Od dzisiaj startują zapisy na PP: 1 gr za przydział jednej akcji na podstawie PP. Zapisy są tylko do 1 lutego więc nie przegapcie bo prawa poboru wam przepadną.
Chcę kupić w mBanku akcje po 1gr i dostaję taki komunikat - o co caman ?
Dyspozycja zapisu w ramach emisji z prawem poboru - krok 2/3 Nie jesteś uprawniony do złożenia zapisu. Nie posiadasz niezbędnych do złożenia zapisu podstawowego praw poboru dla wybranej emisji. Nie uzyskałeś również prawa do złożenia zapisu dodatkowego. Sprawdź zasady emisji z prawem poboru >>
w mbank jest ok Cena emisyjna0,01 PLNDzień ustalenia prawa poboru19-01-2017 Możliwość złożenia zapisu dodatkowegotakRodzaj zapisuPodstawowyDodatkowyTermin zapisówOd 2017-01-23 00:00:00 do 2017-02-01 00:00:00Od 2017-01-23 00:00:00 do 2017-02-01 00:00:00
Memorandum informacyjne HETAN TECHNOLOGIES S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Marszałkowskiej 58, 00-545 Warszawa KRS 0000526241 sporządzone w związku z ofertą publiczną 236.863.323 akcji zwykłych na okaziciela Serii D o wartości nominalnej 0,01 zł każda Warszawa, dnia 05.01.2017 r.
Akcje Serii D zostaną zaoferowane dotychczasowym akcjonariuszom Emitenta proporcjonalnie do liczby posiadanych przez nich akcji Emitenta Serii A, Serii B, Serii C o wartości nominalnej 0,01 zł (jeden grosz) każda w taki sposób, że na każdą posiadaną akcję Emitenta Serii A, B, C przypadać będzie do objęcia 9 (dziewięć) nowych akcji Serii D. Nieobjęte przez akcjonariuszy Akcje Serii D w ramach prawa poboru w terminie jego wykonania, Zarząd Spółki przydzieli z uwzględnieniem art. 436 Kodeksu spółek handlowych.
coś kombinują może chcą sprzedać ale nie notować ich na rynku bez możliwości handlu ? bo u mnie w Pekao s.a też nie ma ceny i nie bardzo mogę cokolwiek zrobić w tej cenie mogą być jakieś numery
Może te knf ich nie dopuszczą do obrotu i sprzedacie im te stare za darmo w stu procentach i zostaniecie z palcem w nocniku ??? jak zwykle parówa was wydyma ....
Przydział Akcji Serii D zostanie dokonany w terminie wynikającym z powszechnie obowiązujących przepisów prawa w tym w szczególności z uwzględnieniem treści art. 439 § 1 Kodeksu Spółek Handlowych jednakże w każdym przypadku nie później niż do dnia 15.02.2017r
Prawa Poboru nie są i nie będę notowane. Bo w przeciwnym razie już były by notowane.A więc nie da się ani sprzedać ani kupić. A o tym czy będę notowane decyduje spółka. Tyle na ten temat.