Nie czekałem na 5,10 zakupiłem dzisiaj. Jak będzie , jak piszesz 5,10 to chętnie dokopię - pozdrawiam. ps. nigdy nie miałem tych akcji w portfelu, ale widzę wiele pozytywnych opinani
Brawo Zenek.! Musisz być nie lada wytrawnym graczem skoro kupujesz spółkę w dniu w ktorym leci pod 200-stu sesyjną,wypada z kanału wzrostowego i wszystko to przy zwiększonych od średniej obrotach. A na dodatek sporo ponad najblizszym wsparciem. Mimo wszystko powodzenia !
Biznes radar? Ha,ha,ha. Czy to jeszcze istnieje? Ja nie potrzebuję żadnego wsparcia po kilkunastu latach na rynkach finansowych. Skoro Twoim zdaniem są techniczne podstawy do wzrostów na dzień dzisiejszy to gratuluje wiedzy i interpretacji wskazników.
chciał bym mieć tyle pieniędzy ile razy analiza techniczna okazała się bezwartościowa,a spółki rosły lub spadały wbrew prognozom sporządzonym przez wytrawnych analityków
Analiza bezwartościowa? To czym się kierujecie szukając inwestycji lub z niej wychodząc? Minął tydzień i wszystko się odbyło jak sugerowała AT. Zdaniem wielu wzrosty tylko powstrzymywał piątek 13-stego i niepewnosć z ratingiem. 13-sty minął,rating bez zmian a wzrostów jak nie było tak nie ma. Faktycznie myślenie życzeniowe Wam bardzo pomogło. Tak trzymamc !
Panie Mateuszu, wskaźniki to nie wszystko. Jeszcze wiele innych czynników na to się składa czy spółka ma szanse rosnąć. Ta akurat ma , powodzenia w trafnym typowaniu ( ja śledzę giełdę od 1993 roku).