Szanse na powodzenie wzrosły po zatrudnieniu byłych członków zarządu z allegro. Marcin Jabłoński i Sławomir Kubicki przez kilka lat zarządzali spółkami z grupy Allegro. Ci ludzie mają papiery aby powtórzyć sukces allegro.
Handel w sieci rośnie , przed Świętami trzeba było paczki odbierać z furgonetki bo paczkomaty zapchane. Dla Areny rosnący handel w sieci to spora szansa, jak wystrzeli to braknie akcji.
podglądam sobie od czasu do czasu tą Waszą perełkę, ale niewiele wiedzy można o niej wyszperać a raporty póki co d... nie urywają, co nie zmienia faktu, że interesujący podmiot
W portfelu obecnie głównie growe, ale tam wiecznie nie będzie rosnąć, tam jednak fora na każdej S.A. są rozgrzane do czerwoności,
ciekawi mnie Arena, ale z tego co wyczytałem mocno zawęzili swoje pole działania ograniczając się do firm jako sprzedawców, niby łatwiej zadbać o jakość ale chodzi o kasę z prowizji a nie savoir-vivre, ciekawy pomysł z akcjami za aktywność, ale aby była aktywność trzeba wywołać zainteresowanie klientów.
ok, redukują możliwość oszustw, ale co z tego skoro transakcji nadal mało a raport słabiutki, nie jestem naganiaczem tylko inwestorem obrońcie jakoś własną inwestycję, dla czego sądzicie że będzie lepiej?
to ględzenie że firma Polska, z polskim kapitałem to pieprze...nie, jak się zapyta chłopka roztropka czy ważne jest dla niego czy firma jest polska zawsze odpowie, że tak a zaraz po tym poleci do Aszołoma bo tam 10gr taniej
może powinni zagrać bardziej pod elektorat partii rządzącej bo to jedyna okazja, coś w stylu "Polska dla Polaków Oj!!!" "Arena dla Polaków" -taki niesmaczny żart - osobiście brzydzę się nacjonalizmem i ksenofobią i z niepokojem patrzę na tendencje w polityce światowej