• wschodząca gwiazda Autor: ~potencjalny [37.47.7.*]
    ci co inwestują na rynku gamedevu polecam przyjrzeć się niejakiej BOMedia, nowe rozdanie, przejmują studio developerskie i to Polskie w całości a nie 49% gdzieś za oceanem o nieznanej marce i nieznanych produkcjach.
    Tutaj wzrosty już były od 3-4 groszy, mamy 60groszy i akcji ponad 130mln (łącznie z tymi z ostatnich uchwał), kapitalizacja tej firmy przewyższa takie spółki jak Farm51, Jujube, iFun4all, QubicGames, itp. a tam w BOMedia? Kilka mln akcji, to obecnie najtańsza spółka z gamedewu na Newconnect. Kto bystry dojrzy potencjał, kto zapchany w tą wydmuszkę niech tu siedzi.
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~MOC [83.12.104.*]
    Potwierdzam!!!!!!

Tylko 82% free float!!!!!!

Prawdziwa okazja!!!!!!!!

Sprzedam psa i se kupie!!!!!!!

MOC!!!!!!
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~Sakura [95.50.77.*]
    nie sądzę...
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~ee [31.183.21.*]
    potencjalny to jaka jest kapitalizacja mgames jesli uwzględnimy przydzielone emisje ? możesz podać linka. Dzięki
    Dobra już wiem, przy obecnym kursie kapitalizacja mgames to 56 mln zł fiu fiu :)
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~potencjalny [37.47.7.*]
    Dnia 2017-01-17 o godz. 15:41 ~ee napisał(a):
    > Dobra już wiem, przy obecnym kursie kapitalizacja mgames to 56 mln zł fiu fiu :)

jak liczysz te zarejestrowane to tak ale tu są jeszcze 2 emisje, łącznie wszystkich ma być ponad 130mln x 0,64 po jest prawie 85mln kapitalizacji spółki, która zatrudnia 1 osobę, nie ma zespołu informatyków i nie wyprodukowała jeszcze żądnej gry a do końca 2016 miało być ich aż 3 :) No i jeszcze kupują 49% udziałów w firmie z USA za 1/5 wartość? He he ciekawe czemu sami Amerykanie nie chcieli kupić takiej wspaniałej spółki? No dosyć już na BOMedia dziś super komunikat o zwiększeniu zaangażowania i to po cenach rynkowych a nie jak tutaj uprzywilejowane akcje po 12 groszy dla WKM i przyjaciół.
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~repotencjalny [37.47.169.*]
    Dnia 2017-01-17 o godz. 21:07 ~potencjalny napisał(a):
    > Dnia 2017-01-17 o godz. 15:41 ~ee napisał(a):
    > > Dobra już wiem, przy obecnym kursie kapitalizacja mgames to 56 mln zł fiu fiu :)
    >
    > jak liczysz te zarejestrowane to tak ale tu są jeszcze 2 emisje, łącznie wszystkich ma być ponad 130mln x 0,64 po jest prawie 85mln kapitalizacji spółki, która zatrudnia 1 osobę, nie ma zespołu informatyków i nie wyprodukowała jeszcze żądnej gry a do końca 2016 miało być ich aż 3 :) No i jeszcze kupują 49% udziałów w firmie z USA za 1/5 wartość? He he ciekawe czemu sami Amerykanie nie chcieli kupić takiej wspaniałej spółki? No dosyć już na BOMedia dziś super komunikat o zwiększeniu zaangażowania i to po cenach rynkowych a nie jak tutaj uprzywilejowane akcje po 12 groszy dla WKM i przyjaciół.

nie znudziło ci się jeszcze?........

Bomedia a co to takiego?!!

Przychody ze sprzedaży: spadek o 11.93% r/r
    Zysk ze sprzedaży: spadek o 425.49% r/r
    Zysk operacyjny (EBIT): spadek o 284.72% r/r
    Zysk przed opodatkowaniem: spadek o 289.55% r/r
    Zysk netto: spadek o 334.07% r/r

Aktywa razem: spadek o 22.71% r/r
    Aktywa obrotowe: spadek o 46.83% r/r
    Zapasy: spadek o 100.00% r/r
    Należności krótkoterminowe: spadek o 30.61% r/r
    Inwestycje krótkoterminowe: spadek o 53.03% r/r
    Środki pieniężne i inne aktywa pieniężne: spadek o 53.03% r/r
    Kapitał własny: spadek o 30.00% r/r

i takie "cuś" urosło 300% w rok pod co? ............
    nie żegnam bo pewnie jeszcze tu zawyjjjjjjjesz :))
    potencjalny dzięki, tego nie znalazłem, to faktycznie balon, pewnie trochę potrzymają na tym poziomie ewentualnie podjazd do 7xgr i sru w rynek makulaturą, kto mądry zarobi ale 90% straci jak zawsze :)

Ja miałem nie tak dawno mgames ale wyszedłem ze średnią 61 gr, teraz będą grane Farma no i Bomedia.
    Tutaj technicznie mogą pociągnąć do 72-75 gr i na tym koniec, niektórym niebawem się oczy otworzą jak wejdą te nowe emisje.
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~MILIONER [46.215.0.*]
    Jeżeli gra będzie dobra to będzie pięknie!!!! Przecież logiczne że T-mobile nie wszedłby w interes gdyby gra była do bani!!! Ludzie zacznijcie myśleć trochę a nie bzdury piszecie!!!!! BRAK SŁÓW!!!!!!!
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~remilioner [37.47.169.*]
    Dnia 2017-01-17 o godz. 21:48 ~MILIONER napisał(a):
    > Jeżeli gra będzie dobra to będzie pięknie!!!! Przecież logiczne że T-mobile nie wszedłby w interes gdyby gra była do bani!!! Ludzie zacznijcie myśleć trochę a nie bzdury piszecie!!!!! BRAK SŁÓW!!!!!!!

przecież żadnej gry nie ma co ty ? w T-mobil siedzą same barany w Facebooku też ułomni oninawet nie wiedzą, że są jakieś umowy z MG ;))))))
    TIK TAK TIK TAK
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~reee [37.47.169.*]
    Dnia 2017-01-17 o godz. 21:40 ~ee napisał(a):
    > potencjalny dzięki, tego nie znalazłem, to faktycznie balon, pewnie trochę potrzymają na tym poziomie ewentualnie podjazd do 7xgr i sru w rynek makulaturą, kto mądry zarobi ale 90% straci jak zawsze :)
    >
    > Ja miałem nie tak dawno mgames ale wyszedłem ze średnią 61 gr, teraz będą grane Farma no i Bomedia.
    > Tutaj technicznie mogą pociągnąć do 72-75 gr i na tym koniec, niektórym niebawem się oczy otworzą jak wejdą te nowe emisje.

dzięki kolego za "merytoryczną analizę" i pewnie będzie tak jak piszesz ;)))
    TIK TAK TIK TAK

• Re: wschodząca gwiazda Autor: ~MILIONER [46.215.0.*]
    Na dniach się przekonamy czy gra jest czy jej nie ma!!!!!
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~remilioner [37.47.169.*]
    Dnia 2017-01-17 o godz. 22:00 ~MILIONER napisał(a):
    > Na dniach się przekonamy czy gra jest czy jej nie ma!!!!!

jeden powie jest drugi nie ma.........
    TIK TAK TIK TAK :>

gra na pewno będzie i to pewnie kupiona za grosze na jakimś "straganie" jak to ma QubicGames w ofercie. Mogą Wam nawet zaraz podesłać i 10 takich gier i co z tego? Lepiej pokażcie mi choć 1 i tylko 1 produkcję BBM, która zarobiła konkretną kasę. Jak nie znajdziecie to podajcie choć tytuły gier, które choć się nie sprzedawały to chociaż miały dobre recenzje. A jak nie znajdziecie takich informacji to zadajcie sobie pytanie co to jest BBM i dlaczego nikt przez te 8 lat o nich nie słyszał.
    Zobaczymy za miesiąc, 2 i 3, wtedy porównamy kto lepiej wyszedł na inwestycji.
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~REPOTENCJALNY [37.47.169.*]
    Dnia 2017-01-17 o godz. 21:07 ~potencjalny napisał(a):
    > która zatrudnia 1 osobę,....................

"osiągnięcia tej mega perły" są ...........piorunujące :))) ale skoro czepiasz się tej "jednej osoby zatrudnionej"....chociaż wyjaśnione jak krowie na rowie jest sposób współpracy ale ty pewnie nie doczytałeś no dobra to teraz twoja "perła":

zerknąłem z niechęcią w raport bo spółka w ogóle mnie interesuje i tak oto okazuje się, że ta twoja "perła" nikogo nie zatrudnia........

"9. Informacje dotyczące liczby osób zatrudnionych przez emitenta, w przeliczeniu na pełne etaty. Aktualnie Emitent nie zatrudnia żadnych pracowników na podstawie umowy o pracę

coś może optymistycznego? no nie bardzo....

"Pomimo podejmowanych działań III kwartał roku 2016 był kolejnym okresem, w którym Spółka zanotowała istotne straty. Wynika to ze zmian jakie nastąpiły na rynku, na którym działa Spółka, na którym zmalało zapotrzebowanie na usługi świadczone przez Spółkę, co przełożyło się na niższe ceny usług i niższe marże. Wraz z jednoczesnym zmniejszeniem zamówień składanych przez dotychczasowych klientów i wzrostem konkurencji powoduje to stałe pogarszanie się sytuacji ekonomicznej Spółki. Pomimo podejmowanych przez cały rok 206 działań Zarządowi nie udało się powstrzymać tych negatywnych zmian w sytuacji Spółki. Zarząd nie ma też pewności czy w świetle sytuacji panującej na rynku będzie to możliwe na najbliższych kwartałach. Zarząd stara się jednak stale poszukiwać rozwiązań, które mogą zatrzymać niekorzystne zmiany w sytuacji Spółki"

nie wspominasz też o tworzeniu "krzaków" z czym to się wiąże jak jesteś długo na GPW to powinieneś wiedzieć........

https://www.bankier.pl/wiadomosc/BLUE-OCEAN-MEDIA-S-A-Zbycie-znacznego-pakietu-akcji-przez-spolke-zalezna-od-Prezesa-Zarzadu-7492187.html
    Dnia 2017-01-17 o godz. 22:26 ~REPOTENCJALNY napisał(a):
    > Dnia 2017-01-17 o godz. 21:07 ~potencjalny napisał(a):
    > > która zatrudnia 1 osobę,....................
    >
    > "osiągnięcia tej mega perły" są ...........piorunujące :))) ale skoro czepiasz się tej "jednej osoby zatrudnionej"....chociaż wyjaśnione jak krowie na rowie jest sposób współpracy ale ty pewnie nie doczytałeś no dobra to teraz twoja "perła":
    >
    > zerknąłem z niechęcią w raport bo spółka w ogóle mnie interesuje i tak oto okazuje się, że ta twoja "perła" nikogo nie zatrudnia........
    >
    > "9. Informacje dotyczące liczby osób zatrudnionych przez emitenta, w przeliczeniu na pełne etaty. Aktualnie Emitent nie zatrudnia żadnych pracowników na podstawie umowy o pracę
    >
    > coś może optymistycznego? no nie bardzo....
    >
    > "Pomimo podejmowanych działań III kwartał roku 2016 był kolejnym okresem, w którym Spółka zanotowała istotne straty. Wynika to ze zmian jakie nastąpiły na rynku, na którym działa Spółka, na którym zmalało zapotrzebowanie na usługi świadczone przez Spółkę, co przełożyło się na niższe ceny usług i niższe marże. Wraz z jednoczesnym zmniejszeniem zamówień składanych przez dotychczasowych klientów i wzrostem konkurencji powoduje to stałe pogarszanie się sytuacji ekonomicznej Spółki. Pomimo podejmowanych przez cały rok 206 działań Zarządowi nie udało się powstrzymać tych negatywnych zmian w sytuacji Spółki. Zarząd nie ma też pewności czy w świetle sytuacji panującej na rynku będzie to możliwe na najbliższych kwartałach. Zarząd stara się jednak stale poszukiwać rozwiązań, które mogą zatrzymać niekorzystne zmiany w sytuacji Spółki"
    >
    > nie wspominasz też o tworzeniu "krzaków" z czym to się wiąże jak jesteś długo na GPW to powinieneś wiedzieć........
    >
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/BLUE-OCEAN-MEDIA-S-A-Zbycie-znacznego-pakietu-akcji-przez-spolke-zalezna-od-Prezesa-Zarzadu-7492187.html

ha ha ha, wyciągnąłeś stare info i chcesz zabłysnąć? No nie udało ci się, to co się teraz dzieje na BOMedia to jest dokładnie to co pod koniec 2015 na MGames gdzie poprzedni Prezio (Kurek, czy jakoś tak) sprzedał wszystko WKM. Na BOMedia masz dokładnie to samo, stary zarząd i akcjonariat sprzedał wszystko i mamy nowych akcjonariuszy w w tym ERNE, które jest znane z dobrych inwestycji jak: Farm51, QubicGames i Hackelberry teraz wchodzą w BOMedia i to PKC co można wyczytać po dzisiejszym komunikacie. Jak to dobrze, że ciebie to nie interesuje, siedź sobie tutaj i zgrzytaj zębami przy każdej nowej emisji dla kolesiów.

• Re: wschodząca gwiazda Autor: ~repotencjalny [37.47.169.*]
    Dnia 2017-01-17 o godz. 22:37 ~potencjalny napisał(a):
    > Dnia 2017-01-17 o godz. 22:26 ~REPOTENCJALNY napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-17 o godz. 21:07 ~potencjalny napisał(a):
    > > > która zatrudnia 1 osobę,....................
    > >
    > > "osiągnięcia tej mega perły" są ...........piorunujące :))) ale skoro czepiasz się tej "jednej osoby zatrudnionej"....chociaż wyjaśnione jak krowie na rowie jest sposób współpracy ale ty pewnie nie doczytałeś no dobra to teraz twoja "perła":
    > >
    > > zerknąłem z niechęcią w raport bo spółka w ogóle mnie interesuje i tak oto okazuje się, że ta twoja "perła" nikogo nie zatrudnia........
    > >
    > > "9. Informacje dotyczące liczby osób zatrudnionych przez emitenta, w przeliczeniu na pełne etaty. Aktualnie Emitent nie zatrudnia żadnych pracowników na podstawie umowy o pracę
    > >
    > > coś może optymistycznego? no nie bardzo....
    > >
    > > "Pomimo podejmowanych działań III kwartał roku 2016 był kolejnym okresem, w którym Spółka zanotowała istotne straty. Wynika to ze zmian jakie nastąpiły na rynku, na którym działa Spółka, na którym zmalało zapotrzebowanie na usługi świadczone przez Spółkę, co przełożyło się na niższe ceny usług i niższe marże. Wraz z jednoczesnym zmniejszeniem zamówień składanych przez dotychczasowych klientów i wzrostem konkurencji powoduje to stałe pogarszanie się sytuacji ekonomicznej Spółki. Pomimo podejmowanych przez cały rok 206 działań Zarządowi nie udało się powstrzymać tych negatywnych zmian w sytuacji Spółki. Zarząd nie ma też pewności czy w świetle sytuacji panującej na rynku będzie to możliwe na najbliższych kwartałach. Zarząd stara się jednak stale poszukiwać rozwiązań, które mogą zatrzymać niekorzystne zmiany w sytuacji Spółki"
    > >
    > > nie wspominasz też o tworzeniu "krzaków" z czym to się wiąże jak jesteś długo na GPW to powinieneś wiedzieć........
    > >
    > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/BLUE-OCEAN-MEDIA-S-A-Zbycie-znacznego-pakietu-akcji-przez-spolke-zalezna-od-Prezesa-Zarzadu-7492187.html
    >
    > ha ha ha, wyciągnąłeś stare info i chcesz zabłysnąć? No nie udało ci się, to co się teraz dzieje na BOMedia to jest dokładnie to co pod koniec 2015 na MGames gdzie poprzedni Prezio (Kurek, czy jakoś tak) sprzedał wszystko WKM. Na BOMedia masz dokładnie to samo, stary zarząd i akcjonariat sprzedał wszystko i mamy nowych akcjonariuszy w w tym ERNE, które jest znane z dobrych inwestycji jak: Farm51, QubicGames i Hackelberry teraz wchodzą w BOMedia i to PKC co można wyczytać po dzisiejszym komunikacie. Jak to dobrze, że ciebie to nie interesuje, siedź sobie tutaj i zgrzytaj zębami przy każdej nowej emisji dla kolesiów.
    >

to nie info lecz z ostatniego raportu
    "krzaki" raport 2017-01-04 16:32:00
    dobra ja tu już zgrzytam
    a ty tam już licz miliony
    i rozumiem, ze nie będziesz już tu wył?.........;))

• Re: wschodząca gwiazda Autor: ~repotencjalny [37.47.172.*]
    Dnia 2017-01-17 o godz. 22:45 ~repotencjalny napisał(a):
    > Dnia 2017-01-17 o godz. 22:37 ~potencjalny napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-17 o godz. 22:26 ~REPOTENCJALNY napisał(a):
    > > > Dnia 2017-01-17 o godz. 21:07 ~potencjalny napisał(a):
    > > > > która zatrudnia 1 osobę,....................
    > > >
    > > > "osiągnięcia tej mega perły" są ...........piorunujące :))) ale skoro czepiasz się tej "jednej osoby zatrudnionej"....chociaż wyjaśnione jak krowie na rowie jest sposób współpracy ale ty pewnie nie doczytałeś no dobra to teraz twoja "perła":
    > > >
    > > > zerknąłem z niechęcią w raport bo spółka w ogóle mnie interesuje i tak oto okazuje się, że ta twoja "perła" nikogo nie zatrudnia........
    > > >
    > > > "9. Informacje dotyczące liczby osób zatrudnionych przez emitenta, w przeliczeniu na pełne etaty. Aktualnie Emitent nie zatrudnia żadnych pracowników na podstawie umowy o pracę
    > > >
    > > > coś może optymistycznego? no nie bardzo....
    > > >
    > > > "Pomimo podejmowanych działań III kwartał roku 2016 był kolejnym okresem, w którym Spółka zanotowała istotne straty. Wynika to ze zmian jakie nastąpiły na rynku, na którym działa Spółka, na którym zmalało zapotrzebowanie na usługi świadczone przez Spółkę, co przełożyło się na niższe ceny usług i niższe marże. Wraz z jednoczesnym zmniejszeniem zamówień składanych przez dotychczasowych klientów i wzrostem konkurencji powoduje to stałe pogarszanie się sytuacji ekonomicznej Spółki. Pomimo podejmowanych przez cały rok 206 działań Zarządowi nie udało się powstrzymać tych negatywnych zmian w sytuacji Spółki. Zarząd nie ma też pewności czy w świetle sytuacji panującej na rynku będzie to możliwe na najbliższych kwartałach. Zarząd stara się jednak stale poszukiwać rozwiązań, które mogą zatrzymać niekorzystne zmiany w sytuacji Spółki"
    > > >
    > > > nie wspominasz też o tworzeniu "krzaków" z czym to się wiąże jak jesteś długo na GPW to powinieneś wiedzieć........
    > > >
    > > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/BLUE-OCEAN-MEDIA-S-A-Zbycie-znacznego-pakietu-akcji-przez-spolke-zalezna-od-Prezesa-Zarzadu-7492187.html
    > >
    > > ha ha ha, wyciągnąłeś stare info i chcesz zabłysnąć? No nie udało ci się, to co się teraz dzieje na BOMedia to jest dokładnie to co pod koniec 2015 na MGames gdzie poprzedni Prezio (Kurek, czy jakoś tak) sprzedał wszystko WKM. Na BOMedia masz dokładnie to samo, stary zarząd i akcjonariat sprzedał wszystko i mamy nowych akcjonariuszy w w tym ERNE, które jest znane z dobrych inwestycji jak: Farm51, QubicGames i Hackelberry teraz wchodzą w BOMedia i to PKC co można wyczytać po dzisiejszym komunikacie. Jak to dobrze, że ciebie to nie interesuje, siedź sobie tutaj i zgrzytaj zębami przy każdej nowej emisji dla kolesiów.
    > >
    >
    > to nie info lecz z ostatniego raportu
    > "krzaki" raport 2017-01-04 16:32:00
    > dobra ja tu już zgrzytam
    > a ty tam już licz miliony
    > i rozumiem, ze nie będziesz już tu wył?.........;))
    >

i ilu tych milionów się już doliczyłeś? ja zgrzytam dalej zębami tak jak obiecałem :)))))

potencjalny mozesz podesłać linka o tych dwóch kolejnych emisjach, bo jednak nic nie moge na ten temat znaleśc, że bedzie tutaj 120 mln akcji.
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~potencjalny [37.47.32.*]
    Dnia 2017-01-18 o godz. 10:25 ~ee napisał(a):
    > potencjalny mozesz podesłać linka o tych dwóch kolejnych emisjach, bo jednak nic nie moge na ten temat znaleśc, że bedzie tutaj 120 mln akcji.

zobacz uchwały podjęte w dniu 5 i 15 grudnia 2016 a wszystko stanie się jasne.
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~Killertrolli [89.163.130.*]
    Dnia 2017-01-18 o godz. 12:27 ~potencjalny napisał(a):
    > Dnia 2017-01-18 o godz. 10:25 ~ee napisał(a):
    > > potencjalny mozesz podesłać linka o tych dwóch kolejnych emisjach, bo jednak nic nie moge na ten temat znaleśc, że bedzie tutaj 120 mln akcji.
    >
    > zobacz uchwały podjęte w dniu 5 i 15 grudnia 2016 a wszystko stanie się jasne.

jasne jasne potencjalny jasne :)))))))))))
    gdzie papiery które chciałeś mi sprzedać?!
    widzę że ubrałeś się w megatorpedę Bmedia :)))))))
    KWIK KWIK KWIK
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~Dyrektor [31.182.60.*]
    Hehe gdyby ktoś naprawdę chciał wiedzieć co się dzieje:
    link 

I tak dalej Dyrektor.link.
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~Killertrolli [89.163.130.*]
    Dnia 2017-01-18 o godz. 14:14 ~Dyrektor napisał(a):
    > Hehe gdyby ktoś naprawdę chciał wiedzieć co się dzieje:
    >link
    >
    > I tak dalej Dyrektor.

linkujesz do projektów? :)))

masz i czytaj
    http://www.4proxy.de/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy5iYW5raWVyLnBsL3N0YXRpYy9hdHQvZWJpLzIwMTYtMTIvMDAwMDA4NzcxNF8yMDE2MTIxNjAwMDAxMDA0MDcucGRm

no i oczywiście niezmiennie:
    https://www.youtube.com/watch?v=vO7g53DaoAk

• Re: wschodząca gwiazda Autor: ~redyrektor [37.47.172.*]
    Dnia 2017-01-18 o godz. 14:14 ~Dyrektor napisał(a):
    > Hehe gdyby ktoś naprawdę chciał wiedzieć co się dzieje:
    >link
    >
    > I tak dalej Dyrektor.

tu koleżko nie robi się teraz kółeczek
    TIK TAK TIK TAK TIK TAK

• Re: wschodząca gwiazda Autor: ~potencjalny [37.47.5.*]
    Dnia 2017-01-17 o godz. 14:36 ~potencjalny napisał(a):
    > ci co inwestują na rynku gamedevu polecam przyjrzeć się niejakiej BOMedia, nowe rozdanie, przejmują studio developerskie i to Polskie w całości a nie 49% gdzieś za oceanem o nieznanej marce i nieznanych produkcjach.
    > Tutaj wzrosty już były od 3-4 groszy, mamy 60groszy i akcji ponad 130mln (łącznie z tymi z ostatnich uchwał), kapitalizacja tej firmy przewyższa takie spółki jak Farm51, Jujube, iFun4all, QubicGames, itp. a tam w BOMedia? Kilka mln akcji, to obecnie najtańsza spółka z gamedewu na Newconnect. Kto bystry dojrzy potencjał, kto zapchany w tą wydmuszkę niech tu siedzi.

kto posłuchał już jest 30% do przodu a akcji w obrocie coraz mniej i mniej. DOpuszczonych tylko 1,7mln a ponad połowa skupiona!
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~repotencjalny [37.47.129.*]
    Dnia 2017-01-20 o godz. 14:23 ~potencjalny napisał(a):

> kto posłuchał już jest 30% do przodu a akcji w obrocie coraz mniej i mniej. DOpuszczonych tylko 1,7mln a ponad połowa skupiona!

MG od tamtej pory: 36,36% to raz dwa to jest papier na sekund pięć ...strikte pod DT ...kupisz parę kilo n/p ale jak chcesz konkretnie zarobić to kilkadziesiąt kilkaset jak weźmiesz to przy wyjściu możesz się nieźle ugotować i tyle ...nie odradzam ale i nie polecam
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~potencjalny [37.47.5.*]
    Dnia 2017-01-20 o godz. 14:32 ~repotencjalny napisał(a):
    > Dnia 2017-01-20 o godz. 14:23 ~potencjalny napisał(a):
    >
    > > kto posłuchał już jest 30% do przodu a akcji w obrocie coraz mniej i mniej. DOpuszczonych tylko 1,7mln a ponad połowa skupiona!
    >
    > MG od tamtej pory: 36,36% to raz dwa to jest papier na sekund pięć ...strikte pod DT ...kupisz parę kilo n/p ale jak chcesz konkretnie zarobić to kilkadziesiąt kilkaset jak weźmiesz to przy wyjściu możesz się nieźle ugotować i tyle ...nie odradzam ale i nie polecam

nie porównuj balona z 130mln akcji do nowej spółki która ma kilka mln akcyjek. Czy do MG wchodzi jakiś duży podmiot? NIE.
    A do BOMEDIA wczoraj wszedł 2gi podmiot i oba razem z ERNE VEntures kupują na rynku a nie w uprzywilejowanych emisjach! Ty se siedź tutaj a ja tam, porównamy za jakiś czas, tu będzie zjazd jak wprowadzą serię D i E a tam mega wzrosty. A żę ty wolisz tracić to twoja sprawa.
  • Re: wschodząca gwiazda Autor: ~repotencjalny [37.47.129.*]
    Dnia 2017-01-20 o godz. 17:16 ~potencjalny napisał(a):
    > Dnia 2017-01-20 o godz. 14:32 ~repotencjalny napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-20 o godz. 14:23 ~potencjalny napisał(a):
    > >
    > > > kto posłuchał już jest 30% do przodu a akcji w obrocie coraz mniej i mniej. DOpuszczonych tylko 1,7mln a ponad połowa skupiona!
    > >
    > > MG od tamtej pory: 36,36% to raz dwa to jest papier na sekund pięć ...strikte pod DT ...kupisz parę kilo n/p ale jak chcesz konkretnie zarobić to kilkadziesiąt kilkaset jak weźmiesz to przy wyjściu możesz się nieźle ugotować i tyle ...nie odradzam ale i nie polecam
    >
    > nie porównuj balona z 130mln akcji do nowej spółki która ma kilka mln akcyjek. Czy do MG wchodzi jakiś duży podmiot? NIE.
    > A do BOMEDIA wczoraj wszedł 2gi podmiot i oba razem z ERNE VEntures kupują na rynku a nie w uprzywilejowanych emisjach! Ty se siedź tutaj a ja tam, porównamy za jakiś czas, tu będzie zjazd jak wprowadzą serię D i E a tam mega wzrosty. A żę ty wolisz tracić to twoja sprawa.

jesteś tak jak i ja tutaj anonimowy....możesz napisać ile masz lat?...napisałem wyraźnie "...nie odradzam ale i nie polecam "...
    ta spółka mnie nie interesuje....jeżeli chcesz przekonywać do swoich racji rób to na właściwym forum....
    zostanę tak jak piszesz tu będę zgrzytał zębami jak do tej pory a ty będziesz liczył miliony już raz to napisałem......
    temat tu uważam za zamknięty prowadź dyskusję na właściwym forum spółki

Było kupić Bomedie, już nie odrobicie tej straty. Kierunek 35 gr, Bomedia kierunek 2,3x
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.