I ta cisza to dowód że Pan Kumala genialny strateg zamordował spółkę z perspektywami swoją pazernością i brakiem pomysłu. Zabawił się z całą swoją rodzinką ale na krótką metę. A jeżeli chodzi o postępowania sądowe z zarzutami o działanie na szkodę spółki to postaramy się żeby się toczyły. I żeby Pan Kumala i Pan Korczyk jego doradca ponieśli jeszcze konsekwencje swoich działań.
Wszyscy się tutaj przejmują notowaniem, wierzą że ten twór jeszcze wstanie, a w dalszym ciągu byli już pracownicy bez pieniędzy. Każdemu z pracowników przyjemniej po 10.000 zł są dłużni, obiecywanie i zapewnianie - kłamstwa, matactwa i złodziejstwo, tyle można powiedziec.
Żeby tylko byłym pracownikom... mnie jako byłemu współpracownikowi są dłużni 14.000 zł + odsetki + koszty postępowania sądowego (bo oczywiście trzeba było się sądzić), całość ok. 20.000 zł. Komornik rozkłada ręce, bo nie ma z czego ściągać. A z tego co wiem, to takich jal ja jest pełno. Ta spółka jest chyba tylko na papierze.
A co tu pisać, skoro nawet na upadłość nie ma... informacja z monitora
Poz. 17494. „OPEN-NET” SPÓŁKA AKCYJNA w Katowicach. KRS 0000073227. SĄD REJONOWY KATOWICE-WSCHÓD W KATOWICACH, VIII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO, wpis do rejestru: 15 grudnia 2001 r., sygn. akt X GU 468/16/3. [BMSiG-16840/2017] Sąd Rejonowy Katowice-Wschód w Katowicach, X Wydział Gospodarczy, informuje, iż w sprawie o sygn. akt X GU 468/16/3, dotyczącej dłużnika Open-Net w Katowicach, numer KRS 0000073227, postanowieniem z dnia 10.04.2017 r. oddalono wniosek o ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku dłużnika.