Będę udane jak kazdorazowo w arkuszu będzie 100x mniejszy wolumen. Kto powiedział, że kurs nie może rosnąć na malych obrotach? Wykupie wtedy wszystko i będę Waszym guru. A tak serio to jak Wy chcecie zeby to roslo jak tyle wolumenu do wykupienia.... Jaki glupi wyłoży na pruchniks taki szmal?
Dnia 2017-01-19 o godz. 14:06 ~SokoOko napisał(a): > dlaczego Ci mądrzy tego nie robią?
Jest wiele powodów.jeden z nich jest fundamentalny. Nikt poważny nie wyłoży grubej kasy na śmiecia. A niestety mój okręt to śmieć na resorach i jak się nie wezmę do roboty to będzie tu gra w zbijaka z Wendzlem. Ale żeby nie było, staram się.
To może weź się do roboty bo za chwilę po tym Twoim okręcie tylko historia zostanie, albo daj sobie spokój i zajmij się czymś co potrafisz robic lepiej
Dnia 2017-01-19 o godz. 15:34 ~Rafałek napisał(a): > > przecież już zrobili co mieli zrobić "K" i teraz czekają na właściwy moment "S" gdy wszyscy uwierzą w sens zakupu ...:) > > Ty piszesz to tej garstce leszczy, którzy kupili te nieprawdopodobne wolumeny i czekają na większych leszczy żeby im sprzedać? > Gimbaza rulez :)) >
jak piszę o tej garstce "Leszczy" co kupili X.2012
Dnia 2017-01-23 o godz. 18:26 ~zenek napisał(a): > ja już straciłem wszelkie nadzieję trzeba przełknąć tę żabę i wyjść z niemałymi stratami.
tys myslal ze od razu po zakupie bedzieaż miał+ 100% :) ? To jest odziezowka , zobacz sobie w jakim czasie rósł Bytom czy Vistula Nic nie sprzedawaj ! Warcu bedzie dobrze
Są ukryte zlecenia na S.Nie ma co liczyć, ze kwotą jaką podaleś da się wyciągnąc kurs o tysiące procent. Drepczemy w miejscu, gruby śpi i czuwa, a teraz nie zawraca sobie glowy.Dajcie mu się "wyspac" potem zobaczymy:-)