev, bo maja sie naprawde dobrze, buduja sie mocno w Warszawie, rozwijaja we Wroclawiu, ostatnio przejeli konkurencje w Gdańsku i Gdyni, sprzedali duzo wiecej niz rok temu, pare dni temu dostali ponownie rekomendacje z wyzsza cena
[x]
DOMDEV -0,97% 255,50 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.