• TKO 0,05 zł Autor: ~kupiec [89.72.15.*]
    co Wy na to ? gdzie ten zet ?

• Re: TKO 0,05 zł Autor: ~umoczony [31.0.33.*]
    Jestem utpoiony po 4zł. Jak mam oddać za grosze to niech leżą mogą i do 1gr.spasć- takie moje zbovxenie
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~jasno_ [188.146.23.*]
    Spoko myślisz że ktoś dla jaj pyka 1M bo jest głupi , głupim raczej brak tyle kasy
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~bizu [95.160.115.*]
    ja tez za pare groszy nie oddam
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~ja [188.146.20.*]
    Ja też. Wolę stracić wszystko. Jakiś cel był ,że walczyli o umorzenie upadłości.
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~klu [89.72.15.*]
    ale gdzie Wy widzicie chętnych na kupno ?

• Re: TKO 0,05 zł Autor: ~Aa [37.47.71.*]
    Tko rośnie więc spoko naganiacze
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~Jasno_ [78.154.68.*]
    To sprzedaj i będziesz miał z głowy ,co się będziesz zastanawiał jak będzie? dasz popalić naganiaczom i .-ka .
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~Marek [85.14.108.*]
    Spokojnie. 
    A) Będą po 1 zł i więcej jak już sytuacja się wyklaruje.
    B) Chyba niewielu z tych co kupili pow. 1 zł odda za 7 gr. Już lepiej położyć "krzyżyk" na inwestycji otworzyć rezerwę - czyli zaakceptować ewentualną stratę całości niż sprzedać po 0,07 (patrz: marek) a później skomleć na forum i patrzyć jak pociąg odjeżdża. Kwota pomiędzy 0,2 a 0,07 nadaje sie wyłacznie do wejścia bądź uśredniania dla ryzykantów.
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~zwykłyrafał [89.73.154.*]
    Niech mi ktoś wyjaśni proszę bo nie kumam. Tak z ciekawości wstawiłem kupno 10k w pkc i koszt mi przeliczyło na 2100zł. A TKO widnieje 0,07?
    Marek podoba mi się co napisałeś , w życiu trzeba mieć ja.a .
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~sejf [91.239.113.*]
    ....... pany , myślę że tu się jeszcze będzie grało i to grubo , ( zawiesiło się nas tu trochę na tym papierku ) ale to My będziemy liczyć kasę niedługo , pozdro.....
    Tak myślę że policzymy ,będzie jak dziś %na nikkei225 a potem + zobaczymy ,pozdro..
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Widać że jesteś dzieciakiem a nie inwestorem. Nie umiesz nawet czytać ze zrozumieniem. Kiedy i gdzie ja napisałem, że sprzedałem po 0,07 gr? Nie masz pojęcia o giełdzie i dlatego umoczyłeś kasę, teraz będziesz mnie obwiniał o swoje niepowodzenia, a ja przecież ostrzegałem, że tak będzie. Czas przyznać się do błędu i wziąć się za naukę. Zanim zaczniesz uczyć się o inwestowaniu na giełdzie zrób kurs czytania ze zrozumieniem. Twoje życie stanie się łatwiejsze ;)
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~Marek [85.14.108.*]
    Oj >mareczku< skamlesz na forum, że to Twoja najgorsza inwestycja w całej historii giełdy. A kogo to obchodzi? Skąd wiesz, że nie mam pojęcia o giełdzie? Wnioskujesz stąd, że jestem akcjonariuszem TPM? Wszak Ty nim również jesteś (skoro jednak nie sprzedałeś po 0,07) ;))). Znajdź jeden mój wpis obwiniający kogokolwiek o moje nietrafione inwestycje giełdowe ;)))).
    To się >mareczku< nazywa projekcja. Rożnica pomiędzy nami jest taka, że dla mnie giełda to nie całe życie, to najmniej ważny jego element. Życie dla mnie toczy się gdzie indziej i dlatego mogę pozwolić sobie na humor, wpisy oraz śledzenie notowań z przymrożeniem oka. Rezerwę na tą inwestycję utworzyłem i sprzedam akcje po 1 zł albo zostanę z nimi na dłuuugie lata.
    To tylko moja decyzja i moje konsekwencje. A na koniec życzę Ci wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim więcej luzu wszak "Pieniądze to najmniej kosztowna forma zapłaty za błędy" ;))).
    Pozdrawiam również pozostałych akcjonariuszy.
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~innymarek [89.72.15.*]
    fajny wpis ale obgryzacze paznokci tego nie zrozumieją
    .... luz i spływka a nie chciwość z zaćmą na oczach ... to tylko kaska

Zgadzam się że fajny, kupujemy,sprzedajemy, uśredniamy, zarabiamy,czasem coś się straci (powodów jest dużo kurs spadł a pojawia się coś atrakcyjniejszego ) popatrzę z przyjemnością co robią mądrzejsi. Pozdro...
  • Re: TKO 0,05 zł Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Drogi Marku. Nigdy nie napisałem, że to moja najgorsza inwestycja, wręcz przeciwnie, zarobiłem na tej spółce sporo pieniędzy swego czasu. Po Twoich wpisach naprawdę widać, że giełda nie jest dla Ciebie całym życiem. Zgodnie z tym co napisałeś zajmij się humorem, wpisami i śledzeniem notowań z przymrużonym okiem, a prawdziwe inwestowanie zostaw nam, czyli zawodowym inwestorom ;) W tym radosnym nastroju bardzo serdecznie Cię pozdrawiam :)
[x]
TOPMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.