jeśli wczoraj 17.01 przykładowo kupiłem 50.000 akcji po 0.06, czyli za 3.000PLN, to dzisiaj po odcięciu PP ich wartośc to 1.000PLN. Co się dzieje z tymi brakującymi 2.000PLN? Jutro dostane PP w tej kwocie?
to ośle teraz kupuj po 3gr, i uśredniaj albo wystaw po 6 i módl się by spółdzielnia nie wystawiła batona gdzieś pomiędzy, nie dając ci wyjść bez straty. Ludzie mają żal że na NC ich oszukują, a sami komunikatów czytać nie potrafią, albo zdają się na innych i czytając posty np. tu na bankierze, biorą w ciemno "bo będzie odpał", a potem lament. Tak jak ci napisali kupiłbyś do 16 stycznia dostałbyś 9 akcyjek po 1 groszu i dziś na otwarciu miałbyś 100% zysku. Pozdrawiam i życze superzysków tym którzy zdecydowali się zaryzykować i poczekać, mi wystarczy.
tylkompo co te inwektywy? O kurs się nie boje. Nie rozumiem tylko tej korekty kursu o 0.04? Przecież nie może być tak, że nagle zabierają mi 2/3 wyceny akcji i nic nie dostaje w zamian?
Ciekawe czy im dopuszczo te prawa poboru bo jak ty emisji im nie zatwierdzo to dopiero co niektórzy się zdziwio haaaaa... haaaaa... 1 grosz =skok na kase haaaa... haaaa...
Bądź grzeczny a przyjdzie pielęgniarka i zdejmie Ci kaftanik dostaniesz tabletkę i będzie dobrze. Może nawet włączą ci twoje ulubione radyjko z Torunia
Jaki taki akcjonariat, to skubać owieczki do skórki :))))
mam pytanie czemu nie dostałem żadnych akcji z pp jeśli nabyłem akcje hetana jakiś czas temu po 32 groszę ? dodam że nie wchodziłem jakiś czas na konto maklerskie
Człowieku, ogarnij sie trochę.Poczytaj lekturę.Jeżeli mialeś akcje 16.01 to dostajesz razy 9.I wtedy albo sprzedajesz albo kupujesz.Żadna z tych opcji to Twoja strata.KPW ?
Piszcie prawde - do jutra jest pp do 15.30. Za jedna akcje dostajesz 10, a poxniej w zapisie dodatkowym mozesz zlozyc zlecenie na 3-krotna wartosc. Wszystko jest napisane w memorandum