• 30 000 na K Autor: ~Gallileo [77.252.115.*]
    Robertot chciałeś obrót , masz obrót, od kilku dni obroty na Wikanie już po 20-50 tys dziennie
  • Re: 30 000 na K Autor: ~robertot [217.172.253.*]
    No wreszcie :) Dobrze, że coś mnie tchnęło przy 1,3 i trochę dokupiłem
  • Re: 30 000 na K Autor: ~lopi [87.206.46.*]
    Gali idziemy na 10 zł w tym roku , cały czas skupują :) , a jak będzie 100 to umówimy się na wódkę :)
  • Re: 30 000 na K Autor: ~Gallileo [79.185.176.*]
    Krok po kroczku coraz wyżej. wszystko idzie w dobrym kierunku. Jestem dobrej myśli, choć jeszcze długa droga, aby mówić o satysfakcji. Wszystko jest możliwe ale myślę, że przez najbliższe tygodnie będziemy jeszcze rosnąć, przynajmniej do wyników, ktore powinny być dobre. Najwyrazniej tak jak pisalem przyczyną zjazdu była niska cena transakcji z końca roku. Zwalili prawie bz obrotów sprzedajac samemu sobie. Teraz kierunek jest odwrotny
    ps 10zł? lopi, daj spokój :) ja az takim optymistą nie jestem, zresztą pewnie nawet jakby doszło kiedys do tej ceny to ja bym jej nie doczekał
  • Re: 30 000 na K Autor: ~Gallileo [79.185.176.*]
    ps. ciekaw jestem czyje to było zlecenie 30 000 sztuk po 1,66 na kupnie. Niestety po kilkunastu minutach zniknęło.
  • Re: 30 000 na K Autor: ~Gallileo [77.252.115.*]
    robertot sprzedałeś wczoraj to co kupiles po 1,3x czy mi się wydaje? :)
  • Re: 30 000 na K Autor: ~robertot [78.10.53.*]
    Nie sprzedałem :) Skoro tyle lat się kiszę na tym papierze, to 40 parę groszy na akcji mnie nie satysfakcjonuje :) Kiepsko, że te wyniki dopiero w kwietniu, bo liczyłem że w lutym będziemy powyżej 2,5 PLN.
  • Re: 30 000 na K Autor: ~Gallileo [188.146.11.*]
    pytalem tylko o te co mowiles ze ostatnio kupiles:) Wczoraj ktoś trochę minimalnie sypnął a mało komu się opłaca sprzedawać po takiej cenie więc pomyslalem ze to może Ty. Trochę się wczoraj zaniepokoilem ze moze to juz na tyle jesli chodzi o wzrosty, no ale dziś sytuacja znowu pozytywna i napawa optymizmem.
    Oj tam, można poczekać i do tego kwietnia. 2,50 to bylaby juz niezla perspektywa chociaz mnie i tak nie satysfakcjonuje, aby sprzedawac po takiej cenie
  • Re: 30 000 na K Autor: ~robertot [78.10.53.*]
    Kupiłem je z myślą uśrednienia :) Nie kupiłem tego aż tak dużo, żeby zrobić kokosy na tych 40 groszach. Fakt, można poczekać i do kwietnia, pod warunkiem, że w końcu to nasze kilkuletnie czekanie się opłaci :) Dla mnie cena na poziomie 2,5 to też nie jest cena, która by mnie satysfakcjonowała. Przyznam szczerze, że nastawiam się na poziomy 5-6 PLN, ale czy takich dotrwam to sam nie wiem
  • Re: 30 000 na K Autor: ~Gallileo [188.146.59.*]
    Podejrzewam ze nie ma tu nikogo kogo by ta cena satysfakcjonowala i to jest nadzieja na dynamiczne wzrosty. Praktycznie przez dwa lata od 3zl nie bylo obrotu i grali sami ze soba aby to zwalic jak najnizej. No zobaczymy co przyniosa najblizsze miesiace. Ja jestem optymista
[x]
WIKANA 1,56% 6,50 2025-11-07 13:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.