• Spółka prężnie się rozwija Autor: ~inwestor [89.231.97.*]
    Zmieniła nazwę, rozszerza dzaiłalność a sporo opłaconych naganiaczy wieszczy upadłość perły. Zarobią tylko najwytrwalsi, ci co potrafią, czytać, myśleć i wyciągać wnioski.
  • Re: Spółka prężnie się rozwija Autor: ~as [89.70.109.*]
    Naganiacze działają w obie strony.Możliwe że będzie się kisiło przez rok na tym poziomie.Jeśli chodzi o naganiaczy to niewiele oni zdziałają.Tylko mała drobnica może się dać nabrać.
  • Re: Spółka prężnie się rozwija Autor: ~pablo7 [37.47.35.*]
    Dnia 2017-01-22 o godz. 09:38 ~as napisał(a):
    > Naganiacze działają w obie strony.Możliwe że będzie się kisiło przez rok na tym poziomie.Jeśli chodzi o naganiaczy to niewiele oni zdziałają.Tylko mała drobnica może się dać nabrać.

tu naprawde nie za;lezy kurs od pisarzy na forum ani tych na spadki ani tych na wzrosty,trzeba cierpliwie czekac ja mam po 4gr i uwazam ze to dobra cena a czas i rynek pokaze czy poczekamy rok dwa czy 1tydzien:))))
  • Re: Spółka prężnie się rozwija Autor: ~hhg [89.229.211.*]
    zobaczycie że za rok tu bedzie ponad 40 gr a teraz leszcz oddaje po 3 gr hi hi hi ????
  • Re: Spółka prężnie się rozwija Autor: ~pablo7 [37.47.195.*]
    Dnia 2017-01-22 o godz. 10:25 ~hhg napisał(a):
    > zobaczycie że za rok tu bedzie ponad 40 gr a teraz leszcz oddaje po 3 gr hi hi hi ????

wszystko mozliwe,ale czy 40gr czy wiecej czy mniej bedzie kurs tego niewiemy dla mnie kurs spolki jest na totalnym dnie a czy 2gr jeszcze bedzie niewiem,ja zakopalem i cierpliwie czekam a czy lapacze dolkow zlapia po 2gr to juz rynek oceni
  • Re: Spółka prężnie się rozwija Autor: ~as [89.70.109.*]
    Leszcz nie wywala po milion ,dwa akcji.Dla kogoś kto ma tyle kasy do zamrożenia na rok to może atrakcja.
  • Re: Spółka prężnie się rozwija Autor: ~pablo7 [37.47.195.*]
    Dnia 2017-01-22 o godz. 11:23 ~as napisał(a):
    > Leszcz nie wywala po milion ,dwa akcji.Dla kogoś kto ma tyle kasy do zamrożenia na rok to może atrakcja.

mam swoja strategie5,4,3 kupilem po 50tys czekam juz wiekszymi ilosciami na 2 i 1gr i mam czas,moge czekac i 1rok i 2lata mnie sie nie spieszy,a gram na innych spolkach a velto niech czeka sobie spokojnie,a ile daja na lokacie w rok w banku??????
[x]
VELTO 0,00% 0,01 2018-10-31 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.