Ale nr. ktoś zgarnął wszystko do 70 gr i cofnął zlecenie. Kto może znać wyniki za 4Q ?
Za tym może stać tylko nowy inwestor bo prezes nie robi takich nr ( po 3tys tak ale 60tys jednym strzałem a zlecenie było większe)
POZDRAWIAM INWESTORÓW
Prezes nie ma żadnego okresu zamkniętego. Przed raportem kwartalnym nie może tylko przez 2 tygodnie kupować/sprzedawać. Raport jest 14.02 także do końca stycznia kupować można...
Leszcz za 50K PLN w ciemno by nie strzelił. Może to ten co od prezesa łyknął. Firma się rozwija. C/Zo poniżej 5. Wyniki przed nami. Technicznie aby przebić 75 giera.
Przypominam że prezes sprzedał 350tys nowemu akcjonariuszowi i pewnie mu jeszcze dołoży do 5% ale w między czasie dobierał po 69gr. Teoretyczna strata na pakiecie pozwoli na spory efekt synergii z nowym podmiotem. Zobaczycie że jak podadzą kto to kurs strzeli na 1zł
Teraz zapewne pozwoli kursowi trochę opaść choć nie podejrzewam że będzie zabijać kurs bo przy tak niskim ff może po prostu później nie odkupić swoich akcji.
Możliwy tydzień dwa spokoju i po wynikach się zobaczy- lub do wyników 1zł i po info o akcjonariuszu ( a ma być podobno dużą niespodzianką) jazda na 2zł
A kto ma sypać jak tu od 45gr widać że sukcesywnie ktoś zbiera akcje z rynku.
Nie zdziwię się jak prezes przeznaczy 5gr na dywidendę tak dla zachęty dla nowego akcjonariusza a to przy tej cenie daje ok6%.
W banku 1-2% a to tylko dywidenda nie licząc wzrostu ceny akcji.
Pozdrawiam wytrwałych
Nie wyczuł ile sam bym tak zrobił. Po co ciągnąć kurs w nieskończoność ja można zrobić krok do tyłu i dokupić po niższej cenie.
Obserwuję co się dzieje z ceną akcji i zauważyłem że ruch zaczął się od zebrania pakietu na 45gr potem okolice 50-55gr nastepnnie 60-68 i ostatnio 70gr i więcej. Zbiegło się to z poprawa wyników kpi , kupnem biura, działalnością w UA i nowym akcjonariuszem. Za dużo tu zbieżności.