Witam No i jest podbita /taki ejest moje zdanie/ do 14 -15 groszy dociagna moze w porywach do 16 tu /toz to 50-60 % jest / -)) Naganiaczy pelno widze po wpisach
juz ponad 200 K jest na 12 tu groszach w 2 dni temu po 10 groszy sprzedawali a nikt nie chcial brac po 11 groszy -))
Wynik za 4 ty kwartal bedzie moim skromnym zdaniem ostatnim dobrym wynikiem tej firmy przed slabymi 1 szym i 2 gim kwartalem tak ze trzeba podbic walora
Zycze udanych i trafnych transakcji - szczerze wszystkim -))
Dnia 2017-01-18 o godz. 14:19 ~wątpiacy napisał(a): > Witam > No i jest podbita /taki ejest moje zdanie/ do 14 -15 groszy dociagna moze w porywach do 16 tu /toz to 50-60 % jest / -)) > Naganiaczy pelno widze po wpisach > > juz ponad 200 K jest na 12 tu groszach w 2 dni temu po 10 groszy sprzedawali a nikt nie chcial brac po 11 groszy -)) > > Wynik za 4 ty kwartal bedzie moim skromnym zdaniem ostatnim dobrym wynikiem tej firmy przed slabymi 1 szym i 2 gim kwartalem > tak ze trzeba podbic walora > > Zycze udanych i trafnych transakcji - szczerze wszystkim -))
miales sie juz nie odzywac ,slowo drozsze od pieniedzy ale ty niestety swoje musisz powiedziec
No to mozesz kupic teraz jak w tej reklamie -)) https://www.youtube.com/watch?v=oEhc0PIzRP0 ja tu chyab widze ze ujawnil sie ktos z duza torba akcji i zaczyna karmic nimi rynek /to tylko takie moje przypuszczenie moge sie mylic/
Moze to ten co dostal je za darmo w ramach ostatniego komunikatu o opcji menagera z 500 tys akcji ????