ja jak sprzedam za 6gr to będę zadowolony, ale myślę że będzie ciężko i pewnie po jakieś 3gr oddam, o 20gr bym zapomniał a 1,5zł to marzenia ściętej głowy. To jest bankrut i nikt tego nie będzie kupował, a KNF patrzy na rączki
nie brac PP ....niech się nauczą normalnie pracować, funkcjonować w wolnorynkowej gospodarce...niech się nauczą robić przychód w raportach...jak im nie wpłacicie to muszą drugi plan zrealizować , lepszy dla akcjonariuszy, jesli wpłacicie im kasę to dacie im siano na wieksze straty netto i znów zero w przychodach...proste
o czym ty do mnie piszesz? zyski dla akcjonariuszy biorą się z przychodu uzyskanych z działalności spółki...ta spółka nie generuje przychodów dzieciaku. Do szkoły w poniedziałek.. chyba ze masz ferie,
dokładnie hetan zarabia na leszczach drukując im od czasu do czasu akcje i leszcz przynosi w zębach czystą kasę zarobek ze spółki to fikcja nigdy go nie było i nie bedzie tak że kto chce parówie na tacę położyć kasę to spoko nie będzie musiał jej prać
Ty Kolego, jakiś dziwny jestes...własnie o to chodzi, że Hetan nie może sobie beze mnie poradzić skoro prosi w wpłatę na PP. Mam akcje hetana i prosi mnie o wykup PP...muszę podjąć decyzję, jest oczywista..nie wpłacę...a kim Ty jestes ze wiesz ze hetan poradzi sobie bez akcjonariuszy....nie pisz pierdół.... tylko przychód generuje zyski dla akcjonariuszy...naucz się tej prostej jednej zasady.
Chłopie ty chyba od niedawna jesteś na gieldzie, że piszesz takie farmazony ' tylko przychód generuje zyski dla akcjonariuszy ' pomijając błąd logiczny w tym sformułowania chciałbym ci uświadomić ze jesteś na forum spółki spekulacyjnej to nie jest forum PLN Orlen , więc zapomnij o przychodach a pomysł o zyskach, podpowiem ci trochę,bo mało lotny jesteś, zyski dla akcjonariuszy na tej spółce wynikają z popytu i podaży na akcje a nie z dywidendy.
Z tymi przychodami to niestety różnie bywa. Mam spółkę z przychodami i co rocznym zyskiem i paradoksalnie mam stratę rzędu 90 procent.Na drugiej podobnie , strata 30 procent.Kupując akcje kierowałem się fundamentami.Ale nie dawno kupiłem na przekór bankruta, Petrol i o dziwo mam na plusie 115 procent.Jaki z tego wniosek, ano chyba taki , że nasza GPW nie premiuje za bardzo solidne sp
zawsze trzeba mieć kilka spółek i to kilka w wigach na N.C to typowa spekulacja tu nie ma mądrych , tu są bogaci którzy robią co chcą i to na przekór rynkowi ale gdy czujesz że jest dno nic nie da tak zarobić jak N.C warto być na KGHM i BORYSZEW TEŻ DAJE OSTATNIO ZAROBIĆ ale tu trzeba się też pokręcić