Oj, bardzo brzydko się wyrażasz ! Jest potwierdzenie, jest wybicie i wstępny zasięg tyle w procentach ile było do konsolidacji. Nie zmienia to faktu, że jesteś zwykłym chamem. I nie pisz o tym co mam albo nie mam, czy kupiłem , czy nie kupiłem, bo nie masz o tym pojęcia. Tam więc do góry pod chmury.
Dnia 2017-01-20 o godz. 23:15 ~antykolor napisał(a): > trol zawsze będzie trolem i jedyne co można zrobić aby się go pozbyć to przestać karmić... dlatego niech sobie zaklada wątki i wypisuje te bzdurne analizy a my zero komentarzy
Dokładnie tak. Dla takiego trooola najgorsze jest jak nikt mu nie odpisuje. Próbowali na forum tak wielokrotnie to szału dostawał i pisał tak by sprowokować, a nadto z innych IP sam sobie odpoisywał i ... się wychwalał, a NAWET rzeczowo spierał : ) Wyprawia różne cuda ze swoim pogrzebem wącznie. Raz pisze tak, że go do rany przyłóż i udaje filantropa, a po jakimś czasie nagle zmienia oblicze itp itd. Jak trafi to chwali się na całym forum, a jak nie trafi to klamie lub pisze, że specjalnie wpuszczał w maliny itp itd. To człek ,,historia" choć nędzna który pisze tu od wielu lat. Ale NIC dobrego nie wnosi. To ZŁO. Najwyraźniej w życiu prywatnym czegoś mu brak i dlatego tak odreagowuje.
Pomyśl tyko spokojny......spokojnie. Jeśli jest to korekta nieregularna, a o takiej właśnie myślę i kurs zdecydowanie cofnie się dzisiaj z nowego szczytu, to wyjdziesz nie tylko na pospolitego chama jak Marcin, ale jeszcze na głupka i ci wszyscy co tak o mnie pisali. Ja na twoim miejscu jednak zrobiłbym ten mały donosik, bo mam zamiar wszystkich was ośmieszyć.
kolorowy wiatr faktem jest, że zabawa jest przednia, tylko dlaczego tak cię to denerwuje ?
mnie nic nie denerwuje bo akcje tu mam od samego początku mnie tu żadne spadki nie ruszają a wartość tych akcji i tej firmy znam dużo lepiej niż ty kolorowy pierdzie... szkoda mi tylko tych ludzi, których naciągasz...
jesteś zwykłym naciągaczem, nikim więcej... i już to wszyscy wiedzą... cwaniak, który namawia na kupno jak wychodzi z pozycji i sprzedaż jak chce kupić... FAKTY są niepodważalne NAGANIACZU!