przepakował papier tu działa grupa przestępcza dziwne podbijanie i mocne zjazdy papierem powinna się zająć KNF oraz wezwać prezesa przed KNF nie ma komunikatów a obroty były znaczne dla rynku NC.
Dnia 2017-01-18 o godz. 12:50 ~007 napisał(a): > ja czekam na 0,78 i k...nikt nie chce mi dać:( >bzdety każdy łapie dołki a potem wpada w kłopoty i uśrednia ilu tu takich było milionerów cwaniaków i plajta 18.50zł mówi to Ci coś trzeba myśleć.
Wydaje mi się ,że tutaj spółdzielnia jest wspaniale zorganizowana-wiedza , że z nimi nie ma siły nikt wygrac ,bo zaraz spadem akcji doprowadzają odważnych do poziomu.Pytanie-do ilu groszy chcą doprowadzić kurs,by rozpocząć wzrosty ceny waloru.Najlepsze wyjście-wstrzymać zakupy akcji na określony czas-to byłby dobry dla nich sygnał braku akceptacji i dalej zaczęliby grac między już sobą.No ale to sa moje tylko takie dywagacje-tylko teoretyczne ! Od dziś wyłączam się z dyskusji na Forum do czasu normalnym działań na tym walorze.Ze swoja średnia-1,30zł czekam na lepszy czas w 2017 roku.Do zobaczenia-Martin EWP.
Na tą spółką powinna roztoczyć opieką KNF. NC to nie pralnia brudnych pieniędzy. Obroty na tej spółce są gigantyczne od paru miesięcy straty -82,97% pierwsze notowanie 5,05zł - max18,50złminimum 0,73gr, to są dane jednego roku 2016 a ze strony władz giełdy cisza brak zrozumienia przecież GPW ma właściciela skarbu państwa.